Hur använder jag Gear VR med min Note9?

Anslut din Note9 till din Gear VR (SM-R325) genom att byta ut den medföljande enhetshållaren mot en specifik adapter. Du kan beställa den nya enhetshållaren som extra tillbehör från Samsung (artikelnummer GH81-16186A).

När du ansluter telefonen till Gear VR för första gången startar programinstallationen automatiskt.

Obs! Kontrollera att enheten inte är i tyst läge och anslut sedan enheten till Gear.

1 Skjut låsbrytaren till upplåst läge och ta bort enhetshållaren från Gear VR.
Adapter som låses upp och tas bort från VR-glasögonen
2 När låsbrytaren är i upplåst läge skjuter du in Note9-enhetshållaren i hållarspåret.
3 Lås sedan fast hållaren ordentligt genom att skjuta låsbrytaren till låsläget.
Adapter som sätts in och låses i VR-glasögonen
4

Vänta tills du hör rösten som ber dig att ta bort enheten från Gear VR. Tryck på Start för att starta programinstallationen.

Gear VR Interface välkomstmeddelande
5

Läs och godkänn hälso- och säkerhetsvarningarna samt användarvillkoren i slutanvändarlicensavtalet (EULA). Tryck sedan på Next.

6 Ladda ner alla standard VR-appar genom att trycka på Install.
Bekräfta att du vill ladda ner VR-appar genom att trycka på Install
7

Tryck på Create Account och följ instruktionerna på skärmen för att skapa ett Oculus-konto. Om du redan har ett konto trycker du på Sign in.

Logga in på Oculus med Facebook
8 Vid behov kan du bli uppmanad att parkoppla din kontroller.

Observera: Kontrollern behöver en Bluetooth-anslutning för att kunna parkopplas. Om denna skärm inte visas när du installerar Oculus kan du parkoppla kontrollern manuellt genom att trycka på More i Oculus App Store och välja Controller på menyn Connected devices.

9 För råd om hur du använder din Gear VR korrekt kan du trycka på Play video.
10 När videon är klar trycker du på Acknowledge.
Tryck på Acknowledge för att acceptera Gear VR säkerhetsinformation
11 När programvaran har installerats finns appen Oculus Store på mobilenhetens appskärm så att du kan ladda ner de bästa tillgängliga apparna.