Monitoren

Briljante beeldkwaliteit

A brilliant display

Kies jouw Monitor

Bekijk alle monitoren

Intense Kijkervaring

Binnen elke lijn is te kiezen tussen Curved en Flat monitoren. Wat heeft jouw voorkeur?

Bekijk alle CURVED MONITOREN BEKIJK ALLE FLAT MONITOREN
Samsung Curved vs. Flat

Premium Line

Van alles het beste.

Onze monitoren die alles hebben voor de beste kijkervaring en voor de meest veeleisende gebruiker. Hier vind je monitoren met de beste kleuren door QLED, die gebruiken maken van onze Quantum Dot technologie dat zorgt voor een nog breder en realistischer kleurenpalet. Of UHD voor de hoogste resolutie en Ultra Wide monitoren die twee schermen vervangen door één. Verder bieden monitoren binnen de Premium Line een strak design, een minimale rand en meestal een design waarin de kabels zoals HDMI, Display Port of USB weggewerkt kunnen worden. Ga volledig op in je scherm met onze Premium Line Monitoren.

BEKIJK PREMIUM LINE MONITOREN
Samsung Premium Line

SOLID LINE

Kijkervaring begint hier.

Deze lijn monitoren past in iedere omgeving door het slanke en stijlvolle design. Echt kijkcomfort begint bij ons met onze Eye Saver Mode & Flicker Free technologie. Hierdoor raak je minder snel vermoeid en kun je prettiger en langer doorwerken of spelen. Deze ultradunne monitoren hebben Full HD-breedbeeld (16:9) en standaard een HDMI-poort. Zo zetten we de standaard voor elke gebruiker met onze Solid Line Monitoren.

BEKIJK SOLID LINE MONITOREN
Samsung Solid Line

Gaming Line

Redefining the game.

Voor de ultieme gamebeleving bieden we je een reeks monitoren vanaf 24 inch tot en met 49 inch. Gaming monitoren die beschikken over een responstijd van 1 ms (MPRT), 144HZ en QLED - onze Quantum Dot technologie voor een nog breder kleurenpalet. De standard beeldverhouding is 16:9 en voor een ultieme meeslepende game ervaring kies je voor 32:9 Ultra Wide. Beleef QHD-resolutie met HDR-ondersteuning voor de meest realistische zwart/wit weergave. Alles komt tot leven met onze Gaming Line Monitoren.

BEKIJK GAMING LINE MONITOREN
Samsung Gaming Line

Business Line

Next level multitasking.

De perfecte oplossing voor iedere professionele omgeving. Breedbeeldformaat voor de echte professional met modellen tot 32:9/32:10 Ultra Wide. Meer werkruimte nodig op een kleiner formaat? Voldoende keuze met een QHD of UHD resolutie. Voor de beste details creëer je meer werkruimte op een kleiner formaat beeldscherm. De Business Line biedt energiezuinige eigenschappen, de ruimste keuze in ergonomie en ongekende aansluitmogelijkheden: van VGA, HDMI, Display Port tot USB-C. De nieuwe manier van werken met onze Business Line Monitoren.

BEKIJK BUSINESS LINE MONITOREN
Business Line