Mitt kylskåp/frys säger att jag måste byta vattenfilter, hur gör jag det?

Last Update date : 2016.04.25

För att nollställa filterlampan håller du nere knappen ”Alarm” i tre sekunder, din maskin kan även ha knappen ”Filter Change” tryck iså fall på den knappen. När du hållit ner knappen i cirka tre sekunder så kommer filter lampan att ha slocknat.

Tänk på att vattenfilter enbart är nödvändigt om du har en egen brunn, har du kommunaltvatten finns det ingen anledning att använda sig av vattenfilter.