Inbouw Keukenapparatuur

Samsung Keukenapparatuur

De allerbeste innovaties nu in jouw keuken

Koop in de periode van 1 januari t/m 31 januari 2019 inbouw promotiemodellen bij een van de deelnemende verkooppunten en ontvang €100 terugbetaald per actiemodel. Koop je een promotiemodel op Samsung.com, dan is de terugbetaling inmiddels verrekend in je winkelmand. Zie actievoorwaarden voor meer details.

Bekijk de promotiemodellen
De allerbeste innovaties nu in jouw keuken

Twin Cooling Plus™

Koelkast

De Twin Cooling Plus™ technologie koelt het vriesgedeelte en het koelgedeelte afzonderlijk. Resultaat: een optimale luchtvochtigheid. Bovendien hoeft u de vriezer niet meer te ontdooien dankzij het No Frost systeem.

BEKIJK ALLE KOELKASTEN
Samsung tafelmodel magnetrons

Dual Cook Flex™

Oven

Met de Dual Cook Flex™ oven bereid je twee verschillende gerechten, op een verschillende temperatuur, op hetzelfde moment in één oven. Open de bovenste flexibele deur zonder warmteverlies onderaan.

Bekijk alle ovens
samsung ovens

Reuzegrote capaciteit tot 50 liter

Compact oven / microgolfoven

De compacte oven (met grill functie) heeft een capaciteit van maar liefst 50 liter, zodat er voldoende ruimte voor meerdere of grotere gerechten is.

Bekijk alle compact ovens / microgolfovens
Image

Virtual Flame™-technologie

Kookplaat met Flex-zone

Samsung’s innovatieve Virtual Flame Technologie™ laat je zien hoe heet elke kookzone is, dankzij ingebouwde LED-lampjes. De Flexibele Zone is een ruime, rechthoekige kookzone die verdeeld is in twee vlakken. De zone is breed en ruim genoeg om verschillende formaten potten en pannen verhitten, ideaal voor het bereiden van meerdere gerechten.

Bekijk alle kookplaten
Image

Power-ventilatiesysteem

Dampkap

Een goede ventilatie is essentieel voor een praktische en gezonde kookomgeving. Een bijna geruisloos Power-ventilatiesysteem ververst dan ook snel en efficiënt de lucht.

Bekijk alle dampkappen
Image

WaterWall™

Vaatwasser

De WaterWall™-technologie maakt de vaat schoon in alle hoeken van de vaatwasser, doordat er onder hoge druk een muur van water wordt gecreëerd die bij alle moeilijk bereikbare plaatsten komt.

Bekijk alle vaatwassers
Vaatwasser