Hur du gör om din TV är långsam

Om din TV är långsam kan det bero på olika faktorer. Prova följande lösningar i listan nedan för att försöka lösa problemet.

Kallstart Kallstart

Om din TV är långsam- Kallstart

När cacheminnet är fullt kan din TV fungera lite långsamt.

En kallstart kommer att tömma din TV:s cacheminne.

Du kan göra dettta på två olika sätt:

1. Fjärrkontroll

När TV:n är i drift, tryck och håll ned strömknappen tills startlogon visas*

* Detta stöds inte på Frame modeller

2.  Strömkabel

Med TV:n avstängd koppla ur TV:n från vägguttaget, låt den vara urkopplad i 30 sekunder och anslut den sedan igen.

Skötsel av enhet Skötsel av enhet

Om din TVär långsam– Skötsel av enhet

Skötsel av enhet optimerar din TV för att förbättra dess prestanda och söka potentiella problem.

Navigera till

• Inställningar
  • Support
  • Skötsel av enhet*

*I fall Skötsel av enhet är gråmarkerad kan du kallstarta din TV och försöka igen.

Välj Starta Skötsel av enhet för att köra en snabb diagnos på din TV

Om något fel hittas under diagnosen kan du köra Självdiagnos för vidare tester

Hantera lagring Hantera lagring

Om din TVär långsam– Hantera Lagring

Granska ditt lagringsutrymme och radera eventuella oönskade appar.

Navigera till

• Inställningar
  • Support
  • Skötsel av enhet*

*I fall Skötsel av enhet är gråmarkerad kan du kallstarta din TV och försöka igen.

På Skötsel av enhet, välj Hantera lagring.

Du kommer att se tillgängligt lagringsutrymme i skärmens övre högra hörn.

Om minnet är lågt kan du radera oönskade appar.

• Välj en app
  • Ta bort*

*Om rensningsfunktionen markeras i grått kan detta inte rensas eftersom det är en rekommenderad app.

Om du inte vill ta bort en app kan du frigöra minnet och cache så du för mer lagring.

• Välj en app
  • Visa Detailjer

Du kommer att loggas ut från det befintliga kontot när du raderar data

Återställ Smart Hub Återställ Smart Hub

Om din TV är långsam- Återställ Smart Hub

Detta bör användas som en sista utväg eftersom all data kommer att förloras

Se till att du har inloggningsuppgifterna tillgängliga för de appar du använder.

Navigera till

• Inställningar
  • Support
  • Skötsel av enhet*

*I fall Skötsel av enhet är gråmarkerad kan du kallstarta din TV och försöka igen.

Välj Självdiagnos som finns under Skötsel av enhet.

• Återställ Smart Hub
  • Ange din TV PIN *

* Om du inte har ändrat din PIN kan du använda den förvalda PIN-koden:  0000

Din TV blir klar efter ca en minut