Använd funktionen för automatisk öppning av luckan på din Samsung-diskmaskin

Använd funktionen för automatisk öppning av luckan på din Samsung-diskmaskin

Du behöver inte bry dig om att öppna diskmaskinsluckan när en cykel är slutförd eftersom din Samsung-diskmaskin kan sköta det åt dig. Ställ bara in diskmaskinen att öppna luckan automatiskt efter varje cykel för bästa torkresultat.

Obs! På vissa diskmaskinsmodeller aktiveras funktionen för automatisk öppning av luckan som standard när alla cykler är slutförda. Torkresultatet förbättras genom att ångan släpps ut när disknings-, sköljnings- och torkningscyklerna är slutförda. Vi rekommenderar inte att funktionen för automatisk öppning av luckan stängs av.

Glöm inte att anvisningarna för att aktivera funktionen för automatisk öppning av luckan skiljer sig åt beroende på diskmaskinsmodell. Denna funktion finns inte tillgänglig för alla modeller. För steg som är specifika för din modell, se användarmanual.

Notera:

•  När luckan öppnas i läget Automatisk öppning för tork går det inte att manuellt stänga luckan under nästkommande 2 minuter.

•  Genom att inaktivera läget Automatisk öppning för tork påverkas torkningsmöjligheterna. Aktivera Automatisk öppning för tork för att få bättre resultat.

• För alla modeller förutom modellerna DW60BB89*:

Tryck på knapparna Hygien plus och Fördröj start samtidigt i 3 sekunder. Tryck på knapparna Hygien plus och Fördröj start samtidigt i 3 sekunder.

Steg 1
Tryck på knapparna Hygien plus och Fördröj start samtidigt i 3 sekunder.

Tryck på Hygien plus för att navigera till Automatisk öppning för tork. Tryck på Hygien plus för att navigera till Automatisk öppning för tork.

Steg 2
Tryck på Hygien plus tills ”A1” eller ”A0” visas.

Tryck sedan på Fördröj start för att öppna undermenyn. Tryck sedan på Fördröj start för att öppna undermenyn.

Steg 3
Tryck på Fördröj start för att öppna undermenyn.

Tryck på Hygien plus tills ”A1” eller ”A0” visas. Tryck på Hygien plus tills ”A1” eller ”A0” visas.

Steg 4
Tryck på Hygien plus tills ”A1” (aktiverad) eller ”A0” (inaktiverad) visas.

Tryck på Fördröj start för att spara den nya inställningen. Tryck på Fördröj start för att spara den nya inställningen.

Steg 5
Tryck på Fördröj start för att spara den nya inställningen.

• För modellerna DW60BB89*:

Tryck på Alternativknappen. Tryck på Alternativknappen.

Steg 1
Slå på diskmaskinen och tryck sedan på Alternativknappen.

Navigera till alternativet Automatisk öppning för tork genom att använda vänster- eller högerknapparna. Navigera till alternativet Automatisk öppning för tork genom att använda vänster- eller högerknapparna.

Steg 2
Navigera till alternativet Automatisk öppning för tork genom att använda vänster- eller högerknapparna.

Tryck på Startknappen för att öppna undermenyn. Tryck på Startknappen för att öppna undermenyn.

Steg 3
Tryck på Startknappen för att öppna undermenyn.

Använd vänster- eller högerknapparna för att välja På (funktionen aktiverad) eller Av (funktionen inaktiverad). Använd vänster- eller högerknapparna för att välja På (funktionen aktiverad) eller Av (funktionen inaktiverad).

Steg 4
Använd vänster- eller högerknapparna för att välja (funktionen aktiverad) eller Av (funktionen inaktiverad).

Tryck på Startknappen för att spara den nya inställningen. Tryck på Startknappen för att spara den nya inställningen.

Steg 5
Tryck på Startknappen för att spara den nya inställningen.

Tryck och håll ned knappen AUTO cykel i 5 sekunder. Tryck och håll ned knappen AUTO cykel i 5 sekunder.

Steg 1
Slå på diskmaskinen och håll sedan ned knappen AUTO cykel i 5 sekunder. Displayen visar ”0:00” när du öppnar inställningsläget.

Tryck på knappen för hastighetsökning för att välja inställningsmenyn för funktionen för automatisk öppning av luckan. Tryck på knappen för hastighetsökning för att välja inställningsmenyn för funktionen för automatisk öppning av luckan.

Steg 2
Tryck på knappen för hastighetsökning för att välja inställningsmenyn för funktionen för automatisk öppning av luckan. Displayen visar den aktuella inställningen (standardinställningen är A1).

