Support Model

Alert 1
  • Supportnyheter 17 oct, 2017

Återförsäljare, reservdelar LÄS MER

OK
T3 Bärbar SSD, USB 3.1

Ändra produktmodell
Sök
  • No data

Var hittar jag modellnumret?

Behöver du hjälp med att hitta modellnumret? Välj din produkt i menyerna nedan, så visar vi var du hittar numret.

• TYP

-
  • UNDERTYP

-
  • KATEGORI

-
Stäng

LÖSNINGAR

Topp lösningar

Manual

Manualer, nedladdningar,
specifikationer och registrering

()

Var hittar jag modellnumret?

Behöver du hjälp med att hitta modellnumret? Välj din produkt i menyerna nedan, så visar vi var du hittar numret.

• TYP

-
  • UNDERTYP

-
  • KATEGORI

-
Stäng
  • Allmänna funktioner
    • Kapacitet

1TB (* 1MB = 1,000,000 bytes, 1GB = 1,000,000,000 bytes)

• Gränssnitt

Kompatibel med USB 3.1 (generation 1, 5 Gbps), 3.0, 2.0

• Mått (BxHxD)

74 x 58 x 10.5 mm

• Vikt

51 g (* Produktens exakta vikt kan variera beroende på kapacitet)

• Transfer Speed

Upp till 450 MB/s (* Prestanda kan variera beroende på värdkonfiguration och testprogramvara)

• UASP Mode

Support

• Encryption

AES 256 bitars hårdvarukryptering

• Säkerhet

Lösenordsskydd (valfritt) (*Användaren kan ange ett lösenord om så önskas.) Kräver Windows 7 eller högre, Mac OS 10.7 eller högre och Android KitKat (version 4.4) eller högre.

• Certifiering

CE, BSMI, KC, VCCI, C-tick, FCC, IC, UL, TUV, CB, EAC

• RoHS Compliance

RoHS2

• Garanti

Begränsad till 3 år

Praktiska program

Klicka på länken för att hitta fler bra program.

Ikon för interaktiv guide

Interaktiv guide

En interaktiv demonstration som visar enhetens funktioner.

Community

Läs vanliga frågor, ställ frågor och få
lösningar från andra användare.

LÖST

Godkända svar från Samsung
Community

Sök
Sök

Relaterade produkter

Rekommenderade relaterade modeller och tillbehör

KONTAKT
Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

För registrering av service på vitvaror eller TV vänligen ring vår supporttelefon.”

Öppningstider B2B support
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00

För frågor gällande Printers vänligen besök HPs hemsida https://www.support.hp.com