Populair deze maand

Mobile

Galaxy S22 | S22+

De bovenste helft van de Galaxy S22+ in Spook wit gezien van de achterzijde, terwijl de telefoon op één hoek wordt gebalanceerd. De bovenste helft van de Galaxy S22+ in Spook wit gezien van de achterzijde, terwijl de telefoon op één hoek wordt gebalanceerd.

Galaxy A53 5G

Vier Galaxy A53 5G-apparaten zijn te zien met drie ervan die de achterzijde tonen om de kleuren Prachtig zwart, Prachtig blauw en Prachtig perzik weer te geven. Eén enkele Galaxy A53 5G is in vooraanzicht te zien en toont een levendig beeld van een man die in de witte tekst “Awesome” is gehuld. Vier Galaxy A53 5G-apparaten zijn te zien met drie ervan die de achterzijde tonen om de kleuren Prachtig zwart, Prachtig blauw en Prachtig perzik weer te geven. Eén enkele Galaxy A53 5G is in vooraanzicht te zien en toont een levendig beeld van een man die in de witte tekst “Awesome” is gehuld.

Galaxy Tab S8 | S8+ | S8 Ultra

Een close-up van de Galaxy Tab S8 Series met een planeet in de ruimte op het scherm om het ultrabrede scherm te benadrukken. De S Pen raakt het ultrabrede scherm aan om aan te tonen dat deze wordt meegeleverd met de Galaxy Tab S8 Series. Daarna wordt dramatisch ingezoomd op de planeet in de ruimte. Een close-up van de Galaxy Tab S8 Series met een planeet in de ruimte op het scherm om het ultrabrede scherm te benadrukken. De S Pen raakt het ultrabrede scherm aan om aan te tonen dat deze wordt meegeleverd met de Galaxy Tab S8 Series. Daarna wordt dramatisch ingezoomd op de planeet in de ruimte.

Galaxy S21 FE 5G

De Galaxy S21+ 5G in Phantom Violet gezien vanaf de achterzijde, met daarachter de Galaxy S21 5G in Spook roze gezien vanaf de voorzijde. Het toestel gezien vanaf de voorzijde heeft een wallpaper met koraal op het scherm. De Galaxy S21+ 5G in Phantom Violet gezien vanaf de achterzijde, met daarachter de Galaxy S21 5G in Spook roze gezien vanaf de voorzijde. Het toestel gezien vanaf de voorzijde heeft een wallpaper met koraal op het scherm.

Galaxy Z Fold3 5G

Twee Galaxy Z Fold3 5G-telefoons, één ervan opgevouwen te zien vanaf de Back Cover en één gezien opengeklapt met een kleurrijke wallpaper op het hoofdscherm. De S Pen Fold Edition leunt tegen de opgevouwen telefoon. Twee Galaxy Z Fold3 5G-telefoons, één ervan opgevouwen te zien vanaf de Back Cover en één gezien opengeklapt met een kleurrijke wallpaper op het hoofdscherm. De S Pen Fold Edition leunt tegen de opgevouwen telefoon.

TV & AV

Neo QLED 8K

Pure finesse

Neo QLED 8K Neo QLED 8K

The Frame

TV when it’s on. ART when it’s off.

The Frame The Frame

The Premiere

Ervaar 4K groots

The Premiere The Premiere

The Freestyle

Change the way you play

The Freestyle The Freestyle

Soundbar

Beleef de bioscoop thuis

Soundbar Soundbar

Huishoudelijk

Bespoke Jet™

Bespoke Jet™ Bespoke Jet™

Krachtig wassen, sneller schoon

Krachtig wassen, sneller schoon Krachtig wassen, sneller schoon

Maak kennis met de stijlvolle Bespoke koelkasten

Maak kennis met de stijlvolle Bespoke koelkasten Maak kennis met de stijlvolle Bespoke koelkasten

Een nieuwe kijk op koken

samsung infinite line samsung infinite line

Elke dag een frisse outfit met de AirDresser™

samsung airdresser samsung airdresser
01
We hergebruiken afgedankte visnetten in onze nieuwste Galaxy producten
02
Het verhaal achter het ontwerp van de Neo QLED 8K
03
Luchtige & zoete dumplings met pruimencompote
04
Together for tomorrow @ CES 2022
05
Create #withGalaxy

Op zoek naar iets anders?

* Beschikbaarheid van modellen en kleuren van Bespoke huishoudelijke apparaten kan per land verschillen. 

* Afbeelding is gesimuleerd voor illustratieve doeleinden. De beschikbaarheid van de kleuren kan per land of provider verschillen.

*** Galaxy A53 5G is geclassificeerd als IP67. Gebaseerd op testomstandigheden voor onderdompeling in maximaal 1 meter zoet water gedurende maximaal 30 minuten. Alleen veilig bij lage waterdruk.

* Functies Galaxy S22+

* Afbeelding van Galaxy Z Fold3 5G, Galaxy Z Flip3 5G en S Pen Fold Edition gesimuleerd voor illustratiedoeleinden.

* De S pen Fold Edition wordt apart verkocht en is alleen compatibel met Galaxy Z Fold3 5G.

* Afbeelding van twee Galaxy Z Fold3 5G-telefoons en S Pen Fold Edition gesimuleerd voor illustratiedoeleinden.

* Getest met de Samsung WW8800M, en vergeleken met de WW8500K (5kg, 40℃ katoen was).

* Getest met de WW8000T en vergeleken met de WW6500K (5kg, 40ᵒC katoen was)

* Inhoudsvergelijking tussen Samsung RB37J en RB38T. Langere versheid getest door Intertek met RL38T775CSR en RB34K6252SS.

* Vergeleken met de VS8000

*Actieperiode: 01/08/2022 t.e.m. 04/09/2022. Actiemodellen en actievoorwaarden: www.samsung.com/be/promo. Alleen in België, bij deelnemende winkels. Zolang de voorraad strekt. Via de Xbox app op deze TV. De 3 maanden Ultimate Game Pass heeft een waarde van €38,99. De controller (QAT-00002) heeft een waarde van €59,99. Na 3 maanden gaat het abonnement automatisch over op een betalend abonnement.