De verbonden kracht van Samsung Galaxy

Upgraden was nog nooit zo fijn

*S Pen alleen inbegrepen bij Galaxy S23 Ultra.

*Afbeelding gesimuleerd. S Pen alleen inbegrepen bij Galaxy S23 Ultra. De decofilm van glas aan de achterkant bevat minimaal 80% gerecycleerd materiaal. Het glas aan de voor- en achterkant bevat gemiddeld 22% gerecycleerd materiaal. De S Pen-binnenhoes in de S Pen-sleuf bevat minimaal 20% oceaangebonden polyamide (PA). Bovenstaande metingen zijn gebaseerd op gewicht.

*Wreckfest ⓒ2022 THQ Nordic AB, Sweden. Wreckfest is een gedeponeerd handelsmerk van THQ Nordic AB, Sweden. Alle rechten voorbehouden. Alle andere handelsmerken, logo's en auteursrechten zijn eigendom van hun respectieve eigenaren. Beschikbaar voor aankoop in de Samsung Galaxy Store en andere app stores in bepaalde landen. Snapdragon is een product van QualcommTechnologies, Inc. en/of haar dochterondernemingen.

1. Flex-modus wordt ondersteund bij hoeken tussen 75° en 115°.

2. Enkel bedoeld voor algemene fitness- en wellness.

3. Enkel bedoeld voor algemene fitness- en wellness.

4. Galaxy Watch5 Pro is onder laboratoriumomstandigheden getest door een derde partij op stofbestendigheid: 2 kg talkpoeder (max. diameter van 0,05 mm) per kubieke meter werd in een testkamer geblazen waarin het apparaat gedurende 2 uur is ondergebracht (luchtdruk in apparaat onder omringende lucht). IP68-classificatie. Stofbestendigheid kan variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden.

5. Galaxy Watch5 heeft een waterbestendigheid van 50 meter volgens de ISO-norm 22810:2010. Het is niet geschikt voor duiken of activiteiten met water onder hoge druk. Als het apparaat of uw handen nat zijn, moeten ze grondig worden afgedroogd voor gebruik.

6. Enkel bedoeld voor algemene fitness- en wellness.

7. Samsung Galaxy-apparaat met One UI versie 4.0 of hoger is vereist.

8. 24-bits audio-ondersteuning kan variëren afhankelijk van de toepassing.

9. Alleen beschikbaar op Samsung Galaxy-smartphones en -tablets met Android One UI versie 3.1 of hoger. Ondersteuning voor 360 Audio en Dolby Head Tracking™ kan variëren afhankelijk van de toepassing en inhoud.

10. Verbeterde headtracking en direct multikanaal wordt ondersteund door Android One UI versie 4.1.1 of hoger.

11. Galaxy Z Fold4, S Pen, Galaxy Watch5 en Galaxy Buds2 Pro worden apart verkocht.