Galaxy S10+

Shoot like a pro without being a pro

De nieuwe generatie Galaxy A

Built for the era of live. Speciaal voor jou. Vind jouw Galaxy A.

La siguiente generación de Galaxy A

Kies jouw smartphone

Bekijk alle smartphones

Ontvang €100 terugbetaald

bij aankoop van een Galaxy S10e | S10 | S10+

Ontvang van 1 t.e.m. 30 juni 2019 €100 terugbetaald bij aankoop van een Galaxy S10e | S10 | S10+.

*Actieperiode: 1 juni t.e.m. 30 juni 2019. Alleen bij deelnemende winkels. Bepaalde exemplaren uitgesloten. Kijk voor de actievoorwaarden op samsung.com/be/promo.

galaxy s10 serie promotie

*Actieperiode: 1 juni t.e.m. 30 juni 2019. Alleen bij deelnemende winkels. Bepaalde exemplaren uitgesloten. Kijk voor de actievoorwaarden op samsung.com/be/promo.

Galaxy S10+


Take power to the next level met Galaxy S10 +. Breng je visie tot leven met vijf professionele camera's en zie hoe elke opname geoptimaliseerd is op het cinematisch Infinity-O Display. Deel video's in 4K UHD en deel je batterij-power.Leef slimmer met adaptieve prestaties en aangepaste routines.

Twee Galaxy S10-telefoons in Prism White, één gezien vanaf de achterkant en één gezien vanaf de voorkant. De telefoon gezien van voren heeft een abstract koraal en een blauwe afbeelding op het scherm.

Galaxy Fold


See the future unfold met het unieke design van de Galaxy Fold. Het scherm aan de voorzijde kan je met één hand bedienen en biedt een volledige smartphone-ervaring. Klap de telefoon open om te multitasken of om eindeloos te gamen op het Infinity Flex Display. Neem foto's vanuit elke hoek met de Hexa Camera. Dankzij het revolutionaire scharnier is alles mogelijk.

Galaxy Fold in Space Silver, opengevouwen en gezien van voren, met een afbeelding van een vlinder in groen, oranje en blauw op het scherm.

Galaxy Note9

This is the super powerful Galaxy Note9. Met een 4.000 mAh-batterij die de hele dag meegaat. De camera met dubbel diafragma neemt prachtige foto's, dag en nacht. Dankzij de S Pen heb je volledige controle, zonder je telefoon zelfs maar aan te raken. En het 6.4” Infinity Display is het grootste scherm ooit. Kies een kleur en je hebt power in handen.

Twee Galaxy Note9's in Ocean Blue, één van de voorkant en één van de achterkant gezien, met een blauw-geel golfdesign op het scherm en een gele S Pen die ertegen staat

Fortnite op je smartphone

Fortnite x Samsung Galaxy

Speel Fortnite, de hype van dit moment, nu voor het eerst op een Android smartphone! Vecht tegen honderd tegenstanders terwijl je bomen, huizen, auto’s en eigenlijk alles om je heen vernietigd om bouwmaterialen te verzamelen. Maar let op! De storm komt steeds dichterbij.

* Fortnite is compatibel met de Galaxy Note9, S9, S9+, Note8, S8, S8+, S7, S7 Edge, Tab S4 en Tab S3

* Fortnite is compatibel met de Galaxy Note9, S9, S9+, Note8, S8, S8+, S7, S7 Edge, Tab S4 en Tab S3

Samsung Recyclage

Beter voor de wereld, beter voor jou

Bij Samsung geloven we dat technologie je leven verrijkt. En soms zelfs het onmogelijke mogelijk maakt. Daarom werken wij continu aan nieuwe producten die nog beter, slimmer en gemakkelijker zijn. We doen bovendien ons uiterste best om het milieu zo weinig mogelijk te belasten. Van de eerste stap in het productieproces tot het moment dat jij het toestel niet meer nodig hebt, staan jij én een duurzame wereld centraal!

Samsung recyclage