Populair deze maand

Mobile

Galaxy S21 | S21+ 5G

Galaxy S21+ 5G-telefoon in Phantom Violet gezien van de achterkant voor een Galaxy S21 5G-telefoon in Phantom Pink gezien van de voorkant. De telefoon die vanaf de voorkant te zien is, heeft een koraal grafische afbeelding in beeld. Galaxy S21+ 5G-telefoon in Phantom Violet gezien van de achterkant voor een Galaxy S21 5G-telefoon in Phantom Pink gezien van de voorkant. De telefoon die vanaf de voorkant te zien is, heeft een koraal grafische afbeelding in beeld.

Galaxy A52

Vier Galaxy A52-telefoons, uitgewaaierd. Drie gezien vanaf de achterkant om de camera aan de achterkant en de kleuren Awesome Blue, Awesome White en Awesome Violet te laten zien. Eén is te zien vanaf de voorkant en op het scherm verschijnt een paarse paraplu, een man die een zonnebril draagt en een andere persoon in een roze sweater, met het woord Awesome. Er spat water op de telefoons. Vier Galaxy A52-telefoons, uitgewaaierd. Drie gezien vanaf de achterkant om de camera aan de achterkant en de kleuren Awesome Blue, Awesome White en Awesome Violet te laten zien. Eén is te zien vanaf de voorkant en op het scherm verschijnt een paarse paraplu, een man die een zonnebril draagt en een andere persoon in een roze sweater, met het woord Awesome. Er spat water op de telefoons.

Galaxy A72

Twee Galaxy A72-telefoons in Awesome Violet, uitgewaaierd. Een gezien vanaf de achterkant om de camera aan de achterkant te laten zien. De ander is te zien vanaf de voorkant en op het scherm verschijnt een collage van het hoofd van een vrouw, iemand die dabt in een gele jas en een andere persoon die springt, met het woord Awesome. Er spat water op de telefoons. Twee Galaxy A72-telefoons in Awesome Violet, uitgewaaierd. Een gezien vanaf de achterkant om de camera aan de achterkant te laten zien. De ander is te zien vanaf de voorkant en op het scherm verschijnt een collage van het hoofd van een vrouw, iemand die dabt in een gele jas en een andere persoon die springt, met het woord Awesome. Er spat water op de telefoons.

Galaxy Z Fold2 5G

Galaxy Z Fold2 5G Galaxy Z Fold2 5G

Galaxy Buds Pro

Galaxy Buds Pro oordopjes in Phantom Violet gezien vanaf de buitenkant, zwevend over de bijpassende oplaadhoes. Galaxy Buds Pro oordopjes in Phantom Violet gezien vanaf de buitenkant, zwevend over de bijpassende oplaadhoes.

TV & AV

Neo QLED 8K 2021

Pure finesse

Neo QLED 8K 2021 Neo QLED 8K 2021

The Frame 2021

TV when it’s on. ART when it’s off.

The Frame 2021 The Frame 2021

The Premiere 2021

Ervaar 4K groots

The Premiere 2021 The Premiere 2021

The Serif 2021

Unique inspiration for your space

The Serif 2021 The Serif 2021

Soundbar 2021

Beleef de bioscoop thuis

Soundbar 2021 Soundbar 2021

Huishoudelijk

Meer inhoud en langer vers*

Meer inhoud en langer vers Meer inhoud en langer vers

Krachtig wassen, sneller schoon*

Krachtig wassen, sneller schoon Krachtig wassen, sneller schoon

Cleaner. Longer. Stronger*.

samsung jet steelstofzuiger samsung jet steelstofzuiger

Samsung AirDresser

samsung airdresser samsung airdresser

Een nieuwe kijk op koken

samsung infinite line samsung infinite line
01
Ga voor niets minder dan extraordinary met de Galaxy S20 FE
02
Unbox & Discover
03
De kunst van upcycling
04
Stel je een betere planeet voor

Op zoek naar iets anders?

*Video of Galaxy S21+ 5G phone in Phantom Violet and Galaxy S21 5G phone in Phantom Pink simulated for illustration purposes.

*Gesimuleerde afbeeldingen voor illustratieve doeleinden.

*Afbeelding bovenaan de pagina van de Galaxy Note20 en Note20 Ultra gezien vanuit een hoek die gesimuleerd is ter illustratie.

*Getest met de Samsung WW8800M, en vergeleken met de WW8500K (5kg, 40℃ katoen was).

*Afbeelding bovenaan de pagina van een uitgevouwen Galaxy Z Fold2 en gezien vanaf de voorkant met de achtergrondafbeelding van een vlinder op het scherm, is gesimuleerd ter illustratie.

*Video van elf Galaxy S20 FE-telefoons in meerdere kleuren, gesimuleerd ter illustratie.

*Getest met de WW8000T en vergeleken met de WW6500K (5kg, 40ᵒC katoen was)

*Inhoudsvergelijking tussen Samsung RB37J en RB38T. Langere versheid getest door Intertek met RL38T775CSR en RB34K6252SS.

*Vergeleken met de VS8000

*Afbeelding gesimuleerd. De beschikbaarheid van kleuren kan variëren afhankelijk van het land of de provider. Galaxy A52 is beoordeeld als IP67. Gebaseerd op testomstandigheden voor onderdompeling in maximaal 1 meter zoet water voor maximaal 30 minuten. Niet aanbevolen voor het strand, in het zwembad en in zeepwater. Als je vloeistoffen met suiker op de telefoon morst, reinig het apparaat dan onder het klikken op de toetsen in schoon, stilstaand water. Alleen veilig tegen lage waterdruk. Hoge waterdruk, zoals stromend kraanwater of douchen, kan het apparaat beschadigen.

*Afbeelding gesimuleerd. De beschikbaarheid van kleuren kan variëren afhankelijk van het land of de provider. Galaxy A72 is beoordeeld als IP67. Gebaseerd op testomstandigheden voor onderdompeling in maximaal 1 meter zoet water voor maximaal 30 minuten. Niet aanbevolen voor het strand, in het zwembad en in zeepwater. Als je vloeistoffen met suiker op de telefoon morst, reinig het apparaat dan onder het klikken op de toetsen in schoon, stilstaand water. Alleen veilig tegen lage waterdruk. Hoge waterdruk, zoals stromend kraanwater of douchen, kan het apparaat beschadigen.