Vad är skillnaden mellan Galaxy Buds2, Buds Live och Buds Pro?

Samsung erbjuder tre versioner av Galaxy Buds med olika funktioner beroende på dina behov. Om du känner till dessa egenskaper i detalj kan du fatta rätt beslut. Nedan kan du jämföra de tre Galaxy Buds och välja den som passar dig bäst.

En bild av de tre versionerna av Galaxy Buds: Buds2, Buds Pro och Buds Live.

Alla har olika behov, och dessa behov avgör vilken typ av Galaxy Buds du väljer. Batteritid, Bluetooth-anslutning eller till och med färgerna som finns tillgängliga är viktiga faktorer för dig att välja de perfekta Galaxy Buds. Läs följande information för att ta reda på specifikationerna för varje version av Galaxy Buds:

Funktioner

Galaxy Buds2

Galaxy Buds Pro

Galaxy Buds Live

Typisk användningstid (timmar)

5

5

6

Samtalstid/röstsamtal (timmar)

3.5

4

4.5

Bluetooth version

Bluetooth v 5.2

Bluetooth v 5.0

Bluetooth v 5.0

Bluetooth profiler

A2DP, AVRCP, HFP

A2DP, AVRCP, HFP

A2DP, AVRCP, HFP

Givare

Accelerometer, gyrosensor, hallsensor, närhetssensor, beröringssensor, VPU (röstupptagningsenhet)

Accelerometer, gyrosensor, hallsensor, närhetssensor, beröringssensor, VPU (röstupptagningsenhet)

Accelerometer, gyrosensor, gripsensor, hallsensor, närhetssensor, beröringssensor, VPU (röstupptagningsenhet)

Dimension för öronsnäckor (mm H x B x D)

20.9 x 17.0 x 21.1

20.5 x 19.5 x 20.8

27.3 x 16.5 x 14.9

Vikt för öronsnäcka (g)

5.0

6.3

5.6

Dimension för fodral (mm H x B x D)

27.8 x 50.0 x 50.2

27.8 x 50.0 x 50.2

27.8 x 50.0 x 50.2

Vikt för fodral (g)

41.2

44.9

42.2

Aktiv brusreducering

Ja

Ja

Ja

360 Audio Dolby Atmos

Ja

Ja

Ja

Bixby-anslutning

Ja

Ja

Ja

Tillgängliga färger

Olive, Matte Black, Graphite, Lavender och White

Phantom Violet, Phantom Black, Phantom Silver, Phantom White

Mystic Bronze, Matte Black, Mystic Blue, Mystic Black, Mystic White

Obs! Färgen på versionen kan variera från land till land.