Odyssey

Discover the next level of gaming

Zet je zintuigen op scherp

Ontdek het geheim van iedere game. Met de Samsung Odyssey komt iedere scène tot leven. De kleuren zijn ongelooflijk realistisch en spatten van het scherm af. Het gebogen scherm neemt je mee naar een nieuwe wereld en prikkelt al je zintuigen.

Perfecte precisie met
Quantum Matrix Technology

De revolutionaire Quantum Matrix Technology met Quantum Mini LEDs staat garant voor een haarscherp beeld en perfecte contrasten waarbij alle details tot leven komen.

Niet 10 maar een ongekend groot aantal van 2.048 local dimming zones doen iedere pixel tot leven komen en tonen alle details zonder storende vervagingen.

Toonaangevende zwartniveaus verbreden het contrastbereik om details te verbeteren, zelfs in donkere scènes, waardoor het onontdekte volledig in beeld komt.

De Odyssey Neo G9 met een ruimtevaartschip op het scherm dat laag over een planeet met een bergachtig landschap vliegt. Achter het ruimtevaartschip is een andere planeet te zien, die van het beeld af naar de achtergrond verdwijnt. Het scherm wordt in twee helften gesplitst. Links verschijnt de tekst 10 Local Dimming Zones in beeld, rechts 2.048 Local Dimming Zones.
Op het scherm is een geel met grijs ruimtevaartschip te zien dat laag over een planeet met een bergachtig landschap vliegt. Achter het ruimtevaartschip is een andere planeet te zien, die van het beeld af naar de achtergrond verdwijnt. Het scherm van de Odyssey Neo G9 wordt in twee helften gesplitst. Links is het beeld vaag en grijs en op het scherm staat 10-bit. Het beeld rechts is scherp en de kleuren zijn levendig, en op het scherm staat 12-bit. Als het scherm weer een geheel wordt, zijn de kleuren levendiger en komen de details scherper in beeld dan bij het gesplitste scherm.

Ongeëvenaard realistisch beeld met Quantum HDR 2000

Zie ieder detail haarscherp. Van duistere schaduwen tot zonovergoten scènes, alle kleuren komen tot leven met een helderheidsniveau van 2.000 nit en een kleurengamma van 125% sRGB. Ook de kleinste lichtverandering wordt gevangen in een contrastverhouding van 1.000.000:1 zodat zelfs de meest sluwe vijand zich nergens nog kan verschuilen.

Helderheidsniveau
2.000 nit
Contrastverhouding
1.000.000:1
sRGB
125%

Design in een nieuwe dimensie

Met het ultrabrede gebogen DQHD-scherm stap je in een nieuw universum en bevind je je in het middelpunt van de actie van je favoriete games. De geavanceerde vormgeving van de Odyssey is perfect afgestemd op het menselijke oog, zodat je helemaal in het beeld opgaat zonder dat je ogen moe worden. Dit is design vandaag: dit is design in een nieuwe dimensie.

Twee G9-monitoren zweven in de ruimte. Van één monitor is het scherm te zien met daarop een ruimteschip en aan weerszijden de tekst QHD. Onder de monitor staat 32:9 Dual QHD. Van de tweede monitor is de 1000R-ronding te zien en het lichtontwerp van Infinity Core met CoreSync steekt in blauw af tegen de zwart-witte achtergrond.

Trotseer de Titanen

Het verschil tussen winnen en verliezen zit hem in een fractie van een seconde. Ga de strijd der titanen aan met topprestaties en een ongekende snelle respons. Jij gaat voor goud en bent onverslaanbaar.

Superieure snelheid in iedere speelronde

Steven met fotografische precisie af op de overwinning. Met een grey-to-grey responstijd van 1ms krijg je alle informatie sneller dan het licht binnen.

Een astronaut is te zien op een klif van een oranje-grijze woestijnplaneet. Rechts van hem zijn twee G70A-monitoren met op het scherm een ruimteschip die over gebouwen zonder ramen vliegt. Boven de linkermonitor staat 5ms en het beeld is wazig en onscherp. Boven de rechtermonitor staat 1ms en het beeld is haarscherp en vloeiend.

Ononderbroken
gameflow

Supersnelle actie zonder vertraging. Haperingen, beeldvertraging en tearing zijn met het supersoepele G-Sync voorgoed verleden tijd. Met AMD FreeSync Premium Pro zit je midden in de actie en speel je zelfs de meest complexe games op continue topsnelheid.

Drie ruimteschepen met blauw neonlicht aan de achterkant vliegen over een rotsachtig terrein. Boven de twee ruimteschepen links staat ON en is het NVIDIA G-SYNC logo te zien en het beeld is haarscherp en vloeiend. Boven het ruimteschip rechts staat OFF en het beeld is gefragmenteerd en lijkt vertraagd binnen te komen.

Grijp de overwinning in milliseconden

Zelfs op het hoogste level heb jij het voordeel van een ongelooflijk lage input lag en ben je je slimste vijanden te snel af. Deze monitor reageert even snel als jij en ieder tikje tegen de joystick wordt meteen in actie omgezet.

Op een G75T-monitor is de gang van een ruimteschip te zien die van het scherm af verdwijnt in de achtergrond. Het scherm wordt in tweeën gesplitst en zowel links als rechts rennen robots met geweren. Op de linkerhelft staat OFF in beeld en wijkt de laserstraal af naar links en mist de robot. Op de rechterhelft staat ON en raakt de laserstraal de robot wel heel precies.

Gooi je geheime wapen in de strijd en ga voor de overwinning

Odyssey Neo G9

G95NA 49"
Mini LED paneel 2.048 Local Dimming Zones Quantum HDR 2000 240Hz refresh rate & 1ms response time

Odyssey G9

G95T 49"
1000R gebogen scherm QLED-, HDR100- en DQHD-resolutie G-Sync compatible 240Hz refresh rate & 1ms response time

Odyssey G7

G70A 28"
UHD resolutie HDMI 2.1 144Hz refresh rate & 1ms response time

Odyssey G7

G75T 32" & 27"
1000R gebogen scherm QLED-, HDR600- en WQHD-resolutie G-Sync compatible 240Hz refresh rate & 1ms response time

Odyssey G5

G50A 27"
QHD resolutie IPS paneel 165Hz refresh rate & 1ms response time

Odyssey G5

G55T 34"
1000R gebogen scherm WQHD resolutie 144 Hz refresh rate

Odyssey G5

G55T 32" & 27"
1000R gebogen scherm WQHD resolutie 144Hz refresh rate

Odyssey G3

G30A 27" & 24"
FHD resolutie 144Hz refresh rate & 1ms response time

Odyssey G3

G35TF 27" & 24"
AMD Freesync Premium 144Hz refresh rate & 1ms response time