Hur är batteritiden och lagringskapaciteten i min Note9?

Upplev förbättrad batteritid och större lagringskapacitet med din Note9.

Batteritid

Batteriet på hela 4000 mAh (Nominell) är utformat för att ta dig längre. Det säkerställer en laddning som varar hela dagen, vilket är 21% längre än tidigare modeller.

Glöm batteritpaket och kablar och fokusera istället på att få ut det mesta möjliga av din Note9, oavsett om det handlar om att skicka meddelanden, spela eller multitaska.

Galaxy Note9, 24 timmars batteritid

Observera: För att förhindra skada på enheten och säkerställa dess fulla prestanda ska du endast använda laddare, batterier och kablar som godkänts av Samsung.

Batteritid för S Pen

S Pen till Note 9 har inget batteri utan en fullt integrerad superkondensator.

Pennan börjar ladda trådlöst så fort den skjuts in i enheten och behöver bara cirka 40 sekunder för att bli fulladdad.

När den är fullt laddad har pennan en standby-tid på 30 minuter och knappen kan användas 200 gånger.

Lagringskapacitet

Nu behöver du inte radera minne eller oroa dig för mängden ledigt utrymme. Välj mellan modellerna med 128GB och 6GB RAM eller de ännu kraftfullare modellerna med 512GB och 8GB RAM och spara alla dina filer och bilder i din enhet.

Om du behöver ännu mer utrymme till videofilmer eller nedladdningar kan du utöka lagringskapaciteten i din Note9 med hjälp av ett microSD-kort med upp till en halv terabyte (512GB).

Galaxy Note9, Modell med 128 GB och 512 GB

Observera: Tillgängligt lagringsutrymme kan variera beroende på land och modell.