Jouw Galaxy.
Jouw stijl.

Met One UI 6 kun je moeiteloos doen wat je wilt, zoals jij het wilt. Personaliseer je dagelijkse ervaringen en word productiever. En dat alles terwijl je gegevens veilig en beveiligd blijven.

De video begint met het tonen van verschillende opties voor het coverscherm van de Galaxy Z Flip5. De Galaxy Z Flip5 verschijnt met verschillende achtergronden en hoezen, waaronder die van Samsung Eco-Friends. De video eindigt met een showcase van verschillende Galaxy-apparaten om de verbonden Galaxy-ervaring te demonstreren. De video begint met het tonen van verschillende opties voor het coverscherm van de Galaxy Z Flip5. De Galaxy Z Flip5 verschijnt met verschillende achtergronden en hoezen, waaronder die van Samsung Eco-Friends. De video eindigt met een showcase van verschillende Galaxy-apparaten om de verbonden Galaxy-ervaring te demonstreren.
Personalisatie

Jouw telefoon, look en stijl

Maak je eigen vergrendelscherm en pas de klokgrootte, kleur en locatie aan. Of bekijk onze vele Flex Window- en Watch Face-opties om er een te vinden met de graphics en functies die bij jouw stijl passen.

Een Galaxy Z Flip5-telefoon is gesloten om zijn cover scherm te tonen, een Galaxy S23 Ultra toont zijn rechthoekig scherm en een Galaxy Watch staat rechtop om zijn rond scherm te tonen. De schermen op de drie apparaten veranderen om verschillende aanpassingen te tonen. Eerst tonen de apparaten beelden van dieren, met een aanzienlijk gebruik van groen. Vervolgens geven de apparaten een nachtelijke achtergrond weer met intensief gebruik van blauw en paars, en de Galaxy Watch staat ingesteld op slaapcoaching. Vervolgens tonen de telefoons een sportieve achtergrond met tennis en skateboarden en veel hemelsblauwe kleuren, terwijl de Watch ingesteld is op een kleurrijk digitaal klokformaat. De telefoons geven als laatste afbeeldingen van mensen weer, en de Watch toont een klassieke analoge klok, met een aanzienlijk gebruik van roze. Een Galaxy Z Flip5-telefoon is gesloten om zijn cover scherm te tonen, een Galaxy S23 Ultra toont zijn rechthoekig scherm en een Galaxy Watch staat rechtop om zijn rond scherm te tonen. De schermen op de drie apparaten veranderen om verschillende aanpassingen te tonen. Eerst tonen de apparaten beelden van dieren, met een aanzienlijk gebruik van groen. Vervolgens geven de apparaten een nachtelijke achtergrond weer met intensief gebruik van blauw en paars, en de Galaxy Watch staat ingesteld op slaapcoaching. Vervolgens tonen de telefoons een sportieve achtergrond met tennis en skateboarden en veel hemelsblauwe kleuren, terwijl de Watch ingesteld is op een kleurrijk digitaal klokformaat. De telefoons geven als laatste afbeeldingen van mensen weer, en de Watch toont een klassieke analoge klok, met een aanzienlijk gebruik van roze.
Nightography

Adembenemende nachtfotografie

Maak duidelijke, scherpe foto's en video's, zelfs 's nachts.
Onze geavanceerde Nightography-functie maakt gebruik van AI-verwerking om levendige kleuren en fijne details vast te leggen bij weinig licht.

AI-bewerking

Moeiteloos bewerken met geavanceerde AI

Maak gebruik van de kracht van AI-bewerkingsfuncties zoals het verbeteren van de beeldkwaliteit, het verwijderen van onnodige objecten en het bewerken van de achtergrondwaas.
Er worden AI-bewerkingsfuncties aanbevolen op basis van het beeld of de video die je bekijkt en op één plek verzamelt.

