Pictogram Smart view-appSamsung Smart View

Met deze app kunt u genieten van de multimedia-inhoud van uw mobiel apparaat en pc op uw Samsung Smart TV.

Met de Samsung Smart View-app kunt u niet alleen de inhoud die op uw mobiel apparaat en pc is opgeslagen probleemloos weergeven op uw Samsung Smart TV, maar is het ook mogelijk de tv te bedienen via uw mobiel apparaat.

Samsung Smart View
Downloaden voor mobiel apparaat
Banner met melding beschikbaarheid Galaxy-app voor download
※ Zoek direct naar Smart View in de Samsung Galaxy Apps.
DOWNLOADEN via Google Play-link
Downloaden van de App Store-link
Downloaden voor pc met Windows
Downloaden voor Windows-link

Samsung Smart View-functies

Tv-afstandsbedieningsfunctie

U kunt Smart View gebruiken voor het bedienen van uw Samsung Smart TV, zelfs zonder afstandsbediening.

TV-afstandsbedieningsfunctie

Inhoud afspelen vanaf uw mobiel apparaat

Verbind uw mobiel apparaat met de tv en kies video’s, foto’s of zelfs muziek. Uw inhoud wordt automatisch afgespeeld op de TV

Inhoud afspelen vanaf uw mobiel apparaat

Afspeellijsten maken

Maak persoonlijk aangepaste afspeellijsten om toegang te krijgen tot uw favoriete video's, foto's en muziek op één plaats.

Afspeellijsten maken

Inhoud afspelen vanaf uw pc

Voeg inhoudsbestanden of zelfs een volledige map toe vanaf uw pc in Smart View en speel alles in de lijst in één keer af.

※ Als u een video en ondertitels samen toevoegt, kunt u de ondertitelingsfunctie gebruiken.

Inhoud afspelen vanaf uw pc

Inhoud weergeven vanaf uw Samsung Smart TV

U kunt genieten van inhoud van alle apparaten die verbonden zijn met de tv als de bron.
Inhoud van aangesloten apparaten is toegankelijk via het ‘Multimediapaneel’ voor Samsung Smart TV-modellen van 2013 en 2014 en vanaf “MIJN INHOUD” voor Samsung Smart TV-modellen van 2015.
※ De beschikbaarheid van de app kan verschillen per regio.
※ Netflix streaming-lidmaatschap vereist.

Inhoud bekijken vanaf uw Samsung Smart TV

Zo gebruikt u Smart View

1. Verbind uw mobiel apparaat/PC en TV met
    hetzelfde netwerk.
    Zo gebruikt u Smart View stap 1
  2. Download Samsung Smart View
    vanuit de App Store, Google Play
    of Samsung Galaxy Apps.
    Zo gebruikt u Smart View stap 2
  3. Start de app en volg de stappen om Smart View in te stellen.

※ Voor Samsung Smart-TV’s van 2011 tot 2013 selecteert u “Toestaan” in het pop-upvenster met apparaten in de buurt waarmee u kunt verbinden.Op Samsung Smart-TV’s van 2014 en 2015 moet u het viercijferige nummer dat op het scherm wordt weergegeven, invoeren.

Zo gebruikt u Smart View stap 3

Ondersteunde apparaten

• Smart TV
    2011LED D7000 en hoger, PDP D8000 en hoger.
    2012LED ES7500 en hoger, PDP E8000 en hoger.
    2013LED F9000 en hoger (behalve F9000 en hoger), PDP F5500 en hoger.
    2014H4500, H5500 en hoger (behalve H6003 / H6103 / H6153 / H6201 / H6203)
    2015J4500, J5500 en hoger (behalve J6203).
    2016 K4300, K5300 en hoger.
    ※ Ondersteunde TV-modellen kunnen verschillen per regio.
  • Mobiel
    Android OS 4.1 en hoger.
    iOS 7.0 en hoger
  • PC
    OSWindows 7, 8, 8.1, 10 (32/64-bits ondersteund)
    CPUIntel Pentium 1.8 GHz processor of hoger (Intel Core 2 Duo 2.0 GHz hoger aanbevolen)
    RAM2 GB (aanbevolen)
    VGA1024 x 768, 32-bits of hoger
  • DOWNLOADEN via Google Play-link
  • Downloaden van de App Store-link
  • Downloaden voor Windows-link