Hur kan jag anpassa urtavlan på min Galaxy Watch?

En av de mest kraftfulla funktionerna för att anpassa din Galaxy Watch är möjligheten att ändra urtavlan. Du kan välja mellan ett brett utbud av urtavlor från din smartphone eller din Galaxy Watch. Läs informationen nedan för att ta reda på hur du gör detta.

Vy över en anpassad Galaxy Watch-skärm.

Du kan anpassa urtavlan med hjälp av din Galaxy Watch eller en smartphone.

Från din Galaxy Watch:

Följ dessa steg för att anpassa urtavlan från din Galaxy Watch:

Vy över en urtavla med en ”tryck och håll”-symbol i mitten. Vy över en urtavla med en ”tryck och håll”-symbol i mitten.

Steg 1. Tryck och håll in på startskärmen.

Vy över den anpassade skärmen med en svep vänster-symbol. Vy över den anpassade skärmen med en svep vänster-symbol.

Steg 2. Svep åt vänster och välj den urtavla som du föredrar.

View of a personalised watch face with the “Vy över en personligt anpassad urtavla med knappen ”Anpassa” markerad. ” button highlighted. View of a personalised watch face with the “Vy över en personligt anpassad urtavla med knappen ”Anpassa” markerad. ” button highlighted.

Steg 3. När du väljer vilken urtavla du vill använda trycker du på knappen ”Anpassa” för att visa denna urtavla på huvudskärmen på din Galaxy Watch.

Obs! Beroende på vilken urtavla du väljer kan du ändra klockvisarnas färg, bakgrundsfärgen i standbyläge eller vissa applikationsgenvägar som du vill. Kom ihåg att inte alla urtavlor tillåter denna typ av anpassning.

Från din smartphone:

Du kan anpassa urtavlan direkt från din smartphone: Öppna appen Galaxy Wearable →Tryck på alternativet Urtavlor → Välj din favoriturtavla och tryck på den för att visa den på din Galaxy Watch.

Du kan också genomföra processen med din telefon genom att komma åt Galaxy Wearable-appen mer direkt från din Galaxy Watch. Följ dessa steg:

Vy över en urtavla med en ”tryck och håll”-symbol i mitten. Vy över en urtavla med en ”tryck och håll”-symbol i mitten.

Steg 1. Tryck och håll in på startskärmen.

Vy över anpassningsskärmen med redigera på telefon-symbolen markerad. Vy över anpassningsskärmen med redigera på telefon-symbolen markerad.

Steg 2. Tryck redigera på telefon-symbolen för att öppna skärmen ”Urtavlor” på din smartphone.

Vy över skärmen ”Urtavlor” på din smartphone. Vy över skärmen ”Urtavlor” på din smartphone.

Steg 3. På din smartphone väljer du den urtavla som du vill använda på din Galaxy Watch och trycker på den för att visa den. Om anpassningsfunktionen finns tillgänglig för det ansikte du vill använda kan du göra det högst upp på skärmen genom att trycka på knappen ”Anpassa”.

Du kan alltid få fler urtavlor när du vill. Följ dessa steg om du vill placera en ny urtavla på din klocka och du inte hittar den rätta i förslagsavsnittet:

Vy över Galaxy Wearable-appen med ett tryck på alternativet ”Urtavlor”. Vy över Galaxy Wearable-appen med ett tryck på alternativet ”Urtavlor”.

Steg 1. Öppna appen Galaxy Wearable och tryck på alternativet ”Urtavlor”. Du kan också öppna appen från din Galaxy Watch som i föregående steg.

Vy över skärmen ”Urtavlor” på din smartphone. Vy över skärmen ”Urtavlor” på din smartphone.

Steg 2. På skärmen ”Urtavlor” bläddrar du ner och trycker på alternativet ”Skaffa fler urtavlor”.

Vy  över ”Google Play” -skärmen med en av de tillgängliga urtavlorna markerad. Vy  över ”Google Play” -skärmen med en av de tillgängliga urtavlorna markerad.

Steg 3. Din smartphone kommer att omdirigera dig till ”Google Play” där du hittar alla tillgängliga urtavlor. Tryck på den du gillar mest.

Vy över den valda urtavlan med ett tryck på knappen ”Installera”. Vy över den valda urtavlan med ett tryck på knappen ”Installera”.

Steg 4. Tryck på knappen ”Installera”. När du har hämtat din nya urtavla kommer den att finnas tillgänglig på din klocka och i Wearable-appen på menyn ”Urtavlor”.

Obs! Vissa urtavlor kan medföra extra avgifter som är högre än de som avtalats med din telefonoperatör. Alternativen och tillämpningen av urtavlorna kan variera beroende på din enhetsmodell.