Support Model

Alert 1
  • Supportnyheter 17 oct, 2017

Återförsäljare, reservdelar LÄS MER

OK
860 PRO SSD 2.5"

Ändra produktmodell
Sök
  • No data

Var hittar jag modellnumret?

Behöver du hjälp med att hitta modellnumret? Välj din produkt i menyerna nedan, så visar vi var du hittar numret.

• TYP

-
  • UNDERTYP

-
  • KATEGORI

-
Stäng

LÖSNINGAR

Topp lösningar

Manual

Manualer, nedladdningar,
specifikationer och registrering

()

Var hittar jag modellnumret?

Behöver du hjälp med att hitta modellnumret? Välj din produkt i menyerna nedan, så visar vi var du hittar numret.

• TYP

-
  • UNDERTYP

-
  • KATEGORI

-
Stäng
  • Allmänna funktioner
    • Applikationer

Client PCs

• Kapacitet

2,048 GB (1 GB=1 Billion byte by IDEMA) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)

• Formfaktor

2.5 inch

• Gränssnitt

SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1.5 Gb/s interface

• Mått (BxHxD)

100 x 69,85 x 6,8 mm

• Vikt

Max 62 g

• NAND Type

Samsung V-NAND 2bit MLC

• Controller

Samsung MJX Controller

• Cache Memory

Samsung 2 GB Low Power DDR4 SDRAM

• Specialfunktioner
    • TRIM Support

TRIM Supported

• S.M.A.R.T Support

S.M.A.R.T Supported

• GC (Garbage Collection)

Auto Garbage Collection Algorithm

• Encryption Support

AES 256-bit Encryption (Class 0)TCG/Opal IEEE1667 (Encrypted drive)

• WWN Support

World Wide Name supported

• Device Sleep Mode Support

Ja

• Prestanda
    • Sequential Read

Up to 560 MB/s Sequential Read * Performance may vary based on system hardware & configuration

• Sequential Write

Up to 530 MB/s Sequential Write * Performance may vary based on system hardware & configuration

• Random Read (4KB, QD32)

Up to 100,000 IOPS Random Read * Performance may vary based on system hardware & configuration

• Random Write (4KB, QD32)

Up to 90,000 IOPS Random Write * Performance may vary based on system hardware & configuration

• Random Read (4KB, QD1)

Up to 11,000 IOPS Random Read * Performance may vary based on system hardware & configuration

• Random Write (4KB, QD1)

Up to 43,000 IOPS Random Write * Performance may vary based on system hardware & configuration

• Environment
    • Effektförbrukning

*Average: 2,2 W*Maximum: 4,5 W (Burst mode)* Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration

• Reliability (MTBF)

1,5 Million Hours Reliability (MTBF)

• Arbetstemperatur

0 - 70 ℃ Operating Temperature

• Shock

1,500 G & 0,5 ms (Half sine)

• Programvara
    • Management SW

Magician Software for SSD management

Praktiska program

Klicka på länken för att hitta fler bra program.

Ikon för interaktiv guide

Interaktiv guide

En interaktiv demonstration som visar enhetens funktioner.

Community

Läs vanliga frågor, ställ frågor och få
lösningar från andra användare.

LÖST

Godkända svar från Samsung
Community

Sök
Sök

Relaterade produkter

Rekommenderade relaterade modeller och tillbehör

KONTAKT
Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

För registrering av service på vitvaror eller TV vänligen ring vår supporttelefon.”

Öppningstider B2B support
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00

För frågor gällande Printers vänligen besök HPs hemsida https://www.support.hp.com