Populaire Deals

Mobile

Galaxy Z Flip4 Bespoke Edition

We zien vijf Galaxy Z Flip4 telefoons naast elkaar met de voorkant naar boven gericht. Twee toestellen zijn volledig opengeklapt met de voorkant naar beneden gericht. De andere drie zijn deels ingeklapt en hebben de vorm van een tent. Alle drie deze toestellen zijn Bespoke Edition-telefoons met exclusieve kleuren en opties, inclusief hoesjes in twee kleuren en zwarte, zilveren en gouden scharnieren. We zien vijf Galaxy Z Flip4 telefoons naast elkaar met de voorkant naar boven gericht. Twee toestellen zijn volledig opengeklapt met de voorkant naar beneden gericht. De andere drie zijn deels ingeklapt en hebben de vorm van een tent. Alle drie deze toestellen zijn Bespoke Edition-telefoons met exclusieve kleuren en opties, inclusief hoesjes in twee kleuren en zwarte, zilveren en gouden scharnieren.

Galaxy Z Fold4

We zien twee Galaxy Z Fold4-toestellen in de kleur Greygreen naast elkaar. Een toestel is opengeklapt in een hoek van 45 graden en heeft de vorm van een tent. Een S Pen Fold Edition leunt diagonaal op de scharnier. De andere Galaxy Z Fold4 leunt ook op de scharnier. Deze is opengeklapt in een stompe hoek en er wordt een kleurrijke, lintachtige achtergrond op het hoofdscherm weergegeven. We zien twee Galaxy Z Fold4-toestellen in de kleur Greygreen naast elkaar. Een toestel is opengeklapt in een hoek van 45 graden en heeft de vorm van een tent. Een S Pen Fold Edition leunt diagonaal op de scharnier. De andere Galaxy Z Fold4 leunt ook op de scharnier. Deze is opengeklapt in een stompe hoek en er wordt een kleurrijke, lintachtige achtergrond op het hoofdscherm weergegeven.

Galaxy Z Flip4

We zien twee Galaxy Z Flip4 in de kleur Bora Purple naast elkaar. Een toestel is opengeklapt in een hoek van 90 g raden en op het hoofdscherm wordt een paarse en gele lintachtige achtergrond weergegeven. Het andere toestel is ingeklapt en op de cover screen zien we dezelfde achtergrond als op het hoofdscherm van de opengeklapte Galaxy Z Flip4. We zien twee Galaxy Z Flip4 in de kleur Bora Purple naast elkaar. Een toestel is opengeklapt in een hoek van 90 g raden en op het hoofdscherm wordt een paarse en gele lintachtige achtergrond weergegeven. Het andere toestel is ingeklapt en op de cover screen zien we dezelfde achtergrond als op het hoofdscherm van de opengeklapte Galaxy Z Flip4.

Unpacked Hoogtepunten

Een Bora paarse Galaxy Z wordt gezien vanaf de zijkant, gedeeltelijk opengevouwen onder een hoek van 90 graden met het scharnier naar rechts gericht. De vorm van de telefoon lijkt op een 'groter dan'-symbool.  10 augustus 2022 is groter dan vandaag. Een Bora paarse Galaxy Z wordt gezien vanaf de zijkant, gedeeltelijk opengevouwen onder een hoek van 90 graden met het scharnier naar rechts gericht. De vorm van de telefoon lijkt op een 'groter dan'-symbool.  10 augustus 2022 is groter dan vandaag.

Galaxy Watch5 | Watch5 Pro

We zien twee horloges naast elkaar. Aan de linkerkant zien we de Watch5 in de kleur Bora Purple met een paars bandje en de tijd op de wijzerplaat. Aan de rechterkant zien we de Watch5 Pro in de kleur Black Titanium met een zwarte band en de tijd op de wijzerplaat. We zien twee horloges naast elkaar. Aan de linkerkant zien we de Watch5 in de kleur Bora Purple met een paars bandje en de tijd op de wijzerplaat. Aan de rechterkant zien we de Watch5 Pro in de kleur Black Titanium met een zwarte band en de tijd op de wijzerplaat.