Een foto van een jongen met een hond in de armen, tegen een heldere bloemenachtergrond, met AI-bewerkingsopties onderaan. De optie Portret-effect wordt geselecteerd, waardoor het achtergrondbeeld wazig wordt, zodat de jongen en de hond naar de voorgrond komen. Een foto van een jongen met een hond in de armen, tegen een heldere bloemenachtergrond, met AI-bewerkingsopties onderaan. De optie Portret-effect wordt geselecteerd, waardoor het achtergrondbeeld wazig wordt, zodat de jongen en de hond naar de voorgrond komen.

*Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden. De werkelijke UI kan afwijken.

Video-editor

Een nieuwe Samsung Studio. Meer manieren om te creëren

Met de gloednieuwe Samsung Studio kun je meerdere video's bewerken met diversere opties, zoals tekst, stickers en geluidseffecten, precies waar en wanneer je maar wilt, in een meerlaagse bewerkingsruimte. Daarnaast kun je hetzelfde projectbestand bewerken op Galaxy-smartphones, -tablets en -books.1

*Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden. De werkelijke UI kan afwijken.

Quick Share

Deel bestanden direct op verschillende apparaten

Met Quick Share kun je bestanden delen met Galaxy-apparaten in de buurt, en zelfs met PC's van andere fabrikanten. Je kunt Quick Share ook gebruiken om bestanden naar meerdere contactpersonen tegelijk te verzenden, zelfs als ze ver weg zijn of geen Galaxy-apparaten gebruiken.2

Maak kennis met de nieuwe DeX voor tablets

Maximaal multitasken

Start DeX op je tablet om naadloos te wisselen naar een PC-achtige ervaring met volledige controle over meerdere vensters. 3, 4

HR-zone

Loop op je eigen tempo

Creëer gepersonaliseerde hartslagzones, zodat je je hartslag kunt controleren terwijl je rent en je doelniveau kunt bereiken.5

Slaaptracking

Betere dagen beginnen met betere nachten

Leer meer over de kwaliteit van je slaap door je Galaxy Watch gewoon in bed te dragen. Stel je slaapinformatie vast of ontvang persoonlijke slaapcoaching rechtstreeks op je pols en zie details op je telefoon.6

Live delen

Meer leuke manieren om te verbinden, betrekken en werken

Met het live delen van Google Meet kun je in realtime video's bekijken, games spelen en samen met vrienden en collega's notes bewerken.7, 8

Kinderaccount

Galaxy voor gezinnen

Maak een kinderaccount aan waarmee je kinderen veilig de enorme wereld van hun Samsung Galaxy kunnen verkennen. Je kunt ze altijd blijven controleren, van hun smartphone-activiteit tot hun realtime fysieke locatie.9

Sms-oproep

Gesprekken beantwoorden met een tekstbericht

Kun je de telefoon niet opnemen? Een Voice Assistant kan spraakgesprekken omzetten in een chatformaat, zodat je telefoongesprekken kunt ontvangen en beantwoorden via sms.10

*Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden. De werkelijke UI kan afwijken.

Er wordt een Galaxy-smartphone weergegeven die een inkomende oproep ontvangt. De optie tekstoproep wordt op het scherm geselecteerd, gevolgd door de knop Swipen om te beantwoorden. Het scherm schakelt over naar een reeks tekstberichten in tekstoproepformaat, met een optie om over te schakelen naar spraakoproep bovenaan en verschillende opties voor snel beantwoorden onderaan. Er wordt een Galaxy-smartphone weergegeven die een inkomende oproep ontvangt. De optie tekstoproep wordt op het scherm geselecteerd, gevolgd door de knop Swipen om te beantwoorden. Het scherm schakelt over naar een reeks tekstberichten in tekstoproepformaat, met een optie om over te schakelen naar spraakoproep bovenaan en verschillende opties voor snel beantwoorden onderaan.

*Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden. De werkelijke UI kan afwijken.

Automatische blokkering

Jouw privacy. Beveiligd.

Blokkeer apps van onbekende bronnen en kwaadaardige opdrachten die via USB-kabels worden verzonden en zorg voor een extra controle op verdachte activiteiten. Je telefoon is nog veiliger met Auto Blocker.

Krijg de beste, nieuwste One UI 6

Meld je aan voor meldingen op Samsung Members voor de komende releasedatum van One UI, zodat je altijd up-to-date bent.

