Onvergelijkbaar producttype

Zes Galaxy Z Flip4 Bespoke Edition-telefoons, allemaal gedeeltelijk opengevouwen onder een stompe hoek en gezien vanaf de achterkant. Elk ervan heeft een andere aangepaste kleurstelling en framekleur. Zes Galaxy Z Flip4 Bespoke Edition-telefoons, allemaal gedeeltelijk opengevouwen onder een stompe hoek en gezien vanaf de achterkant. Elk ervan heeft een andere aangepaste kleurstelling en framekleur.

Your Galaxy.
Your Way.

Galaxy Z Flip4 Bespoke Edition

* Gebaseerd op de specificatie van Galaxy S21 Ultra 5G. Mogelijk niet op alle modellen van toepassing.

* Afbeelding bovenaan de pagina van de Galaxy Note20 Ultra 5G die ter illustratie wordt gesimuleerd.
* Afbeelding bovenaan de pagina van een uitgevouwen Galaxy Z Fold2 en gezien vanaf de voorkant met de achtergrondafbeelding van een vlinder op het scherm, gesimuleerd voor illustratiedoeleinden.

* Afbeelding gesimuleerd. De beschikbaarheid van kleuren kan variëren afhankelijk van het land of de provider. Galaxy A52 is beoordeeld als IP67. Gebaseerd op testomstandigheden voor onderdompeling in maximaal 1 meter zoet water voor maximaal 30 minuten. Niet aanbevolen voor het strand, in het zwembad en in zeepwater. Als je vloeistoffen met suiker op de telefoon morst, reinig het apparaat dan onder het klikken op de toetsen in schoon, stilstaand water. Alleen veilig tegen lage waterdruk. Hoge waterdruk, zoals stromend kraanwater of douchen, kan het apparaat beschadigen.

Gratis levering

Gratis levering

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd

Garantie & reparatie

Garantie & reparatie

Klantenservice

Klantenservice