Hur skaffar jag Fortnite för min Galaxy-enhet?

Fortnite-gränssnittet i Note9

Game Launcher samlar spel som du har laddat ner från Play Store och Galaxy Apps på samma ställe så att du hittar dem enkelt. Game Launcher erbjuder praktiska funktioner som kan förbättra spelupplevelsen. Android-versionen av Fortnite finns endast tillgänglig via Game Launcher eller direkt via Galaxy Apps.

Observera: Fortnite är endast kompatibelt med Samsung Galaxy: S7/S7 Edge, S8/S8+, S9/S9+, Note8, Note9, Tab S3 och Tab S4.

1

Öppna Inställningar och tryck på Avancerade funktioner.

2

Tryck sedan på Spel.

Tryck på Spel i menyn Avancerade funktioner
3

Svep för att aktivera Game Launcher.

Aktivera Game Launcher i menyn Spel
4

Lägg till Game Launcher på hemskärmen.

Bekräfta att du vill lägga till Game Launcher på hemskärmen

Installera Fortnite

1

Gå till appskärmen och öppna Game Launcher.

2

I Game Launcher finns Fortnite som föreslaget spel. Om du inte ser Fortnite kan du svepa uppåt på skärmen för att visa listan över appar som finns tillgängliga i Game Launcher. Alternativt kan du ladda ner Fortnite via Galaxy Apps.

Fortnite visas som föreslaget spel Game Launcher
3

Tryck på Fortnite och tryck sedan på Installera och öppna.

4 Följ anvisningarna på skärmen för att installera Fortnite.
5 När installationen är klar är det bara att spela.
Användare som spelar Fortnite på sin enhet

På Samsung Galaxy Note9 och Tab S4 kan du skaffa temat Fortnite Galaxy.

När du har loggat in på ditt Samsung-konto och laddat ner appen Fortnite kan du låsa upp temat genom att:

Spela tre Fortnite-matcher. Se till att trycka på Return to Lobby efter varje match så att varje match räknas.

Du får sedan din Fortnite-present inom 24-48 timmar.

Observera: Endast ett Galaxy-tema per enhet tillåts och du måste lösa in temat senast 2018-12-31. När du väl har hämtat temat finns det ingen tidsbegränsning.