Inte möjligt att använda appar från Samsung TV Smart Hub Home

En Samsung Smart TV som visar Välkommen, starta din Smart Hub! Skärm

Från och med 2023 Samsung Smart TV och Smart Monitor behöver du ett Samsung-konto för att få åtkomst till Smart Hub, vår nätverksbaserade smarta tjänst som inkluderar appar (som strömningstjänst-appar) såväl som våra andra smarta funktioner tillgängliga via din enhet. Du kan behöva använda en separat enhet (bärbar dator, stationär eller mobiltelefon) för att skapa eller logga in på ett Samsung-konto. Om du väljer att inte logga in på ett Samsung-konto kommer du bara att kunna ansluta till externa enheter (som HDMI och marksänd radio-TV med användning av antennmottagare). Dessutom kommer din TV inte att kunna använda Smart Hub-appar. Detta inkluderar appar som Netflix och YouTube, samt Samsung-tjänster som t.ex. Samsung Health. För att lösa det här problemet måste du logga in på ditt Samsung-konto och godkänna villkoren för din Smart TV.

Observera: Funktionerna och bilderna som visas kan skilja sig från dina enheter beroende på modell eller geografiskt område.

Olika program och alternativ som visas på startskärmen för en Samsung Smart TV

När du loggar in på ditt Samsung-konto kan du njuta av olika tjänster och funktioner som t.ex.:

• Titta på filmer eller drama med TV-appar
  • Titta på olika kanaler såsom nyheter och underhållning på Samsung TV Plus
  • Innehållsrekommendationer skräddarsydda efter dina preferenser
  • Kontrollera enheter med SmartThings-app
  • Använd Samsung-tjänster som App Store och programuppdateringar
  • Laddar ner hundratals gratisappar och får automatiska uppdateringar från App Store
  • Söker efter innehåll med Bixby röstkommandon

Observera: En del funktioner och tjänster kan variera beroende på enhet, modell och land.

Du kan logga in eller skapa ett Samsung-konto under första installationen av TV:n. Om du hoppade över det under den första installationen genom att välja Senare i kontosteget kan du registrera ditt konto på Smart Hub Home när TV:n har ställts in.

1 För att börja, navigera till Smart Hub Home och välj därefter Aktivera nu.
En Samsung Smart TV som visar Välkommen, starta din Smart Hub! Skärm
2 Skanna QR-koden på din TV med telefonens kamera.

Observera: Om du hoppade över nätverksinstallationen under den första installationen kan du registrera ditt Samsung-konto efter att du har konfigurerat nätverket.

En QR-kod för ett Samsung-konto på en Samsung Smart TV, bredvid samma QR-kod på en Galaxy-telefon
3 Följ instruktionerna på skärmen på din telefon för att antingen logga in på ditt konto eller skapa ett nytt konto.
En QR-kod för Samsung-konto på en Samsung Smart TV, bredvid inloggningsskärmen för Samsung-konto på en Galaxy-telefon
  • Om du redan har ett Samsung-konto kan du logga in på din TV genom att ange din e-postadress och ditt lösenord på din telefon.
  • Om du har en Galaxy-telefon inloggad på ditt Samsung-konto kan du logga in på TV:n med samma Samsung-konto. För att göra det, tryck på pop-up som visas när du skannar QR-koden.
  • Om du inte har ett Samsung-konto kan du skapa ett nytt konto eller logga in på TV:n med ditt Google-konto.

Obs!

• Minsta åldern för att registrera ett Samsung-konto kan variera beroende på land.
4 När du har loggat in på ditt Samsung-konto, slutför de återstående installationsstegen. Du måste godkänna Samsungs villkor. Om du hoppar över steget Villkor även när du är inloggad på ditt Samsung-konto kommer du att loggas ut från ditt Samsung-konto.
En Samsung Smart TV visar Samsung-kontots Samsung användarskärm
5 När installationen är klar kan du använda Smart Hub-appar på TV:n.
En Samsung Smart TV visar skärmen för Smart Hub Home

Om du har ett Samsung-konto men inte anslutit det till din Smart TV under den första installationen kan du också logga in från din TV-skärm med fjärrkontrollen.

1 För att börja, navigera till Smart Hub Home och välj därefter Aktivera nu.
En Samsung Smart TV som visar Välkommen, starta din Smart Hub! Skärm
2 Välj Fjärrkontroll.
Olika alternativ för att logga in på ett Samsung-konto visas på en Samsung Smart TV

Observera: Läs stycket ovan för att lära dig hur du loggar in eller skapar ett Samsung-konto med en mobil enhet. Om du hoppade över nätverksinstallationen under den första installationen kan du registrera ditt Samsung-konto efter att du har konfigurerat nätverket.

3 Ange inloggningsuppgifterna för ditt Samsung-konto.
Inloggningen med din fjärrkontroll visas på en Samsung Smart TV bredvid en hand som håller i en TV-fjärrkontroll
4 Nästa, fortsätt med tvåstegsverifiering. För att verifiera din identitet, välj Skicka kod.
5 Därefter, ange koden som du får. Välj Verifiera.

Observera: Ditt Samsung-konto erbjuder extra säkerhet med tvåstegsverifiering. Du kan ändra eller lägga till ett telefonnummer på Samsung-konto webbsidan.

6 När du har loggat in på ditt Samsung-konto, slutför de återstående installationsstegen. Du måste godkänna Samsungs villkor. Om du hoppar över steget Villkor även när du är inloggad på ditt Samsung-konto kommer du att loggas ut från ditt Samsung-konto.
En Samsung Smart TV visar Samsung-kontots Samsung användarskärm
7 När installationen är klar kan du använda Smart Hub-appar på TV:n.
En Samsung Smart TV visar skärmen för Smart Hub Home