Vilka funktioner har Samsung-klockan?

Samsung-klocka är en funktion som du kan hitta i vilken Galaxy-enhet som helst. Appen   erbjuder information om tid, väder och annan användbar information.

Olika alternativ för Samsung-klockan med app-ikonen i mitten.

Samsung-klockans funktioner

• Larm

Med funktionen "Alarm" kan du skapa flera alarm med olika tider, inställningar och anpassade funktioner. Det finns förinställda alarm som hjälper dig att hålla reda på dina dagliga rutiner, snooze-inställningar  ifall du behöver vila lite längre, en vibrationsfunktion som ger ett extra ryck med larmet. Dessutom kan du  sätta på ett alarm som ska upprepas dagligen eller vissa dagar i veckan.

"Läggdagsläge" är en funktion som automatiskt gör att telefonen blir grå och avböjer alla samtal/ljud medan du sover. Läget  innehåller också tips som hjälper dig att upprätthålla sunda sömnvanor,  vilket innebär att varje natt blir en vilsam natt.

Om du  aktiverar Bixby på din telefon kan du använda särskilda "Bixby"-inställningar med egna ljud och teman. Du kan även synkronisera Samsung-klockan med din musikspelare eller appar som Spotify ™ för att anpassa ljud  så varje alarm blir unikt.

• Världsklocka

Samsung-klockan visar automatiskt tiden och vädret för den plats där du befinner dig . Med funktionen "Världsklocka" kan du välja vilken stad som helst i världen och se aktuell tid och väder för den platsen. Det finns också en tidsomvandlare,  så att du kan se tidsskillnaden mellan din nuvarande plats och den stad du väljer. Om du vill ha en mer interaktiv upplevelse kan du ändra inställningarna för världsklockan från "Listvy" till "Kartvy" för att få en visuell guide som visar exakt var varje stad på världsklockan är..

• Stoppur

Stoppuret ger  en exakt tidsmätning ner till sekunden och har en "Varv"-funktion som hjälper dig att övervaka varvtiderna när du kontinuerligt springer. Du kan pausa, återuppta och till och med kopiera varv så att du alltid har en registrering när du behöver kontrollera tiden.

• Timer

Använd "Timer"-funktionen när du vill göra flera saker samtidigt och vill hålla koll på tiden. Timern fungerar i bakgrunden så att du kan fokusera på andra aktiviteter (t.ex. matlagning, träning eller studier) under en obegränsad tid, utan att ständigt behöva titta på klockan.