Samsung Service Point

Service & Support

Oavsett om du behöver reparera en spräckt skärm eller bara vill få ut mer av din produkt, genom att vända dig till någon av våra Samsung Service Points så kan du få proffesinell hjälp av våra kunniga tekniker utan att behöva förboka någon tid. Nedan finner du mer information om vilka tjänster som erbjuds samt var du hittar din närmaste Samsung Service Point.

Support Tjänster

Hitta den support som du är ute efter.

Våra tekniker kan hjälp dig med frågor om alla typer av Samsung telefoner, tablets och wearable. Klicka på respektive tjänstekategori nedan för att få mer information om vad du kan förvänta dig inför ditt besök.

Setup & Inställningar
Setup & Inställningar

Har du precis köpt en ny Samsung telefon, tablet eller wearable? Kom förbi någon av våra Samsung Service Points och få hjälp av våra tekniker med att komma igång med din produkt och hjälpa till med alla inställningar.
Hitta din närmaste Samsung Service Point

Dataöverföring
Dataöverföring

Oavsett om det handlar om dina foton, musik eller appar, få snabb hjälp i våra Samsung Service Points med att få all din data överflyttad från din gamla telefon till den nya.
Hitta din närmaste Samsung Service Point

Produkt Introduktion
Produkt Introduktion

Har du precis köpt en ny Samsung telefon eller funderar du kanske på att göra det? Kom förbi någon av våra Samsung Service Points och få en introduktion av en av våra Samsung produkt experter som kan vägleda dig rätt.
Hitta din närmaste Samsung Service Point

Express Service
Express Service

Våra tekniker siktar på att reparera din produkt inom en timme så att du kan få tillbaka din produkt i toppskick utan att behöva vänta.
Hitta din närmaste Samsung Service Point

Tillbehör
Tillbehör

Behöver du ett cover till din nya telefon eller kanske ytterligare en laddare att ha med sig när du är ute och reser? Kom förbi någon av våra Service Points för att ta del av vårt utbud av tillbehör.
Hitta din närmaste Samsung Service Point

Hårdvarureparationer
Hårdvarureparationer

Om du har problem med hårdvaran i din telefon eller tablet så har vi möjlighet att reparera den i våra Service Points. I bästa fall kan vi reparera din produkt medan du väntar eller för upphämtning samma dag.
Hitta din närmaste Samsung Service Point

Mjukvaruppdatertingar
Mjukvaruppdatertingar

Kom förbi med din Samsung telefon, tablet eller wearable så kan vi hjälpa dig med uppdatera produktens mjukvara samt åtgärda eventuella mjukvarurelaterade problem.
Hitta din närmaste Samsung Service Point

Reparation av trasiga skärmar
Reparation av trasiga skärmar

Teknikerna i våra Samsung Service Points siktar på att reparera din trasiga skärm samma dag eller i bästa fall medan du väntar och vi garanterar att din produkt kommer se så gott som ny ut igen.
Hitta din närmaste Samsung Service Point

Hitta din närmaste Samsung Service Point

Samtliga Service Points

Hitta Service Points i ditt område

Sverige
Finland

Tillgängliga tjänster

Setup & Inställningar
Dataöverföring
Produkt Introduktion
Express Service
Tillbehör
Hårdvarureparationer
Mjukvaruppdatertingar
Reparation av trasiga skärmar