Merkidentiteit

Merkidentiteit

Het verhaal van
het merk Samsung

Het verhaal van het merk Samsung

In de lobby van Samsung Seoul R&D Campus hangen een boekenplank, trappen en kunstwerken aan het plafond. In de lobby van Samsung Seoul R&D Campus hangen een boekenplank, trappen en kunstwerken aan het plafond.

Wie zijn we en wat drijft ons

Merkverhaal

Wie zijn we

Een man en een vrouw kijken naar schermen met snel bewegende lichten Een man en een vrouw kijken naar schermen met snel bewegende lichten

Erfgoed

Hoe het allemaal begon

In een zwart-witte kast staan oude Samsung-producten zoals een monitor, een mobiele telefoon, een tv, een radio, een typemachine en twee koelkasten. In een zwart-witte kast staan oude Samsung-producten zoals een monitor, een mobiele telefoon, een tv, een radio, een typemachine en twee koelkasten.

Ontdek hoe wij onze unieke geest als de onvermoeibare pionier vormgeven

Logo

Hoe we onszelf definiëren

Er staat een Samsung-lettermerk op Suwon Digital Campus Central Gate. Er staat een Samsung-lettermerk op Suwon Digital Campus Central Gate.

Kleur en typografie

Hoe we onszelf uitdrukken

Aan de linkerkant van de afbeelding staan verticale strepen van Samsung blauw, zwart, wit en illustratieve kleuren van Samsung. Naast de strepen van kleuren is AaBbCc geschreven in het zwart. Aan de linkerkant van de afbeelding staan verticale strepen van Samsung blauw, zwart, wit en illustratieve kleuren van Samsung. Naast de strepen van kleuren is AaBbCc geschreven in het zwart.

Geluid

Waar je ons ook ontmoet

Neonkleurige vierkante balken zijn opgestapeld in 6 kolommen. Neonkleurige vierkante balken zijn opgestapeld in 6 kolommen.