TV & AV

Neo QLED 8K

Pure finesse

Neo QLED 8K Neo QLED 8K

The Frame

TV when it’s on. ART when it’s off.

The Frame The Frame

The Premiere

Ervaar 4K groots

The Premiere The Premiere

The Freestyle

Change the way you play

The Freestyle The Freestyle

Soundbar

Beleef de bioscoop thuis

Soundbar Soundbar

Huishoudelijk

Bespoke Jet™

Bespoke Jet™ Bespoke Jet™

Krachtig wassen, sneller schoon

Krachtig wassen, sneller schoon Krachtig wassen, sneller schoon

Maak kennis met de stijlvolle Bespoke koelkasten

Maak kennis met de stijlvolle Bespoke koelkasten Maak kennis met de stijlvolle Bespoke koelkasten

Een nieuwe kijk op koken

samsung infinite line samsung infinite line

Elke dag een frisse outfit met de AirDresser™

samsung airdresser samsung airdresser
01
Zo maak je een NFT met je Galaxy-toestel
02
Het verhaal achter het ontwerp van de Neo QLED 8K
03
Luchtige & zoete dumplings met pruimencompote
04
Hi! Ken je G·NUSMAS al? Een nieuwsgierig buitenaards wezentje
05
Create #withGalaxy

Op zoek naar iets anders?

* Gesimuleerde afbeelding. De S Pen Fold Edition is apart verkrijgbaar en alleen compatibel met Galaxy Z Fold4 en Galaxy Z Fold3.

* De wijzerplaat is gesimuleerd voor illustratieve doeleinden. De beschikbaarheid van kleuren, formaten, modellen en bandjes kan verschillen per land of regio.

* Gesimuleerde afbeelding. Beschikbare kleuren van de Galaxy Buds2 Pro kunnen verschillen afhankelijk van land of provider.

* Beschikbaarheid van modellen en kleuren van Bespoke huishoudelijke apparaten kan per land verschillen. 

* Afbeelding is gesimuleerd voor illustratieve doeleinden. De beschikbaarheid van de kleuren kan per land of provider verschillen.

*** Galaxy A53 5G is geclassificeerd als IP67. Gebaseerd op testomstandigheden voor onderdompeling in maximaal 1 meter zoet water gedurende maximaal 30 minuten. Alleen veilig bij lage waterdruk.

* Functies Galaxy S22+

* Afbeelding van Galaxy Z Fold3 5G, Galaxy Z Flip3 5G en S Pen Fold Edition gesimuleerd voor illustratiedoeleinden.

* De S pen Fold Edition wordt apart verkocht en is alleen compatibel met Galaxy Z Fold3 5G.

* Afbeelding van twee Galaxy Z Fold3 5G-telefoons en S Pen Fold Edition gesimuleerd voor illustratiedoeleinden.

* Getest met de Samsung WW8800M, en vergeleken met de WW8500K (5kg, 40℃ katoen was).

* Getest met de WW8000T en vergeleken met de WW6500K (5kg, 40ᵒC katoen was)

* Inhoudsvergelijking tussen Samsung RB37J en RB38T. Langere versheid getest door Intertek met RL38T775CSR en RB34K6252SS.

* Vergeleken met de VS8000

*Actieperiode: 01/08/2022 t.e.m. 04/09/2022. Actiemodellen en actievoorwaarden: www.samsung.com/be/promo. Alleen in België, bij deelnemende winkels. Zolang de voorraad strekt. Via de Xbox app op deze TV. De 3 maanden Ultimate Game Pass heeft een waarde van €38,99. De controller (QAT-00002) heeft een waarde van €59,99. Na 3 maanden gaat het abonnement automatisch over op een betalend abonnement.

*Actieperiode: 01/08/2022 t.e.m. 28/08/2022. Alleen op Samsung.com. Zolang de voorraad strekt. Bepaalde modellen uitgesloten. Actievoorwaarden: www.samsung.com/be/promo