Med fjärrsupport behöver du inte åka till ett servicecenter

Snabb och bekväm hjälp hemma eller på din arbetsplats
Enkel, krångelfri anslutning
Förstklassig teknisk support av utbildade proffs

Vad är fjärrsupport?

Samsung fjärrsupport gör det möjligt för en av våra specialutbildade kundtjänstmedarbetare att på distans visa och manövrera din Samsung-smartphone eller -surfplatta för att direkt hjälpa dig med din produkt.

Vad är fjärrsupport?

Samsung fjärrsupport gör det möjligt för en av våra specialutbildade kundtjänstmedarbetare att på distans visa och manövrera din Samsung- TV för att direkt hjälpa dig med din produkt.

• Kan en Samsung-kundtjänstmedarbetare se mig genom webbkameran som är inbyggd i TV:n?

Det finns inget sätt för en Samsung-kundtjänstmedarbetare att komma åt din inbyggda eller anslutna kamera utan din vetskap. En medarbetare kan bara se vad som visas på din TV-skärm. Med ditt tillstånd, om de kommer åt en app som använder kameran (Google Meet, MyFitness-appen osv.) kommer kamerans utmatning att visas på TV-skärmen och vara synlig för medarbetaren. Medarbetaren kommer aldrig åt dessa typer av appar när de är anslutna till din TV, såvida de inte specifikt ombeds att göra det för att testa den specifika appens funktionalitet. Du kan ställa in kameran i stängt läge, ta bort kamerans USB-kontakt eller sätta på skyddet för att förhindra att medarbetaren ser dig när du öppnar appen.
  • Ja, för att en Samsung-kundtjänstmedarbetare ska kunna komma åt och manövrera din enhet måste den anslutas till ett stabilt höghastighetsnätverk.
  • Ja, fjärrsupportsystemet tillåter bara Samsung att ansluta till din enhet för en enda session. När anslutningen har avbrutits kan Samsung inte ansluta på nytt utan en ny PIN-kod som du genererar.
  • Nej, fjärrservicesystemet tillåter bara Samsung att ansluta till din enhet för en enda session. När anslutningen avbryts kommer Samsung endast att kunna återansluta om du genererar en ny PIN-kod. Om du stänger av TV:n avslutas sessionen omedelbart.
  • Ja, en Samsung-kundtjänstmedarbetare kommer att kunna se den inkommande bilden. På så sätt kan medarbetaren avgöra om problemet orsakas av inmatningen eller enheten. Exempel: om medarbetaren ansluter till enheten och kan se en linje i bilden vet de att den linjen skapas av den inmatade signalen, inte enheten. Om medarbetaren inte kan se linjen vet de att det är ett problem med enheten.
  • Nej, fjärrsupport erbjuds kostnadsfritt till våra kunder. Samsung strävar efter att ständigt ge sina kunder bästa support för sina produkter.
  • När de är anslutna till din enhet kan en Samsung-kundtjänstmedarbetare manövrera den som om de satt framför själva enheten. Om du behöver ansluta till fjärrsupport igen kan medarbetaren snabbt granska vilka inställningar som har ändrats från föregående session.