Vilken storlek på minneskort eller SD-kort accepterar Samsung Galaxy S8 eller S8+ och hur sätter jag in det?

Last Update date : 2017.10.05

Samsung Galaxy S8 och S8+ accepterar SD- eller minneskort på upp till 256 GB

Enheten stöder minneskort med filsystemen FAT32 eller exFAT. Om du sätter in ett kort som är formaterat med ett annat filsystem frågar enheten om kortet ska omformateras.

Filerna på minneskortet finns under Mina filer>SD-kort

Följ stegen nedan för att sätta in ditt minnes- eller SD-kort:

1. Infoga simkortsnålen i luckans hål för lossa den (sitter längst ned på enheten)
2. Dra försiktigt ut luckan ur öppningen. Observera att luckan även innehåller SIM-kortet, vilket innebär att mobilanslutningen bryts när luckan är öppen.
3. Placera minneskortet på i luckan med de guldfärgade kontakterna nedåt.
4. Tryck försiktigt fast minneskortet i luckan
5. Sätt tillbaka luckan i lucköppningen.

simcard