Lyssna på media med Galaxy Buds Pro 360 Audio

Upplev hur det uppslukande, realistiska ljudet kommer från alla håll. Med 360 Audio placerar Galaxy Buds Pro dig mitt i videon, filmen eller tv-programmet. Den smarta rörelsesensorn lokaliserar ljudets riktning exakt när du rör på huvudet, vilket gör din lyssningsupplevelse mycket realistisk.

Innan du prövar de rekommenderade lösningarna nedan ska du kontrollera att din enhets programvara och de relaterade apparna är uppdaterade till den senaste versionen. Uppdatera din mobila enhets programvara i följande ordning.

Steg 1. Gå till Inställningar > Programvaruuppdatering.

Steg 2. Tryck på Hämta och installera.

Steg 3. Följ instruktionerna på skärmen.

Surroundljud med 360 Audio

Med tredimensionella 360 Audio kan du uppleva dina media i en uppslukade ljudmiljö med 360 graders surroundljud. Denna teknik följer dina huvudrörelser och får det att kännas som om ljudet kommer från skärmen genom att växla mellan vänster och höger ljudvolym i hörlurarna.

Så fungerar surroundljud i 360 grader i Galaxy Buds Pro

Observera: Stödet för 360 Audio kan variera beroende på appen och innehållet i kompatibla Samsung-enheter med One UI 3.1 eller högre.

Steg 1. Öppna Galaxy Wearable-appen och tryck sedan på menyn Avancerat.

Steg 2. Tryck på 360 Audio. Sedan är det bara att njuta av surroundljud i 360 grader.

360 Au1dio-funktionen i Galaxy Wearables-appen

Tips ifall ljudproblem skulle uppstå när 360 Audio används

• Kontrollera att hörlurarna är korrekt placerade i dina öron

Om du får ljudproblem när du använder funktionen 360 Audio ska du kontrollera att hörlurarna sitter som de ska i dina öron. Om inte hörlurarna sitter korrekt kanske de inte fungerar för 360 Audio, och ljudkvaliteten kan också försämras.

Håll hörlurarna så att du kan se höger- och vänstermärkningen (L: vänster, R: höger), sätt in hörlurarna i öronen och rotera dem tills de sitter bekvämt på plats i öronen. De beröringskänsliga sensorerna detekterar att hörlurarna används när du har satt dem på plats, och när de har upptäckts avger de ett ljud som bekräftar detta.

• Kontrollera att hörlurarna befinner sig nära den anslutna enheten

Kontrollera att avståndet mellan hörlurarna och den anslutna enheten inte är för långt. Vi rekommenderar att du använder denna funktion inom en armlängds avstånd, eftersom ljudet i annat fall kan spelas upp ojämnt och med avbrott.

Observera:

• Denna funktion kanske inte stöds beroende på hur media spelas upp.
  • Om du befinner dig i ett område med dålig signalmottagning kan anslutningen till den mobila enheten tillfälligt förloras.
  • Enhetens skärmbilder och meny kan variera beroende på enhetsmodell och programvaruversion.