Upplev en enklare vardag med Family Hub-appen

Du kan använda Family Hub-appen för att förenkla din vardag. Se väderprognosen, lyssna på musik, sök efter ett recept via en webbläsare, gör en inköpslista innan du går till affären, kolla kalendern och mycket mer.

Nedanstående instruktioner är tillgängliga så fort du har installerat SmartThings-appen på din mobiltelefon och den är ansluten till ditt Family Hub-kylskåp.

Hitta widgets och appar

Med Family Hub är det enkelt för dig att kontrollera ditt kylskåp. Därifrån kan du ha koll på temperatur, dispenser, ismaskin och mycket mer.

Ta reda på hur du ställer in din Family Hub, ändrar inställningarna och nyttja de otroliga funktionerna

TuneIn

Med TuneIn kan du lyssna på live sändningar och anpassat innehåll, t.ex. podcasts.

TuneIn-apps skärmen på Family Hub.

Viktiga funktioner

Viktiga funktioner

Funktioner

Egenskaper

Play Control

• Du kan starta eller stoppa radion genom att trycka på play- eller pausknappen.
  • Du kan se kanalinformation och sammansättning genom att trycka på listknappen.
  • Du kan följa kanalen om du klickar på hjärtsymbolen för knappen på uppspelningsskärmen.
  • Knappen för att spola tillbaka, snabbspola framåt inaktiveras om det handlar om en livesändning. De aktiveras om du lyssnar på en spellista.
  • När den är aktiverad kan du spola tillbaka eller snabbspola fram till 30 sekunder.

Nedre Kanalrutan

I nedre kanalrutan visas följande program och den rekommenderade kanalen.

Bläddra

• Du kan se följande program genom att logga in på ditt TuneIn-konto.
  • Följande kanaler visas om du inte har loggat in.

Sök

Tryck på söksymbolen och gå till sökskärmen, ange text och sök på radiostationen eller podcasten.

Kalender

Du kan registrera och dela dina familjemedlemmars schema.

Kalender-appens startsida och hur du lägger till en händelse som visas på Family Hub.

Hur du använder de viktiga funktionerna

Major Functions

Funktioner

Features

Lägg till kalender och bruksanvisning

Steg 1. Tryck på inställningsknappen till höger.

Steg 2. Välj "Lägg till kalender" under avsnittet "Ansluten kalender".

Steg 3. Välj "Google" eller "Microsoft 365" och ange ditt konto-ID och lösenord.

Steg 4. Bekräfta de delade inställningarna och ställ knappen på "ON" för den kalender som ska delas.

Lägg till en händelse

Steg 1. Tryck på ‘+’ ikonen till höger.

Steg 2. Ange detaljerad information, t.ex. titel, datum och tid för schemat.

Steg 3. Tryck på knappen längst ner till höger.

Galleri

Du kan visa foton som är sparade i kylskåpets inbyggda minne eller på ett externt USB-minne.

Viktiga Funktioner

Viktiga Funktioner

Funktioner

Egenskaper

Foton

Visar alla foton i det interna lagringsutrymmet och i USB-minnet, i tidsordning.

Album

Visar alla album i det interna lagringsutrymmet och på USB-minnet.

Dela

Du kan se de delade bilderna i familjegruppen i Samsungs sociala tjänst på fliken Delat.

Visa fotolistan i det valda albumet

Detta visar alla bilder i det valda albumet i form av miniatyrbild. Du kan använda de funktioner som visas nedan i fotolistan.

Visa fotot i detalj (intern lagring/USB-minne)

Om du väljer fotot på bildfliken eller i fotolistan kan du se bilden i helskärmsläge.

Visa fotolistan i det delade albumet

Visa alla bilder i det delade albumet. Du kan visa alla bilder i det delade albumet som ett bildspel.

Visa fotot i detalj (delat album)

I det delade albumet kan du välja en miniatyrbild i fotolistan för att se bilden i helskärmsläge.

Obs:

• Delat album i appen Galleri (dela via Samsung Social Service) är tillgängligt för Samsung Mobile med Android 8.0 Oreo och senare.
  • Appen Galleri på Family Hub stöder filformaten JPG, PNG och GIF.

Du kan registrera upp till 8 platser för att se väderprognosen.

Viktiga Funktioner

• Lägg till en plats
  • Ändra platsernas ordningsföljd.
  • Ta bort en plats
Väderprognos på Family Hub.

Appen Timer är en nedräkning som du kan använda för att tidsbestämma varaktigheten av en åtgärd.

Du kan se dagens väder, schema, livsmedel som snart går ut och NPR-nyheter.

Varje sida visas när du sveper över bilderna.

• Hälsningssida
  • Väder
  • Kalender: Du kan se den valda profilens kommande dagsaktiviteter.
  • Mat påminnelse: Matvaror i Kylskåpsinnehåll-appen som går ut inom 3 dagar.
  • NPR Nyheter: Du kan höra NPR-nyheter direkt från en önskad tidpunkt genom att flytta den blå cirkeln på förloppsindikatorn som visar det aktuella läget för uppspelning av NPR-ljudnyheterna.
Dagens händelser visas på Family Hub.

Obs: Om Dagen händelse har svårt att tillhandahålla en tjänst kommer en !-ikon att dyka upp i det övre högra hörnet på de tjänstekort som har problemet.

Hur du använder

När du trycker Start, kommer Family Hub tillhandahålla kort information om varje profil.

Metod 1. Säg ‘Bixby’ och ‘Play morning brief’ eller ‘Good morning’’

Metod 2. Tryck sen på Start-knappen i Dagens hänselser-appen.

Du kan bland annat hänga upp en mängd olika handskrivna anteckningar, foton, klistermärken eller röstinspelningar.

Anslagstavla på Family Hub.

Lägg till foton/klistermärken/röstinspelningar och ställ in profiler, schema osv. Du kan även använda paletten Pen/Eraser.

Tillgängliga klistermärken och skrivalternativ på Family Hub Anslagstavla.

Du kan använda webbläsare i Family Hub. Den består av två verktygsfält. Ett längst upp på skärmen och ett annat längst ner. Webbsidan kommer hamna i mitten.