Varför visas meddelandet ”Some functions of this app may not be supported in Samsung DeX"?

Det här meddelandet visas när en app inte stöder Multi-Windows-funktionen.
Den informerar användaren i förväg om att appen kanske inte fungerar på rätt sätt. Om apputvecklaren introducerar stöd för multifönstervisning, fungerar den korrekt i Samsung DeX.
Vi kommunicerar internt med apputvecklarna för att säkerställa att fler appar kan optimeras för Samsung DeX så att de fungerar på tillfredsställande sätt.

※ Multi-Window: Den här funktionen stöds för att visa fler än två appar samtidigt på en enhet som kör Android version 7.0 Nougat eller senare. Genom att aktivera den här funktionen i en app kan användaren fritt ändra storlek på appen.