Reparatiegidsen en reserveonderdelen

Reparatiegidsen en reserveonderdelen

Samsung zet zich in om de levensduur van producten verlengen en het electronisch afval te verminderen. Daarom leggen wij stapsgewijs uit hoe het repareren en recyclen van onze producten vergemakkelijkt kan worden.

Europese wetgeving inzake Eco-design Europese wetgeving inzake Eco-design

Europese wetgeving inzake Eco-design

In 2021 gaat de nieuwe wetgeving van de Europese Commissie van kracht, met de bedoeling de herstelbaarheid te bevorderen en de levensduur van de apparaten te verlengen.

Dit geldt om te beginnen voor onze koelkasten, wasmachines, wasdrogers en vaatwassers, maar ook voor elektronische displays zoals tv's en pc-monitoren.

Wat voor invloed heeft dit op jou Wat voor invloed heeft dit op jou

Wat voor invloed heeft dit op jou?


Bij Samsung hebben we principes opgesteld om de impact op het milieu te minimaliseren door producten te ontwerpen die minder energie verbruiken en efficiënter zijn.

Wij streven er voortdurend naar om de milieuprestaties van al onze producten te verbeteren en verlenging van de levensduur van het product maakt daar ook deel van uit.

Ter ondersteuning van producten die langer meegaan, worden reserveonderdelen over een langere periode beschikbaar gesteld en op korte termijn geleverd. Deze onderdelen kunnen ook gemakkelijk worden verwijderd en vervangen om het zo eenvoudiger te maken onze producten te herstellen.