QLED 8K

Grenzeloze kijkervaring

Maak kennis met QLED 8K, state-of-the-art beeldkwaliteit. Zoveel detail en diepte dat je de beelden wilt aanraken. Binnen de QLED top-line gaat de nagenoeg randloze Infinity Screen volledig op in het interieur. Daarnaast hangt het ultradunne (15mm) 8K beeldscherm als een parel aan de muur. Deze modellen zijn uitgerust met Object Tracking Sound en Q-Symphony technologie, waarmee het geluid op het scherm wordt gevolgd en de TV direct gaat samenwerken met de Samsung Q-series Soundbar.

QLED 8K

QLED

Levendige kleuren met diep zwart

Veel innovaties op de QLED 8K-modellen vind je terug op Samsungs 2020 QLED 4K-modellen. Geniet van adembenemend gedetailleerde beelden dankzij de Quantum Processor 4K met AI Upscaling. Het Direct Full Array panel met 100% kleurvolume* levert uitmuntend contrast. Ultra Viewing Angle technologie zorgt ervoor dat je vanuit elke hoek dezelfde prachtige beelden ziet. En dankzij Anti-Reflection geniet je van mooi beeld, als de zon de woonkamer in schijnt.

*De internationaal gerenommeerde test- en certificeringsorganisatie Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) heeft bevestigd dat QLED TV’s een kleurvolume van 100% kunnen produceren.

Samsung QLED TV 2020

*De internationaal gerenommeerde test- en certificeringsorganisatie Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) heeft bevestigd dat QLED TV’s een kleurvolume van 100% kunnen produceren.

The Frame

TV when it's on, ART when it's off.

The Frame voegt altijd waarde toe aan je interieur. Of hij nu aan staat of uit. Als je The Frame uitzet gaat hij automatisch in Art Mode en toont een foto of schilderij. Kies uit 20 verschillende kunstwerken speciaal samengesteld voor The Frame, of blader door meer dan duizend kunstwerken in de Art Store. Je kunt ook gemakkelijk je eigen foto’s uploaden en tonen via de Smart View app. The Frame 2020 maakt bovendien gebruik van QLED-technologie; zo geniet je van uitmuntende beeldkwaliteit voor je TV-plezier én voor je kunst.

The Frame

The Serif

Design in jouw woonkamer

Staat er in je woonkamer een unieke fauteuil, een opvallende tafel? Dan ben je ongetwijfeld begaan met design. Met The Serif heeft Samsung een TV ontworpen die in de eerste plaats een design object is. Een perfecte keuze om je woonkamer een uniek cachet te geven. De nieuwe Serif is uitgerust met QLED-technologie en de Quantum Processor 4K, want bij een design meesterwerk hoort geweldige beeldkwaliteit.

The Serif

Crystal UHD

Helder en kleurrijk beeld in een elegant design

Met hun slanke Boundless Design zijn de Crystal UHD TV’s van Samsung een prachtige aanwinst voor elke woonkamer. Natuurlijk staan ze ook garant voor uitstekende beeldkwaliteit en slim gebruiksgemak. De Dual LED- achtergrondverlichting past zich aan als beelden een warme toon hebben. Zo geniet je in de ‘Film’ beeldmodus van een betere zwartwaarde, hoger contrast en ruimere kijkhoek. En wil je snel even een YouTube-filmpje bekijken terwijl je TV kijkt, dan splits je het scherm eenvoudig dankzij Multi View.

Crystal UHD

Een TV ontworpen voor uw business

Bereik uw klanten zonder te hoeven adverteren op papier.

Met de eenvoudige Business TV app kunt u meteen aan de slag en kunt u uw advertenties naast andere TV-uitzendingen vertonen. Met meer dan honderd voorgeïnstalleerde templates beschikbaar, zoals L-bar layouts of layouts voor motion-embedded content, ontwerpt u gemakkelijk uw eigen content for uw business.

persoon ziet producten op business tv

Alles over TV

Op zoek naar een nieuwe TV? Hier tref je de meest gestelde vragen aan die je kunnen helpen in het maken van jouw ideale TV-keuze.

TV kopen


Samsung 14 jaar televisiemerk