Award-winning Galaxy

Award-winning Galaxy

CES® 2021 Innovation Awards

De Best of Innovation award werd toegekend aan de krachtige
Galaxy Note20 5G en Note20 Ultra 5G, terwijl Galaxy Z Flip 5G werd uitgeroepen tot Honoree.

*CES® Innovation Awards worden toegekend aan producten op basis van materialen die door de prijswinnaars zijn ingezonden. CTA controleert de nauwkeurigheid van de inzendingen niet en test geen producten.

Galaxy Z Flip in Mirror Black, gevouwen en gezien van de voorkant; Galaxy S20 in Cloud White gezien van de achterkant, Galaxy Note20 in Mystic Gray, gezien van de voorkant met een grafische achtergrond op het scherm en de S Pen die er tegenaan leunt, en Galaxy Note20 Ultra in Mystic Bronze gezien vanaf de achterkant. Logo van de CES Innovation Honoree Award voor 2021. Logo van de CES Innovation Award Best of Innovation voor 2021. Galaxy Z Flip in Mirror Black, gevouwen en gezien van de voorkant; Galaxy S20 in Cloud White gezien van de achterkant, Galaxy Note20 in Mystic Gray, gezien van de voorkant met een grafische achtergrond op het scherm en de S Pen die er tegenaan leunt, en Galaxy Note20 Ultra in Mystic Bronze gezien vanaf de achterkant. Logo van de CES Innovation Honoree Award voor 2021. Logo van de CES Innovation Award Best of Innovation voor 2021.

Galaxy
S21 Ultra 5G

Introductie van de Galaxy S21 Ultra 5G. Ontworpen met een unieke omlijnde camera om een revolutie in de fotografie te creëren, zodat je 8K filmische video's en epische foto's kunt maken, allemaal in één keer. En met de snelste chip en het sterkste glas van Galaxy, 5G en een batterij die de hele dag meegaat, maakt Ultra zijn naam moeiteloos waar.

Twee Galaxy S21 Ultra 5G-telefoons in Phantom Black staan naast elkaar, enigszins overlappend, een gezien van de achterkant en een van de voorkant. De telefoon die vanaf de voorkant te zien is, heeft een rode grafische afbeelding in beeld. Twee Galaxy S21 Ultra 5G-telefoons in Phantom Black staan naast elkaar, enigszins overlappend, een gezien van de achterkant en een van de voorkant. De telefoon die vanaf de voorkant te zien is, heeft een rode grafische afbeelding in beeld.

42|54 x Z Flip: de perfecte match

Dankzij zijn ultra compact design – amper 17,3 mm dik eens je hem dichtvouwt – is de Galaxy Z Flip een unieke eyecatcher. Om deze statement-makende telefoon en de #ZFlipSideOfLife in de verf te zetten, ging Samsung op zoek naar een modelabel dat innovatie combineert met design en stijl. Een label als 42|54, het Belgisch modemerk van Olympische kampioenes Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée.

Het resultaat? Een very fashionablecollab!

Galaxy Z Flip 42|54 promo Galaxy Z Flip 42|54 promo

Probeer nu YouTube Premium

na aankoop van een Galaxy Smartphone

Probeer vier maanden YouTube Premium na aankoop van een Galaxy S21 5G, Galaxy S20, Galaxy Z Flip en Galaxy Fold of 2 maanden na aankoop van een andere Galaxy smartphone.

*Deze aanbieding van een proefabonnement YouTube Premium is beschikbaar voor deelnemers die tussen 14 februari 2020 en 5 maart 2021 een Galaxy Smartphone of Tablet aanschaffen en activeren.

youtube premium promo youtube premium promo

*Deze aanbieding van een proefabonnement YouTube Premium is beschikbaar voor deelnemers die tussen 14 februari 2020 en 5 maart 2021 een Galaxy Smartphone of Tablet aanschaffen en activeren.

Galaxy S20 Series

De smartphones die de manier waarop u foto’s en video’s maakt voorgoed veranderen. Wij verwelkomen de Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra, die een geheel nieuw tijdperk inluiden in fotografie en video. Ultrascherpe foto's, video's tot 8K resolutie, ongelooflijke zoomlenzen en nieuwe revolutionaire camera mogelijkheden: de Galaxy S20 neemt je mee naar de toekomst.

Galaxy S20 series banner Galaxy S20 series banner

Galaxy Z Fold2

Dit is de telefoon die de toekomst zal veranderen. Ontdek de baanbrekende scharniertechnologie waarmee je je telefoon kan vouwen als een boek, hem rechtop kan laten staan en waarmee je de regels kan breken waarvan je dacht wat een smartphone zou moeten kunnen.

Galaxy Z Fold2 ontvouwd en gezien vanaf de voorkant met de achtergrondafbeelding van een vlinder op het scherm. Galaxy Z Fold2 ontvouwd en gezien vanaf de voorkant met de achtergrondafbeelding van een vlinder op het scherm.

Samsung Recyclage

Beter voor de wereld, beter voor jou

Bij Samsung geloven we dat technologie je leven verrijkt. En soms zelfs het onmogelijke mogelijk maakt. Daarom werken wij continu aan nieuwe producten die nog beter, slimmer en gemakkelijker zijn. We doen bovendien ons uiterste best om het milieu zo weinig mogelijk te belasten. Van de eerste stap in het productieproces tot het moment dat jij het toestel niet meer nodig hebt, staan jij én een duurzame wereld centraal!

Samsung recyclage Samsung recyclage
Ledcover voor Galaxy Note10 plus in zwart Ledcover voor Galaxy Note10 plus in zwart

Cases

Stijlvol beschermd

Wireless Charger Stand in wit Wireless Charger Stand in wit

Wireless Chargers

Leg je telefoon neer voor een energieboost

Wireless Battery Pack in zilver Wireless Battery Pack in zilver

Battery Packs

Altijd voorzien van reserve-energie, waar je ook bent

*Afbeelding van Galaxy S21 Ultra 5G-telefoon in Phantom Black en de camera's aan de achterkant gesimuleerd voor illustratiedoeleinden.

*Afbeelding van Galaxy S21+ 5G-telefoon in Phantom Violet en Galaxy S21 5G-telefoon in Phantom Pink gesimuleerd voor illustratiedoeleinden.

*Afbeelding van twee Galaxy S21 Ultra-telefoons in Phantom Black met rode grafische achtergrond op het scherm gesimuleerd voor illustratiedoeleinden.

*Afbeelding van twee Galaxy S21 Ultra 5G-telefoons in Phantom Black met rode grafische achtergrond op het scherm gesimuleerd voor illustratiedoeleinden.

*Afbeelding gesimuleerd. De beschikbaarheid van kleuren kan variëren afhankelijk van het land of de provider. Galaxy A52, Galaxy A52 5G en Galaxy A72 zijn beoordeeld als IP67. Gebaseerd op testomstandigheden voor onderdompeling in maximaal 1 meter zoet water voor maximaal 30 minuten. Niet aanbevolen voor het strand, in het zwembad en in zeepwater. Als je vloeistoffen met suiker op de telefoon morst, reinig het apparaat dan onder het klikken op de toetsen in schoon, stilstaand water. Alleen veilig tegen lage waterdruk. Hoge waterdruk, zoals stromend kraanwater of douchen, kan het apparaat beschadigen. Het apparaat in deze afbeelding is de Galaxy A52.