 

Smartphones

Galaxy S24 | S24+ | S24 Ultra
 

Tablets

Galaxy Tab S9 | S9+ | S9 Ultra
 

Horloges

Galaxy Watch6 | Watch6 Classic
 

Galaxy Buds

Galaxy Buds2 Pro
 • Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden. De werkelijke UI kan afwijken.
 • De beschikbare functies en/of inhoud kunnen variëren afhankelijk van het model van het apparaat, het land, de regio en de provider.
 1. Samsung Studio voor Galaxy Book is beschikbaar in de eerste helft van 2024.
  Functie voor het bewerken van hetzelfde projectbestand op Galaxy-apparaten is beschikbaar in de eerste helft van 2024.
 2. Beschikbaar op toestellen met One UI 2.1 of hoger, met Android Q besturingssysteemversie of hoger geïnstalleerd. Bluetooth Low Energy en Wi-Fi-verbinding zijn beide vereist voor Quick Share. Ondersteunt Galaxy Books, inclusief Qualcomm-based PC's uitgebracht in 2020 en later, en Windows PC's met Intel Bluetooth/Wi-Fi van andere fabrikanten. (besturingssysteem: Windows 10 2004 of hoger, Bluetooth driver: Intel 22.50.02 of hoger, Wi-Fi driver: Intel 22.50.07 of hoger). Het aantal apparaten waarmee Quick Share tegelijkertijd kan delen, kan variëren afhankelijk van de Wi-Fi-chiphardware van het delende apparaat. De werkelijke snelheid kan variëren afhankelijk van het apparaat, de netwerkomstandigheden en de gebruikersomgeving. Quick Share naar iOS- en Android-apparaten is beschikbaar door QR-codes te sturen of te delen met contacten: de individuele bestanden die worden gedeeld, mogen niet groter zijn dan 3GB (voor een totaal van 5GB per dag) en de link verloopt na twee dagen; hiervoor zijn een Samsung account en een internetverbinding nodig.
 3. Draadloos toetsenbord wordt apart verkocht.
 4. Alleen ondersteund op bepaalde Galaxy Tab-modellen, zoals de Galaxy Tab S8, S9, A9+, enz. Het aantal beschikbare vensters in DeX-modus kan beperkt zijn.
 5. Personalisatie van hartslagzone ingeschakeld bij het selecteren van buiten joggen. Hiervoor moet je langer dan 10 minuten consistent blijven lopen. Vereist de app Samsung Health versie 6.24 of hoger.
 6. Ondersteund in Galaxy Watch4 en latere modellen.
  • Slaaptrackingfuncties zijn alleen bedoeld voor algemene fitness en wellness.
  • Niet bedoeld voor gebruik bij detectie, diagnose of behandeling van een medische aandoening of slaapstoornis. De metingen zijn alleen een persoonlijke referentie. Raadpleeg een medisch deskundige voor advies.
  • Vereist Samsung Health-toepassing versie 6.24 of hoger.
  • Om te beginnen met slaapcoaching zijn van ten minste 7 nachten de slaapgegevens nodig (5 werkdagen, 2 dagen vrij)
 7. S Pen Fold Edition voor Galaxy Z Fold5 wordt apart verkocht. Gebruik een S Pen ontworpen voor de Galaxy Z Fold. Elke andere S Pen of styluspen kan het scherm beschadigen. Galaxy Z Fold5 heeft geen ingebouwde houder voor de S Pen. S Pen-ondersteuning is beperkt tot het hoofdscherm.
 8. Google Meet is een handelsmerk van Google LLC. De beschikbaarheid van de Google Meet-app kan per markt verschillen. Vereist een optimale netwerkverbinding en registratie van een Google-account.
 9. Ondersteund in de Republiek Korea en de VS. Kinderaccounts kunnen worden aangemaakt op het apparaat van de voogd.
 10. 'Tekstoproep' ondersteunt Chinees, Engels (India, VK, VS), Frans, Duits, Hindi, Italiaans, Japans, Koreaans, Pools, Portugees, Spaans (Spanje, VS, Mexico), Thais, Vietnamees.