Galaxy S9 | S9+

The Camera. Reimagined.

Kies jouw smartphone

Bekijk alle smartphones

Scoor de exclusieve Rode Duivels Smart Cover

De Galaxy S8, S8+, S9 en S9+ zijn nu beschikbaar in Rode Duivels Pack met Smart Cover.

Ontdek ze hier
Galaxy S9

Recycle en krijg €100 extra inruilwaarde.

Krijg tot €400 terugbetaald als je je oude smartphone inruilt bij aankoop van je gloednieuwe Galaxy S9 of S9+.

ONTDEK ZE HIER
Image

Galaxy S9 | S9+


Ontdek de innovaties van de Galaxy S9 en S9+ die je de wereld op een andere manier laten beleven. Maak de mooiste foto’s niet alleen overdag, maar ook bij heel weinig licht. Vertraag de tijd naar Super Slow-mo. Maak een AR Emoji van jezelf en laat je informeren door Bixby. En zie alles op het edge-to-edge Infinity Display.

ONTDEK MEER
Galaxy S9

Galaxy Note8

Het grootste scherm ooit voor een Note-toestel dat desondanks nog steeds gemakkelijk in de hand ligt. Gebruik de S Pen om je op een nieuwe manier uit te drukken. De Dual Camera van de Galaxy Note8 is uitgerust met een groothoeklens die zelfs bij schemering scherpe foto’s registreert en een telelens die je 2x optische zoom geeft zodat objecten dichtbij en veraf binnen éénzelfde frame scherp blijven.

Ontdek Galaxy Note8
Galaxy Note8 met S-Pen

Een toptoestel, door weer en wind.

Sneeuw, regen of een heerlijk winterzonnetje. Met de waterdichte Galaxy S8 leg je je mooiste momenten haarscherp vast.

Koop hier je Galaxy S8
Samsung Bixby regen

Galaxy A

Topkwaliteit voor iedereen bereikbaar

Zoek je topdesign, fantastische camera’s en handige technische snufjes voor een zeer aantrekkelijke prijs? Kies dan voor de Galaxy A. Je verstuurt berichtjes in weer en wind want elke Galaxy is water- en stofbestendig. Je maakt met weinig licht de beste foto’s en je geniet nog meer dankzij het unieke beeld van het AMOLED-display.

BEKIJK ALLE GALAXY A Smartphones
Galaxy A zwart en goud

Samsung Recyclage

Beter voor de wereld, beter voor jou

Bij Samsung geloven we dat technologie je leven verrijkt. En soms zelfs het onmogelijke mogelijk maakt. Daarom werken wij continu aan nieuwe producten die nog beter, slimmer en gemakkelijker zijn. We doen bovendien ons uiterste best om het milieu zo weinig mogelijk te belasten. Van de eerste stap in het productieproces tot het moment dat jij het toestel niet meer nodig hebt, staan jij én een duurzame wereld centraal!

Ontdek Samsung recyclage
Samsung recyclage

Water- en stofbestendig

Beschermd tegen het onverwachte

Verander je van telefoon? Behoud al je mooie herinneringen, foto’s, video’s, muziek en de telefoonnummers van je vrienden met Smart Switch. Het veilig overzetten van je gegevens gaat gemakkelijker en sneller dan je denkt. Zelfs als je oude toestel geen Android-toestel is.

BEKIJK ALLE IP68-TOESTELLEN

* Waterdicht tot 1,5 meter water (maximaal 30 minuten).

Image

* Waterdicht tot 1,5 meter water (maximaal 30 minuten).

Topcamera

Altijd en overal hoogwaardige foto’s

Haarscherpe selfies, festivalfoto’s zoals ze moeten zijn en onvergetelijke momenten vastgelegd met ongeëvenaarde kwaliteit. De front- en backcamera van de Galaxy-telefoons worden niet voor niets sterk geprezen. Smart Auto Focus en Dual Pixel Sensor zeggen je misschien niet zoveel, maar ga er maar vanuit dat ze op elk moment voor perfecte foto’s zorgen.

Bekijk alle smartphones
Galaxy S8 camera

Doorbreek barrières

Kies voor de ultieme beleving

Film en fotografeer zoals je het nog nooit deed of stream je belevenis zelfs in 360 graden. Stap een andere wereld in met het unieke AMOLED-display die het virtuele echt maakt. Kom op plaatsen waar je nog nooit bent geweest en beleef momenten zoals je dat niet eerder kon met de Gear VR. Bereik je doelen met Samsung Health en gebruik je telefoon als PC. Het kan allemaal!

BEKIJK PHONE+
Samsung 360 en vr