Hur du kör om en app inte fungerar på din TV

Om din TV appar kraschar eller inte fungerar alls kan det bero på olika faktorer. Prova följande lösningar i listan nedan för att försöka lösa problemet.

Kallstart Kallstart

När cacheminnet är fullt kan din TV fungera lite långsamt.

En kallstart kommer att tömma din TV:s cacheminne.

Du kan göra dettta på två olika sätt

1. Fjärrkontroll

När TV:n är i drift, tryck och håll ned strömknappen tills startlogon visas** Detta stöds inte på Frame modeller

2. Strömkabel

Med TV:n avstängd koppla ur TV:n från vägguttaget, låt den vara urkopplad i 30 sekunder och anslut den sedan igen.

Programvaruupdatering Programvaruupdatering

Programvaruupdatering

Kontrollera om det finns tillgängliga programvaruuppdateringar

Navigera till

• Inställningar
  • Support
  • Programvaruuppdatering
  • Uppdatera Nu

Om uppdateringar är tillgängliga kommer de att ladda ner

Omstarta appen Omstarta appen

Omstarta appen

Kontrollera om det finns en tillgänglig appuppdatering

• Hitta appen du har problem med
  • Tryck på knappen till optionerna visas
  • Välj Omstart

Om problemet inte lösas efter omstart kan du avinstallera appen

• Välj Radera*

*Om raderingsoptionen gråmarkeras kan appen inte raderas eftersom det är en rekommenderad app

Detta kommer att logga dig ut ur appen och din inloggningsinformation ska krävas

Ladda ner appen igen när processen är klar

Återställ Smart Hub Återställ Smart Hub

Återställ Smart Hub

Detta bör användas som din sista utväg eftersom all data kommer att förloras

Försäkra att dina inloggningsdetaljer är redo för alla appar som du använder

Navigera till

• Inställningar
  • Support
  • Skötsel av enhet*

**I fall Skötsel av enhet är gråmarkerad kan du kallstarta din TV och försöka igen.

Vid Skötsel av enhet, välj Självtest

• Återställ Smart Hub
  • Ange din TV PIN *

* Om du inte har ändrat din PIN kan du använda den förvalda PIN-koden:  0000

Din TV blir klar efter ca en minut

SAMSUNG

Vänligen kontakta Samsung Support om detta inte löser problemet.