SSD

Verbeter de prestaties van je pc

Upgrade je pc zodat je die optimaal benut. De SSD's van Samsung beschikken over toonaangevende technologie om uiterst snel en betrouwbaar te presteren, zelfs met een zware workload. Je pc start sneller op, games worden sneller geladen en je kunt sneller multitasken dan ooit tevoren.

Samsung SSD Samsung SSD

Externe SSD

Supersnelle externe opslagruimte

Snelheid en stijl, waar je ook bent. Samsung Portable SSD's slaan supersnel grote hoeveelheden gegevens op, om zonder vertraging bestanden over te zetten of direct vanaf de drive te werken. Brede compatibiliteit en een compact formaat geven draagbaarheid een heel nieuwe dimensie.

Externe  SSD Externe  SSD

Geheugenkaarten

Gewoon de beste kaart

Kies zo veel ruimte als je nodig hebt voor al je video's, foto's, muziek en nog zo veel meer. Geheugenkaarten van Samsung leggen kristalheldere 4K UHD-video's met snelle lees-/schrijfsnelheden vast, laden apps sneller op, en hebben een enorme capaciteit tot wel 512 GB. Een gemakkelijke manier om je opslagruimte uit te breiden.

Samsung Geheugenkaarten Samsung Geheugenkaarten

USB Sticks

Verplaats bestanden in een handomdraai

Verplaats bestanden met optimaal gemak. USB-sticks van Samsung voldoen aan de nieuwste USB 3.1 voor een snelle gegevensoverdracht en directe toegang tot al je bestanden. Snel, gemakkelijk, veilig en in stijl met je vele toestellen te verbinden.

USB flash drives USB flash drives

De CES Innovation Awards worden uitgereikt op basis van beschrijvende materialen die zijn ingediend bij de jury. CTA heeft de correctheid van de inzendingen of claims niet geverifieerd en heeft het product waaraan de award is toegekend niet getest.