50 jaar deals!

Koop in de periode van 3 december 2019 t/m 31 januari 2020 een promotiemodel bij een van de deelnemende verkooppunten en ontvang tot €300 terugbetaald. Koop je een promotiemodel op Samsung.com, dan is de terugbetaling inmiddels verrekend in je winkelmand. Zie actievoorwaarden voor meer details.

*Actieperiode: 3-12-2019 t/m 31-01-2020.
Alleen bij deelnemende winkels.
Bepaalde exemplaren uitgesloten. Kijk voor de actievoorwaarden op samsung.com/be/promo

Samsung 50 jaar promotie

*Actieperiode: 3-12-2019 t/m 31-01-2020.
Alleen bij deelnemende winkels.
Bepaalde exemplaren uitgesloten. Kijk voor de actievoorwaarden op samsung.com/be/promo

Twin Cooling Plus™

Koelkast

De Twin Cooling Plus™ technologie koelt het vriesgedeelte en het koelgedeelte afzonderlijk. Resultaat: een optimale luchtvochtigheid. Bovendien hoeft u de vriezer niet meer te ontdooien dankzij het No Frost systeem.

Samsung tafelmodel magnetrons

Dual Cook Flex™

Oven

Met de Dual Cook Flex™ oven bereid je twee verschillende gerechten, op een verschillende temperatuur, op hetzelfde moment in één oven. Open de bovenste flexibele deur zonder warmteverlies onderaan.

samsung ovens

Reuzegrote capaciteit tot 50 liter

Compact oven / microgolfoven

De compacte oven (met grill functie) heeft een capaciteit van maar liefst 50 liter, zodat er voldoende ruimte voor meerdere of grotere gerechten is.

Virtual Flame™-technologie

Kookplaat met Flex-zone

Samsung’s innovatieve Virtual Flame Technologie™ laat je zien hoe heet elke kookzone is, dankzij ingebouwde LED-lampjes. De Flexibele Zone is een ruime, rechthoekige kookzone die verdeeld is in twee vlakken. De zone is breed en ruim genoeg om verschillende formaten potten en pannen verhitten, ideaal voor het bereiden van meerdere gerechten.

Power-ventilatiesysteem

Dampkap

Een goede ventilatie is essentieel voor een praktische en gezonde kookomgeving. Een bijna geruisloos Power-ventilatiesysteem ververst dan ook snel en efficiënt de lucht.

WaterWall™

Vaatwasser

De WaterWall™-technologie maakt de vaat schoon in alle hoeken van de vaatwasser, doordat er onder hoge druk een muur van water wordt gecreëerd die bij alle moeilijk bereikbare plaatsten komt.

Vaatwasser