Välj din plats och ditt språk.
Supportnyheter

Så här visar One UI 6.0 intern lagringskapacitet

Mobiltelefoner
27 nov, 2023
Med lanseringen av One UI 6.0 kan Galaxy-enhetens användare märka vissa skillnader i hur vissa funktioner visas jämfört med tidigare One UI-versioner. Den främsta anledningen till skillnaden är den datorkod som används för att skapa programvaran, och en plats där användarna kan märka effekterna av kodändringen är hur lagringen visas.

Så här visas lagring i One UI 6.0

Lagringskapaciteten som anges i specifikationerna för One UI 6.0 och senare Samsung Galaxy-mobilprodukter kan skilja sig från visningskapaciteten i versioner före One UI 6.0.
Kapacitetsvisningen i One UI 6.0 och senare produkter använder ett decimalsystem medan tidigare versioner av operativsystem för smartphones, surfplattor, Microsoft Windows och klockor använder ett binärt system.

※ Observera: Vissa tredjepartsappar, som OneDrive, använder det binära systemet vilket kan göra att den visade kapaciteten ser annorlunda ut i appen Mina filer på Samsung Galaxy-mobilprodukter som kör One UI 6.0 eller senare.

Om intern lagring

Systemlagringen på Galaxy smartphones är allokerad för operativsystemet och One UI. Galaxy-enheter som kör äldre versioner av One UI använder det binära systemet för att beräkna systemkapaciteten. Från och med One UI 6.0 använder de dock decimalenheter för att beräkna systemkapaciteten.

(Senast uppdaterad: november 2023)