interaktiva guiden

Välkommen till den interaktiva guiden

Prova simuleringar av olika produkter

Welcome to Interactive guide. Welcome to Interactive guide.

ANGE MODELLNAMN ELLER MODELLNUMMER

Var hittar jag modellnumret?
Sök?
Sök
  • Ange ett giltigt modellnamn eller modellnummer
Stäng

Var hittar jag modellnumret?

Behöver du hjälp med att hitta modellnumret? Välj din produkt i menyerna nedan, så visar vi var du hittar numret.

• TYP

-
  • UNDERTYP

-
  • KATEGORI

-
Stäng

Ett nytt sätt att hitta svaren du söker

Otrolig teknik med fantastisk support.
Samsungs interaktiva guide är det senaste och bästa sättet att få den support du behöver, när du vill.

• Hitta lösningar

Hitta lösningar

Simulatorn har allt – från grundläggande funktioner till anslutningsinställningar!

• Spara tid

Spara tid

Använd simulatorn och spara tid,
    felsök när du är på språng!

• Upptäck nya funktioner

Upptäck nya funktioner

Använd simulatorn och upptäck din enhets dolda funktioner!

Tillgängliga resurser

Varje dag läggs ett tiotals nya enheter till i Samsungs interaktiva guide, över hela världen.
Hitta simulatorer för en mängd olika typer av enheter.

Tillgängliga resurser
KONTAKT
Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

För registrering av service på vitvaror eller TV vänligen ring vår supporttelefon.”

Öppningstider B2B support
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00

För frågor gällande Printers vänligen besök HPs hemsida https://www.support.hp.com