Hur gör jag egna AR-emojis med livemeddelande på min Note9?

Med livemeddelande i Note9 kan du skapa animerade meddelanden och göra egna AR-emojis med hjälp av S Pen.

Personlig gif-bild
1

Aktivera Luftkommando genom att trycka på S Pen-knappen eller S Pen-ikonen.

Tryck på S Pen-ikonen
2

Välj Livemeddelande.

Välj livemeddelande

Observera: Om “Livemeddelande” inte visas i “Luftkommando” ska du trycka på Plus-ikonen för att inkludera funktionen, eller trycka på ikonen “Inställningar” för att redigera vilka genvägar som visas.

Tryck på Plus-ikonen och lägg till alternativ
3 I fönstret för livemeddelande ska du trycka på ansiktsikonen.
Tryck på ansiktsikonen från fönstret livemeddelande
4 Välj den animerade emoji du vill göra personlig.
Välj din emoji från fönstret livemeddelande
5 Ställ in pennans effekt, tjocklek och färg och börja skriva eller rita.
6

Tryck på Klar. Animationen sparas automatiskt som en animerad GIF-fil i ditt Galleri.

Tryck på Klar för att spara

När din kreation är klar kan du dela den på olika plattformar genom att trycka på Dela