Gå vidare till innehåll

Galaxy S5 Popup Layer
Close this window
My Life powered by Samsung Galaxy S5
Se mer
Open Galaxy S5 Key Visual

Bilden visar Samsungs bärbara dator och mobiltelefon. Du kan uppgradera till den senaste programvaran för mobiltelefon.

Håll mobilen uppdaterad – säkert och snabbt

Uppgradera till den senaste programversionen för din mobil och utnyttja förbättring som snabbare och förbättrade funktioner, systemuppgraderingar och buggfixar

Programuppgradering via Kies

Ladda ner programmen enligt instruktionerna nedan och installera dem i rätt ordning

Steg 1

Bilden visar installation av programvaran Kies.

Steg 2

Bilden visar när Kies ansluter en mobiltelefon till en dator via USB-kabel.

Steg 3

Bilden visar en guide för Kies installationsprocess.

Tips

Kontrollera systemkraven innan du uppgraderar mobilen

• - OS: Microsoft © Windows XP, Windows Vista™ eller Windows 7
  • - USB-kabel för anslutning till mobilen
  • - Internetanslutning