Gratis televisie. Geen verplichtingen.

Samsung TV Plus is jouw bron voor entertainment met een vleugje van het buitengewone - gratis. Ontvang duizenden films en tv-programma's, live en op aanvraag, zonder verplichtingen.

1 Voor het gebruik van de TV Plus app is een Samsung account vereist

Kijk op jouw Samsung TV

Wat is er trending deze maand.

Geniet gratis van veel verschillende TV zenders.

Vragen?
Vind hier de antwoorden.

Basisprincipes

 • Wat is Samsung TV Plus?

  Je Samsung-apparaten worden geleverd met Samsung TV Plus. Samsung's gratis Smart TV-videoservice met ondersteuning van advertenties biedt directe toegang tot nieuws, sport, entertainment en meer. Geen abonnement, extra apparaat of creditcard nodig.
 • Samsung TV Plus is volledig gratis. Geloof ons, er zit verder niets aan vast. Geen abonnementen, geen nieuwe kosten, geen creditcard, alleen gratis tv.
 • Samsung TV Plus is beschikbaar op Samsung Galaxy-apparaten: mobiel en tablet – Android 8.0 of hoger.
 • Samsung TV Plus biedt gratis live en on-demand tv aan. Niets gevonden wat bij je interesses past? Geen probleem. We voegen altijd nieuwe zenders toe aan ons assortiment om ervoor te zorgen dat je kunt kijken waar je van houdt, wanneer je maar wilt. Bekijk hier onze volledige lijst met zenders here.
 • Ja! Je krijgt niet alleen gratis tv met Samsung TV Plus, maar ook een gratis zender als Bloomberg, in 4K.

Samsung TV Plus instellen

 • Hoe kom ik bij Samsung TV Plus?

  Samsung Galaxy mobiele apparaten: bezoek de Galaxy Store en Google Play app store.

  Link hier direct naar de app-pagina's of zoek 'Samsung TV Plus' en download om gratis tv te kijken!
 • Ja, een internetverbinding is vereist om gratis tv te streamen op Samsung TV Plus. Als je streamt op je mobiele apparaat, zijn er mogelijk kosten voor gegevensgebruik van toepassing.
 • Nee, je kunt gratis tv kijken zonder een Samsung Account. Als je ervoor kiest om een Samsung Account aan te maken, worden extra functies beschikbaar zodat je je streamingervaring kunt personaliseren. De extra functies omvatten doorgaan met kijken, favoriete zenders, zenders bewerken, kijkherinneringen instellen en kijklijsten aanmaken. Heb je al een Samsung Account? Je hoeft geen nieuwe account aan te maken, want je bestaande Samsung Account werkt hier ook!

Samsung TV Plus gebruiken

 • Hoe gebruik ik Samsung TV Plus op mijn tv?

  Samsung TV Plus biedt directe toegang, zodat je geen inspanningen moet leveren om tv te kijken. Hier zijn een paar tips omhet meeste uit Samsung TV Plus te halen:

  Hoe kan ik zien wat er nu of later gebeurt?

  Samsung TV’s: met de gids kan je zien wat er nu te zien is en wat er verder op het programma staat..
  Opmerking: je kunt de gids openen door op CH op een Samsung Smart Remote te drukken of via GUIDE op een standaard afstandsbediening
  Galaxy-apparaten: je hebt toegang tot je gids in het LIVE-gedeelte van de app.

  Hoe verander ik van zender?

  Samsung TV’s: druk op CH omhoog of omlaag om de zender te wijzigen.
  Galaxy-apparaten: ga naar het LIVE-gedeelte en selecteer een andere zender uit de gids..

  Hoe krijg ik toegang tot mijn recent bekeken zenders of hoe krijg ik toegang tot aanbevolen programma's of films?

  Samsung TV's: druk op CH omhoog of omlaag om van zender te veranderen en om toegang te krijgen tot de tooltip wanneer deze op het scherm verschijnt. Klik op ONTDEK en geniet!
  ga naar het gedeelte ONTDEK van de app.
 • Dit is de Samsung TV Plus aanbevolen lijst van zenders die de meest populaire zenders op Samsung TV Plus belicht.
 • Geen paniek, je zender is uitgelicht omdat hij fantastisch is! Scrol naar de bovenkant van je gids om verder te kijken naar je favoriete programma’s. Zodra het uitgelichte venster is afgelopen, gaat het terug naar beneden.

Asetusten muokkaaminen

 • Hoe verwijder ik Samsung TV Plus?

  Samsung TV Plus is een geïntegreerde functie van je tv en kan niet volledig worden verwijderd. Als je echter alle zenders verwijdert, verschijnt Samsung TV Plus niet meer op je tv, tenzij er een nieuwe zender wordt toegevoegd. Er worden regelmatig nieuwe zenders toegevoegd en je moet ze verwijderen als je Samsung TV Plus niet wilt gebruiken. Je kunt de Samsung TV Plus-app ook van het startscherm van je tv verwijderen. Markeer de app, druk op Omlaag en selecteer vervolgens Verwijderen > Verwijderen.

  Opmerking: je kan de TV Plus-zenders herstellen door een Smart Hub-reset uit te voeren. Hierdoor word je echter afgemeld op al je apps, dus je moet ervoor zorgen dat je al je inloggegevens en de pincode van je tv hebt (standaard is 0000). Navigeer naar Instellingen en selecteer vervolgens Ondersteuning. Selecteer Zelfdiagnose en selecteer Smart Hub Reset om de reset uit te voeren.
 • Samsung TV Plus biedt een breed scala aan programma's en vrijwel iedereen zou iets interessants moeten kunnen vinden. Als je de zenders wilt verwijderen die je niet bekijkt, of als je beslist dat je op dit moment geen van deze zenders wilt, kun je alle TV Plus-zenders verwijderen. Opmerking: als je alle zenders verwijdert, wordt de TV Plus-app niet automatisch afgespeeld totdat er nieuwe zenders zijn toegevoegd. Er worden af en toe nieuwe zenders toegevoegd aan TV Plus, dus als je ze niet wilt zien, moet je dit proces herhalen.

  Druk op Home via de afstandsbediening van je tv, navigeer naar TV Plus, beweeg de muis over de app, selecteer Zenderlijst en vervolgens Zenders Bewerken.Selecteer zenders om ze met een vinkje te markeren en selecteer Verwijderen om de zenders uit je lijst met TV Plus-zenders te verwijderen. Als je het vakje naast Alle Zenders selecteert, worden alle zenders tegelijk geselecteerd.
 • Neem voor technische of hardwareproblemen contact op met Samsung Care

* Smart-service en GUI kunnen variëren per model en regio.

* Vóór het eerste gebruik dien je de voorwaarden van de Smart Hub en het privacybeleid te accepteren.    

* Voor sommige diensten of apps is een abonnement of een eenmalige aankoop vereist.

* Daadwerkelijke product en de afstandsbediening kunnen afwijken van het gebruikte beeld. 

* Beelden zijn gesimuleerd en uitsluitend voor illustratieve doeleinden. Specificaties met betrekking tot het uiterlijk en ontwerp van het product die geen invloed hebben op de prestaties van het product, kunnen gewijzigd worden zonder kennisgeving.

1 Samsung TV Plus is alleen beschikbaar op de Samsung Smart TV’s van 2017 - 2023 in bepaalde gebieden. Internetverbinding vereist.