Hur man använder Galaxy Watch Active utan en mobil enhet

Använd din Galaxy Watch Active utan att ansluta till en mobil enhet medan du är ute på utomhusaktiviteter som t.ex. bergsklättring eller träning. När du sätter igång din Galaxy Watch Active första gången eller när du återställer den, kan du ställa in den till att användas utan en mobil enhet.

Observera: En del funktioner är inte tillgängliga när du använder din Galaxy Watch Active utan att ansluta till en mobil enhet.

1 Sätt igång Galaxy Watch Active och dra uppåt från skärmens nedre del.
2

Tryck på jordgloben och välj vilket språk som ska användas.

3

Tryck på frågetecknet, bläddra neråt på skärmen och tryck på “Här”.

4 Kontrollera meddelandet och tryck på “Fortsätt”.
5 Läs villkoren och tryck på “Godkänn” för att samtycka.
6 Kryssa för att du läst och godkänner allt ovan och tryck på ”Nästa”.
7 Logga in med ditt Samsung-konto för att få ut så mycket som möjligt av de tillgängliga funktionerna, genom att trycka på ”Nästa”, eller tryck på ”Hoppa över”.
8 Ställ in tidszon, datum och tid.
9 Ställ in en PIN-kod för att återställa eller säkerhetskopiera data.

Du kan också ladda ner appar från appbutiken direkt via klockan:

Observera: För att ladda ner appar från Galaxy Store måste du vara ansluten till ett Wi-Fi-nätverk. Koppla upp till ett Wi-Fi-nätverk genom att trycka på “Inställningar” > “Anslutningar” > “Wi-Fi” > “Wi-Fi-nätverk”.

1 Tryck på hem-knappen för att komma till appskärmen.
2 Välj appen “Galaxy store” och bläddra ner till “Appar”.
Tryck på Appar
3 Här hittar du alla möjliga typer av appar, t.ex. Sociala media, Underhållning, etc...
Välj vilken typ av app du önskar
4 Välj den du vill ladda ner och tryck på ”Installera”.

Om du vid någon tidpunkt vill koppla Galaxy Watch Active till din mobila enhet ska du trycka på “Inställningar”, “Anslutningar” och bläddra ner till “Anslut till nya telefonen”. Skriv sedan in den PIN-kod du skapat för att ansluta klockan.

Bläddra ner till Anslut till nya telefonen