Redigeringsförslag för foton på Galaxy S24

Galaxy S24 inkluderar många funktioner, såsom redigeringsförslag, som analyserar de foton användare tar och ger alternativ för hur man kan förbättra bilden. Upplev högkvalitativ fotoredigering med redigeringsförslag.

Fotografi med generativa redigeringsförslag på en Galaxy S24.

Med några enkla steg kan Galaxy S24-användare snabbt komma åt förslagen för att redigera sina foton.

Bilder i Galleriet Bilder i Galleriet

Steg 1. Öppna Galleri-appen > Välj ett foto.

Fotografi av hund med detaljikon vald Fotografi av hund med detaljikon vald

Steg 2. Tryck på ikonen Detaljer.

Fotografi av hund med föreslagna redigeringsfunktioner Fotografi av hund med föreslagna redigeringsfunktioner

Steg 3. Tryck på någon av redigeringsförslagsfunktionerna för att komma in i det läget.

Funktionen kommer att ge föreslagna redigeringsalternativ för varje analyserat foto baserat på dess bedömning. Nedan finns två exempel på tillgängliga redigeringsförslag.

Bakgrundsoskärpa

• Effekten minskar skärpan på bakgrunden för att dra mer uppmärksamhet till objektet i förgrunden.
Skärm som visar tillämpningen av bakgrundsoskärpa på en bild av en hund. Skärm som visar tillämpningen av bakgrundsoskärpa på en bild av en hund.

* Denna funktion föreslås när bilden inte togs i porträttläge och personen eller djuret i bilden är över en viss storlek.

Remastra

• Förbättrar upplösningen, belysningen, färgen och andra element i dina foton.
Skärm som visar tillämpningen av Remastra på en bild av en hund Skärm som visar tillämpningen av Remastra på en bild av en hund

* Flytta riktningspilarna från sida till sida för att jämföra den remastrade bilden före och efter.

Andra potentiella redigeringsförslag inkluderar:

Radera reflexer

• Tar bort onödiga reflektioner och fyller i utrymmet för att matcha omgivande bakgrund.

Radera skuggor

• Tar bort oönskade skuggor och fyller i utrymmet för att matcha omgivande bakgrund.

Ta bort moiré

• Ökar bildklarheten genom att jämna ut oönskade randiga mönster inom en bild.

Bakgrundseffekt

• Suddar ut bakgrunden för att dra uppmärksamheten till ansiktena i förgrunden.

* Bakgrundseffekt visas bara som ett redigeringsförslag om fotot togs i Porträttläge.

Lång exponering

• Fångar spåren av rörliga objekt samtidigt som stillastående element visas med rakbladsskarp klarhet i videor och rörliga foton.

Färglägga

• Lägger till färg i svartvita bilder.

Stjärnstrimmor

• Tillämpar ljusspåreffekt på stjärnor vid fotografering av astronomivideor.

24 tim tidsförskjutning

• Tar foton av landskap med himmel (utan människor) under 24 timmar och sammanställer fotona till en kort video.

Markeringar

• Tillhandahåller ett sammanfattat videoklipp av material som innehåller dynamisk rörelse.

Superslowmotion

• Skapar slow motion-videoklipp med framåt-, bakåt- och kombinerade framåt-/bakåteffekter.

* Föreslås endast för videor som filmats med kamerans Superslowmotion-funktion.

Obs!

• Redigeringsförslag är kompatibla med JPG, PNG, GIF och MP4-format. De slutliga resultaten och kvaliteten kan variera beroende på den ursprungliga bildens skick. Noggrannheten i slutresultaten kan inte garanteras.
  • Skärmbilder och UI-bilder är simulerade för illustrativa ändamål. UX/UI kan variera beroende på OS/One UI-version, enhetsmodell och region, bland andra faktorer.
  • Redigeringsförslag kan variera beroende på fotoinnehåll.
  • Vissa funktioner (Lång exponering / 24-timmars tidsförlopp / Höjdpunkter) visas medan din telefon laddas efter att en viss tid har passerat sedan du tog bilden.
  • På grund av AI:s natur kan resultaten och kvaliteten variera varje gång.