Hur kan jag undvika ljudfördröjningar från videor och spel i mina Galaxy Buds+?

Nästa generationen Galaxy Buds tar ljudkvalitet och kontroll till nya harmoniska höjder. Galaxy Buds+ filtrerar automatiskt bort oönskade ljud, har ett batteri som varar hela dagen och ger dig en helt ny ljudupplevelse. Men ljudfördröjningar kan ibland uppstå i särskilda situationer eller orsakas av hinder som du kanske inte tänkt på. Här följer några ytterligare tips på hur du kan minimera ljudfördröjningar, särskilt när du spelar spel och tittar på videor.

Innan du provar den rekommenderade funktionen nedan ska du kontrollera att din enhets programvara är uppdaterad till den senaste versionen. Läs mer om ”Hur du uppdaterar och ansluter dina Galaxy Buds+ till din Galaxy-smartphone” hos Samsung Support.

Stoppa ljudfördröjningar och få ett synkroniserat ljud i dina hörlurar

En ljudfördröjning är när ljudet i din hörlurar inte matchar det som händer på den anslutna enhetens skärm. Det finns flera olika anledningar till ljudfördröjningar i dina Galaxy Buds och Galaxy Buds+ när du tittar på videor eller spelar spel. Men det finns oftast en enkel lösning, t.ex. att stärka Bluetooth-anslutningen.

• Ljudfördröjningar kan uppstå på alla Bluetooth-ljudenheter. Du kan minimera fördröjningen genom att begränsa störningar. Flytta enheterna närmare varandra för att uppnå en bättre anslutning. Kontrollera att inga objekt, metaller, väggar eller människor står mellan hörlurarna och Bluetooth-enheten.
  • Dessutom bör du undvika att använda enheter som orsakar störningar, såsom andra Bluetooth-enheter, mikrovågsugnar och trådlösa modem.
  • Aktivera spelläget på dina Galaxy Buds+ för att minska fördröjningen och uppnå ett synkroniserat spelljud.

Steg 1. Starta Galaxy Wearable-appen och tryck på Labs.

Steg 2. Tryck på reglaget intill Spelläge.

Slå på spelläget

Notera: Enhetens skärmbilder och meny kan variera beroende på enhetsmodell och programvaruversion.