42|54 x Z Flip: de perfecte match

Dankzij zijn ultra compact design – amper 17,3 mm dik eens je hem dichtvouwt – is de Galaxy Z Flip een unieke eyecatcher. Om deze statement-makende telefoon en de #ZFlipSideOfLife in de verf te zetten, ging Samsung op zoek naar een modelabel dat innovatie combineert met design en stijl. Een label als 42|54, het Belgisch modemerk van Olympische kampioenes Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée.

Het resultaat? Een very fashionablecollab!

Galaxy Z Flip 42|54 promo Galaxy Z Flip 42|54 promo

Probeer nu YouTube Premium

na aankoop van een Galaxy Smartphone

Probeer 4 maanden YouTube Premium na aankoop van een Galaxy S20 en Galaxy Z Flip of 2 maanden na aankoop van een andere Galaxy smartphone.

*Deze aanbieding van een proefabonnement YouTube Premium is beschikbaar voor deelnemers die tussen 14 februari 2020 en 5 maart 2021 een Galaxy Smartphone of Tablet aanschaffen en activeren.

youtube premium promo youtube premium promo

*Deze aanbieding van een proefabonnement YouTube Premium is beschikbaar voor deelnemers die tussen 14 februari 2020 en 5 maart 2021 een Galaxy Smartphone of Tablet aanschaffen en activeren.

Galaxy S20 Series

De smartphones die de manier waarop u foto’s en video’s maakt voorgoed veranderen. Wij verwelkomen de Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra, die een geheel nieuw tijdperk inluiden in fotografie en video. Ultrascherpe foto's, video's tot 8K resolutie, ongelooflijke zoomlenzen en nieuwe revolutionaire camera mogelijkheden: de Galaxy S20 neemt je mee naar de toekomst.

Galaxy S20 series banner Galaxy S20 series banner

Galaxy Z Fold2

Dit is de telefoon die de toekomst zal veranderen. Ontdek de baanbrekende scharniertechnologie waarmee je je telefoon kan vouwen als een boek, hem rechtop kan laten staan en waarmee je de regels kan breken waarvan je dacht wat een smartphone zou moeten kunnen.

Galaxy Z Fold2 ontvouwd en gezien vanaf de voorkant met de achtergrondafbeelding van een vlinder op het scherm. Galaxy Z Fold2 ontvouwd en gezien vanaf de voorkant met de achtergrondafbeelding van een vlinder op het scherm.

Galaxy Note20 |
20 Ultra 5G

Dit is een geheel nieuwe ervaring van smartphone. Dit is de nieuwe standaard telefoon, net zoals een computer maar dan in je zak, pro-grade 8K-video en -bewerking, en de soepelste weergave op de Galaxy - bestuurd door de krachtigste S Pen tot nu toe. Dit is de nieuwe krachtige telefoon: Galaxy Note20 en Note20 Ultra 5G.

Galaxy Note20 5G in Mystic Green en Note20 Ultra 5G in Mystic Bronze, beiden gezien vanaf de achterkant. De bijpassende S Pen leunt tegen de Galaxy Note20 Ultra. Galaxy Note20 5G in Mystic Green en Note20 Ultra 5G in Mystic Bronze, beiden gezien vanaf de achterkant. De bijpassende S Pen leunt tegen de Galaxy Note20 Ultra.

Fortnite op je smartphone

Fortnite x Samsung Galaxy

Speel Fortnite, de hype van dit moment, nu voor het eerst op een Android smartphone! Vecht tegen honderd tegenstanders terwijl je bomen, huizen, auto’s en eigenlijk alles om je heen vernietigd om bouwmaterialen te verzamelen. Maar let op! De storm komt steeds dichterbij.

* Fortnite is compatibel met de Galaxy S10e, S10, S10+, Note9, S9, S9+, Note8, S8, S8+, S7, S7 Edge, Tab S4 en Tab S3

samsung galaxy s10 fortnite samsung galaxy s10 fortnite

* Fortnite is compatibel met de Galaxy S10e, S10, S10+, Note9, S9, S9+, Note8, S8, S8+, S7, S7 Edge, Tab S4 en Tab S3

Samsung Recyclage

Beter voor de wereld, beter voor jou

Bij Samsung geloven we dat technologie je leven verrijkt. En soms zelfs het onmogelijke mogelijk maakt. Daarom werken wij continu aan nieuwe producten die nog beter, slimmer en gemakkelijker zijn. We doen bovendien ons uiterste best om het milieu zo weinig mogelijk te belasten. Van de eerste stap in het productieproces tot het moment dat jij het toestel niet meer nodig hebt, staan jij én een duurzame wereld centraal!

Samsung recyclage Samsung recyclage
Ledcover voor Galaxy Note10 plus in zwart Ledcover voor Galaxy Note10 plus in zwart

Cases

Stijlvol beschermd

Wireless Charger Stand in wit Wireless Charger Stand in wit

Wireless Chargers

Leg je telefoon neer voor een energieboost

Wireless Battery Pack in zilver Wireless Battery Pack in zilver

Battery Packs

Altijd voorzien van reserve-energie, waar je ook bent

*Afbeelding bovenaan de pagina van de Galaxy Note20 Ultra 5G die ter illustratie wordt gesimuleerd.

*Afbeelding bovenaan de pagina van een uitgevouwen Galaxy Z Fold2 en gezien vanaf de voorkant met de achtergrondafbeelding van een vlinder op het scherm, is gesimuleerd ter illustratie.