In de kijker

Ontdek onze producten

Onze highlights

Met Samsung-toestellen tover je in een handomdraai een gerecht op tafel

Dual Cook

Kook verschillende gerechten tegelijkertijd

We zien een inbouwoven van Samsung met Dual Cook Steam™ tussen twee houten kasten in een neutrale kleur. We zien een inbouwoven van Samsung met Dual Cook Steam™ tussen twee houten kasten in een neutrale kleur.

Flex Zone

Geschikt voor alle soorten en maten

We zien een inductiekookplaat van Samsung met Flex Zone Plus met een vis- en groenteschotel die worden klaargemaakt. We zien een inductiekookplaat van Samsung met Flex Zone Plus met een vis- en groenteschotel die worden klaargemaakt.

Power-ventilatiesysteem

Zorgt in een handomdraai voor frisse lucht in de keuken

We zien een dampkap van Samsung met power-ventilatiesysteem en meerdere stoofpotjes en soepen die eronder worden klaargemaakt. We zien een dampkap van Samsung met power-ventilatiesysteem en meerdere stoofpotjes en soepen die eronder worden klaargemaakt.

Stijlvol design

Passend bij je keuken

We zien een microgolfoven van Samsung in de kleur Charcoal bovenop een aanrecht in dezelfde kleur. We zien een microgolfoven van Samsung in de kleur Charcoal bovenop een aanrecht in dezelfde kleur.

Ontdek onze ovens en microgolfovens

Samsung Support

Voor hulp, reparatieservice, garantie, enz.

Nog meer redenen om te kopen via Samsung.com

Gratis verzending

30 dagen bedenktijd

Flexibele betalingsopties

*Samsung NV7B5675LAK getest. Het totale energieverbruik daalt met 25,3% en de kooktijd daalt met 22,7% wanneer alleen de bovenste kookruimte wordt gebruikt, volgens de interne testresultaten op basis van het IEC-60350 testprotocol (kleine cakes, convectie 165°C, in vergelijking met het hele compartiment). De werkelijke besparing hangt af van het kookartikel, het gebruik en andere factoren.