Mobiel

Galaxy Note20 | 20 Ultra 5G

De bovenste twee helften van de Galaxy Note20 5G in Mystic Green en Galaxy Note20 Ultra 5G in Mystic Bronze, beiden vanaf de achterkant gezien vanuit een driekwart hoek. De bijpassende S Pen voor beide telefoons leunt tegen de telefoon. De bovenste twee helften van de Galaxy Note20 5G in Mystic Green en Galaxy Note20 Ultra 5G in Mystic Bronze, beiden vanaf de achterkant gezien vanuit een driekwart hoek. De bijpassende S Pen voor beide telefoons leunt tegen de telefoon.

Galaxy Z Fold2

Galaxy Z Fold2 in Mystic Bronze seen slightly unfolded from the top of the phone. A white light is emanating from the Main Screen. It is sitting on top of a stack of other non-foldable smartphones. Galaxy Z Fold2 in Mystic Bronze seen slightly unfolded from the top of the phone. A white light is emanating from the Main Screen. It is sitting on top of a stack of other non-foldable smartphones.

Galaxy Watch3

De meest geavanceerde gezondheidsmonitor op een smartwatch

De Galaxy Watch3 gezien vanuit een hoek van 45mm in Mystic Black met een sportieve, klassieke wijzerplaat. De Galaxy Watch3 gezien vanuit een hoek van 45mm in Mystic Black met een sportieve, klassieke wijzerplaat.

Galaxy Buds Live

Geluid gemaakt voor jouw oren

Vooraanzicht van Galaxy Buds Live in Mystic Bronze Vooraanzicht van Galaxy Buds Live in Mystic Bronze

Galaxy Tab S7 | S7+

Verander jouw manier van work and play

De Galaxy Tab S7+ wordt vanuit een hoek weergegeven met het Book Cover-toetsenbord. Het toetsenbord is onderaan losgekoppeld. Een S Pen zweeft in de lucht en wijst naar het scherm. Het scherm toont een levendige illustratie van een vogel tussen de bladeren en bloemen. De Galaxy Tab S7+ wordt vanuit een hoek weergegeven met het Book Cover-toetsenbord. Het toetsenbord is onderaan losgekoppeld. Een S Pen zweeft in de lucht en wijst naar het scherm. Het scherm toont een levendige illustratie van een vogel tussen de bladeren en bloemen.

TV & AV

Grenzeloze kijkervaring

voorkant samsung qled 8k tv voorkant samsung qled 8k tv

TV when it's on. ART when it's off.

samsung the frame 2020 tv samsung the frame 2020 tv

Unique inspiration for your space

samsung the serif 2020 tv samsung the serif 2020 tv

Crystal UHD – 4K

samsung uhd 4k tv samsung uhd 4k tv

Beleef de Bioscoop thuis

samsung soundbar samsung soundbar

Huishoudelijk

Volle waskracht, halve tijd

samsung quickdrive wasmachine samsung quickdrive wasmachine

Dé slimme koelkast

samsung family hub keuken lifestyle samsung family hub keuken lifestyle

Cleaner. Longer. Stronger.

samsung jet steelstofzuiger samsung jet steelstofzuiger

Samsung AirDresser

samsung airdresser samsung airdresser

Een nieuwe kijk op koken

samsung infinite line samsung infinite line

Populair deze maand

Explore
the
Unknown

Explore
the
Unknown

Zittend aan een houten bureau is Amanda Rach Lee bezig met bullet journaling op haar Galaxy Tab S6 Lite met een donkergrijze S Pen. Ze draagt een marineblauwe trui met rode en roze strepen. Zittend aan een houten bureau is Amanda Rach Lee bezig met bullet journaling op haar Galaxy Tab S6 Lite met een donkergrijze S Pen. Ze draagt een marineblauwe trui met rode en roze strepen.
The Frame aan de muur laat een van de schilderijen van Johannes Vermeer zien, 'Vrouw met parelsnoer', waardoor de woonkamer wordt omgetoverd tot een galerij. Een vrouw bekijkt het kunstwerk. The Frame aan de muur laat een van de schilderijen van Johannes Vermeer zien, 'Vrouw met parelsnoer', waardoor de woonkamer wordt omgetoverd tot een galerij. Een vrouw bekijkt het kunstwerk.
Drie foto's naast elkaar van mensen in hun kot. Op de eerste foto staat een moeder met tienerdochter die elkaar knuffelen en ondertussen een selfie nemen. Op de tweede danst een jonge vader met zijn kind. En de derde foto, ten slotte, toont twee tieners, broer en zus, die samen plezier maken tijdens het koken. Drie foto's naast elkaar van mensen in hun kot. Op de eerste foto staat een moeder met tienerdochter die elkaar knuffelen en ondertussen een selfie nemen. Op de tweede danst een jonge vader met zijn kind. En de derde foto, ten slotte, toont twee tieners, broer en zus, die samen plezier maken tijdens het koken.

Boost je productiviteit met je tablet

Kunst met een verhaal - deel 1

Bedankt om meer te zijn dan familie

Op zoek naar iets anders?

*Gesimuleerde afbeeldingen voor illustratieve doeleinden.

*Afbeelding bovenaan de pagina van de Galaxy Note20 en Note20 Ultra gezien vanuit een hoek die gesimuleerd is ter illustratie.

*Getest met de Samsung WW8800M, en vergeleken met de WW8500K (5kg, 40℃ katoen was).

*Afbeelding bovenaan de pagina van een uitgevouwen Galaxy Z Fold2 en gezien vanaf de voorkant met de achtergrondafbeelding van een vlinder op het scherm, is gesimuleerd ter illustratie.

*Video van elf Galaxy S20 FE-telefoons in meerdere kleuren, gesimuleerd ter illustratie.