Så här anpassar du Hemknappen på din Samsung Galaxy Watch

Din Samsung Galaxy Watch låter dig konfigurera en mängd olika funktioner på egen hand. Du kan snabbt öppna en specifik app genom att anpassa knapparna och ställa in en dubbeltryck-funktion för Hemknappen.
Här nedan kan du läsa mer om hur du anpassar knapparna på din klocka. Du kan ställa in klockans funktioner sefter behag.

Hemknappen (Strömknappen) är knappen uppe till höger på klockan. Med funktionen anpassa tangenter kan du komma åt dina favoritappar direkt genom att dubbeltrycka på hemknappen.

Steg 1. Öppna Inställningar och tryck Avancerade funktioner.

Steg 2. Tryck Anpassa tangenter.

Steg 3. Välj Dubbeltryck. Du kan ställa in tangenten så att den startar önskad app.

watch dubbeltryck

Steg 4. När du har gjort den här inställningen kommer din valda app att starta när du dubbeltrycker på Hemknapp.

watch inställningar watch inställningar

Steg 1. Öppna Galaxy Wearable-appen och tryck på Klockinställningar.

avancerade funktioner avancerade funktioner

Steg 2. Välj Avancerade funktioner.

grundinställningar grundinställningar

Steg 3. Kontrollera inställningarna för Hemknapp. Välj Dubbeltryck för att se vilka appar som kan väljas och de appar som du använder ofta.

Obs:

• Tillgängliga skärmar och inställningar kan variera beroende på din mobiloperatör, programvaruversion och klockmodell.