Hur du får en mångsidig, multifönster upplevelse med Galaxy Z Fold3 5G

Galaxy Z Fold3 5G är väl känd för sina multitaskingfunktioner. Med den justerbara, delade skärmen kan du välja vad du ska lägga fokus på när du gör många saker samtidigt. För att dra full nytta av de stora huvudskärmarna på Galaxy Z Fold3 5G kan du snabbt och enkelt komma åt dina favorit appar och layouter med hjälp av aktivitetsfältets låsning. Upplev en helt ny nivå av multitasking på Galaxy Z Fold3 5G nedan.

Innan du börjar, se till att din mobilenhet och dess appar har de senaste uppdateringarna. För att uppdatera, följ dessa steg:

Steg 1. Gå till Inställningar > Programvaruuppdatering.

Steg 2. Tryck på Hämta och installera.

Steg 3. Följ anvisningarna på skärmen.

Intuitivt multifönster som kan fästas i en kantpanel

Med multifönster kan du köra upp till tre appar samtidigt i delad skärm. Du kan också köra flera appar samtidigt i popup-vyn.

Med Kantpanel-funktionen kan du snabbt växla mellan dina appar, samtidigt som du kör andra appar på stora skärmen. Ett snabbt och enkelt sätt att komma åt dina favorit appar och layouter.

Galaxy Z Fold3 5G multi fönster med kantpanel.

① Delning

② Aktivitetsfält

ⓐ Rotera medurs.

ⓑ Byt fönster.

ⓒ Lägg till appar i Kant panelen.

Du kan välja att fästa aktivitetsfältet till vänster eller höger på skärmen. I aktivitetsfältet fäster du de appar du ofta använder och med ett enda tryck kommer dem starta upp tillsammans i den delade skärmvyn.

Följ nedanstående steg för att fästa dina favorit appar i Kantpanelen.

Steg 1. Öppna Inställningar och välj sedan Advancerade funktioner.

Steg 2. Välj Labs.

Galaxy Z Fold3 5G fästa på multifönster steg1 and steg2.

Steg 3. Svep på för att aktivera Fäst favorit appar.

Steg 4. Dra Kantpanelens flik mot mitten av skärmen och tryck sedan på Fler alternativ.

Galaxy Z Fold3 5G fästa på multifönster steg3 och steg4.

Steg 5. Välj Pin ikonen.

Steg 6. De appar du har valt kommer nu vara fästa på ditt Aktivitetsfält.

Galaxy Z Fold3 5G fästa på multifönster steg5 and steg6.

Obs:

• Samma app kan öppnas i 2~3 olika fönster.
  • Det kan hända att några appar inte stödjer denna funktion.

Hur du lägger till app-par

Du kan lägga till ofta använda appar i Kantpanelen för att, med ett enda tryck, starta dem tillsammans i den delade skärmen.

Steg 1. I den delade skärmen trycker du på cirkeln mellan fönstrena.

Steg 2. Tryck på ikonen Lägg till app-par till Kantpanelen. Då sparas de appar du använder i den delade skärmvyn på Kantpanelen som ett app-par.

Galaxy Z Fold3 5G lägga till app-par.

Mångsidig multifönster-upplevelse

Jämfört med den tidigare Galaxy Foldable-enheten har förbättringar gjorts för att möjliggöra större frihet och smidigare övergångar.

• Dra och dela: Du kan snabbt och enkelt öppna innehåll i ett annat fönster och skapa avdelningar direkt från innehållet.
Galaxy Z Fold3 5G multifönster dra och dela.
  • Anpassningsbara fönster: Du kan ändra storleken på fönstret med en enda rörelse.
Galaxy Z Fold3 5G anpassningsbara multifönster.
  • Smidiga fönsterbyten: Du kan ändra fönstrens placeringar med ett enda svep.
Galaxy Z Fold3 5G multifönster byten.
  • Drag and drop-filer: Du kan enkelt dela innehåll mellan olika appar.
Galaxy Z Fold3 5G multifönster dra och släpp filer.

Obs:

• Det kan hända att några appar inte stöds av den här funktionen.
  • Det är möjligt att några funktioner inte fungerar på täckskärmen.

Obs: Enhetsbilderna och menyer kan variera, beroende på enhetsmodell och programvara.

Läs mer om ‘försiktighetsåtgärder när du använder dina Galaxy foldable-enheter’ med Samsung support med Samsung support.

Hur du använder Samsung Members-appen

Om du upplever svårigheter med din Samsung mobil, surfplatta, eller andra bärbara mobila apparater, kan du ställa din fråga på Samsung Members-appen. Läs mer om hur man skickar en felrapport.