Hur inaktiverar jag demoläget för mitt kylskåp?

Demoläget (kallas också Utställningsläge, Kylning Off eller Butiksläge) används för att visa upp ett kylskåp hos en återförsäljare. På så sätt kan kunderna fritt utforska produktens in- och utsida. I Demoläget tänds kylen och ser ut att vara i funktion. Dock är kylfunktionen inaktiverad och kontrollpanelen tänds men fungerar inte.

Om kylen inte blir kall eller om du ser "O FF" eller "OF OF" på displayen ska du kontrollera om kylskåpet eventuellt är ställt till "Demoläge". Om du vill inaktivera demoläget ska du följa anvisningarna i nedanstående guide.

OFF visas på displayen när demoläget är aktiverat

Vanligt kylskåp (med undantag för Family Hub)

Steg 1. Tryck och håll in Knapp 1 och Knapp 2 samtidigt tills du hör ett pip.

Tryck in de 2 knapparna

Notera: Knapp 1 och 2 - Knapparna markerade med nummer 1 och 2 i bilden ovan.

Steg 2. Om demoläget inte stängs av efter ovanstående åtgärd, tryck och håll in Knapp 1Knapp 2 och Knapp 4 samtidigt tills du hör ett pip.

Tryck in de 3 knapparna

Steg 3. Kontrollera aktuell temperatur på displayen när Demoläget inaktiverats.

Notera: Informationen på displayen kan variera beroende på land och/eller kylskåpsmodell, men knappen som ska tryckas in finns på samma plats.

Family Hub

Steg 1. Tryck på Appar, öppna appen Kylskåpshanterare och tryck sedan på Kylskåpsinställningar.

Appen Kylskåpshanterare

Steg 2. Tryck på Inaktivera Kylning Off och tryck sedan på Fortsätt.

Inaktivera Kylning Off