Tryck på knappen AUTO cykel för att ändra inställningen. Tryck på knappen AUTO cykel för att ändra inställningen.

Steg 3
Tryck på knappen AUTO cykel för att ändra inställningen.

A0: Funktionen inaktiverad A0: Funktionen inaktiverad

A0
Funktionen inaktiverad.

A1: Funktionen aktiverad A1: Funktionen aktiverad

A1
Funktionen aktiverad.

Obs! Vänta 5 sekunder tills inställningen sparas.

Tryck och håll ned knappen AUTO eller Program i 5 sekunder. Tryck och håll ned knappen AUTO eller Program i 5 sekunder.

Steg 1
Slå på diskmaskinen och håll sedan ned knappen AUTO eller Program i 5 sekunder. Displayen visar ”0:00” när du öppnar inställningsläget.

Tryck på TAB-knappen för att välja inställningsmenyn för funktionen för automatisk öppning av luckan. Displayen visar den aktuella inställningen (standardinställningen är A1). Tryck på TAB-knappen för att välja inställningsmenyn för funktionen för automatisk öppning av luckan. Displayen visar den aktuella inställningen (standardinställningen är A1).

Steg 2
Tryck på TAB-knappen för att välja inställningsmenyn för funktionen för automatisk öppning av luckan. Displayen visar den aktuella inställningen (standardinställningen är A1).

Tryck på knappen AUTO eller Programcykel för att ändra inställningen. Tryck på knappen AUTO eller Programcykel för att ändra inställningen.

Steg 3
Tryck på knappen AUTO eller Programcykel för att ändra inställningen.

A0: Funktionen inaktiverad A0: Funktionen inaktiverad

A0
Funktionen inaktiverad.

A1: Funktionen aktiverad A1: Funktionen aktiverad

A1
Funktionen aktiverad.

Obs! Vänta 5 sekunder tills inställningen sparas.

Obs! Funktionen för automatisk öppning av luckan är inte tillgänglig på modellerna DW60M5042F*.

Tryck och håll ned knappen för Program i 5 sekunder. Tryck och håll ned knappen för Program i 5 sekunder.

Steg 1
Slå på diskmaskinen och håll sedan ned knappen för Program i 5 sekunder. Displayen visar ”0:00” när du öppnar inställningsläget.

Tryck på TAB-knappen för att välja inställningsmenyn för funktionen för automatisk öppning av luckan. Tryck på TAB-knappen för att välja inställningsmenyn för funktionen för automatisk öppning av luckan.

Steg 2
Tryck på TAB-knappen för att välja inställningsmenyn för funktionen för automatisk öppning av luckan. Displayen visar den aktuella inställningen (standardinställningen är A1).

Tryck på knappen för Program för att ändra inställningen. Tryck på knappen för Program för att ändra inställningen.

Steg 3
Tryck på knappen för Program för att ändra inställningen.

A0: Funktionen inaktiverad A0: Funktionen inaktiverad

A0
Funktionen inaktiverad.

A1: Funktionen aktiverad A1: Funktionen aktiverad

A1
Funktionen aktiverad.

Obs! Vänta 5 sekunder tills inställningen sparas.

Tryck och håll ned knappen AUTO eller Normal cykel i 5 sekunder Tryck och håll ned knappen AUTO eller Normal cykel i 5 sekunder

Steg 1
Slå på diskmaskinen och håll sedan ned knappen AUTO eller Normal cykel i 5 sekunder. Displayen visar ”0:00” när du öppnar inställningsläget.

Tryck på knappen Lägg till sköljning för att välja inställningsmenyn för funktionen för automatisk öppning av luckan. Displayen visar den aktuella inställningen (standardinställningen är A1). Tryck på knappen Lägg till sköljning för att välja inställningsmenyn för funktionen för automatisk öppning av luckan. Displayen visar den aktuella inställningen (standardinställningen är A1).

Steg 2
Tryck på knappen Lägg till sköljning för att välja inställningsmenyn för funktionen för automatisk öppning av luckan. Displayen visar den aktuella inställningen (standardinställningen är A1).

Tryck på knappen AUTO cykel för att ändra inställningen. Tryck på knappen AUTO cykel för att ändra inställningen.

Steg 3
Tryck på knappen AUTO cykel för att ändra inställningen.

A0: Funktionen inaktiverad A0: Funktionen inaktiverad

A0
Funktionen inaktiverad.

A1: Funktionen aktiverad A1: Funktionen aktiverad

A1
Funktionen aktiverad.

Obs! Vänta 5 sekunder tills inställningen sparas.