Vad är innebär funktionen Dual capture och hur fungerar den?

Med ett klick kan du fånga både ett foto med fokus på motivet (Live focus) och en vidvinkelbakgrund. (Normal bild). Om funktionen Dual capture är PÅ när användaren tar Live focus-bilder (med telekameran), tar även huvudkameran bilder samtidigt.

① (Telefotokameran) Användaren kan ta porträttfoton med bakgrundsoskärpa
② (Huvudkameran) Användaren kan ta bilder som också innehåller bakgrunder. (porträtt + bakgrund)