Kies

LADDA NED FÖR WINDOWS

Kontrollera modellnamnet innan du laddar ner

Kies

Modeller som stöds: Mobiltelefoner, smartphones/surfplattor före Galaxy NoteIII (inklusive Galaxy S4, Note II, osv.)

KIES DOWNLOAD

Kies3

Modeller som stöds: Smartphones/surfplattor från Galaxy NoteIII(Android OS 4.3 eller senare)

KIES3 DOWNLOAD

LADDA NED FÖR MAC OS

LADDA NED FÖR MAC OS

Massor av förbättringar – en helt ny version av Kies!
Bilden visar aviseringen för firmwareuppdateringar. Du ser detta när du ansluter mobilen till Kies via en USB-kabel.

Håll mobilen uppdaterad

När du ansluter får du automatiskt meddelanden om nya firmware-versioner. Förbättra din mobil med den senaste firmware-versionen.

På bilden framställs kompatibiliteten för Kies till din Mac, vilket ytterligare hjälper dig att överföra data eller filer.

Nu introducerar vi Kies för MAC

Nu finns Kies för Mac! Anslut mobilen till din Mac och hantera allt innehåll

Systemkrav

Kies

OS
Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8**
Processor
Intel Core 2 Duo 2,0 GHz eller bättre (rekommenderas)
Minimum minneskapacitet (RAM)
1 GB (rekommenderas)
Ledigt hårddiskutrymme
Minst 500 MB (rekommenderas)
Skärmupplösning
1024 x 768(32 bit eller högre)
Programkrav
.Net Framework 3.5 SP1 eller senare
Windows Media Player 10 eller senare
DirectX 9.0C eller senare

* För Windows Mobile 6 enheter, använd ActiveSync 4.5 (Windows XP)
eller Windows Mobile Device Center 6.1(Windows Vista/7) ** Windows 8 inkluderar Windows Media Player.

Note 1.
Windows 8 N och Windows8 KN versioner kräver Microsoft's "Media Feature Pack" som inkluderar Windows Media Player och dess motsvarande mjukvara.
"Media Feature Pack" är tillgänglig för nerladdning från Microsoft. (Hemsida; www.microsoft.com)

Note 2:
Om KIES används med Windows 8 operativ system, vänligen notera att för tillfället stöds endast Samsungs mobila enheter med Android OS och BADA OS.

Kies3

OS
Windows XP(SP2), Windows Vista, Windows 7, Windows 8**
Processor
Intel Core i5 3.0 GHz o superior (recomendado)
Minimum minneskapacitet (RAM)
512 MB (rekommenderas)
Ledigt hårddiskutrymme
Minst 200 MB (rekommenderas)
Skärmupplösning
1024 x 768(32 bit eller högre)
Programkrav
※Windows XP: Windows Media Player 11 eller senare
※Windows 7, 8 OS N, KN: Windows Media Feature Pack
"Media Feature Pack” finns att ladda ner från Microsoft
(www.microsoft.com)

MAC

OS
MacOS X version 10.5 eller senare
Processor
Intel-processor på 1,8 GHz eller snabbare
Minimum minneskapacitet (RAM)
512 MB eller mer
Ledigt hårddiskutrymme
Minst 100 MB (rekommenderas)

Använda Kies

Den här videon visar hur du använder Kies

Kies Snabbguide