QLED TV

See nothing else

Samsung QLED TV

Kies jouw TV

Bekijk alle tv's

TV when it’s on, ART when it’s off.

Koop in de periode van 14 januari t/m 31 maart 2019 een The Frame promotiemodel bij een van de deelnemende verkooppunten en ontvang een lijst naar keuze en 6 maanden Art Store. Zie actievoorwaarden voor meer details.

Koop nu

*Actieperiode: 14-01-2019 tot en met 31-03-2019. Actievoorwaarden en modellen: www.samsung.com/be/promo.

The Frame Promotion

*Actieperiode: 14-01-2019 tot en met 31-03-2019. Actievoorwaarden en modellen: www.samsung.com/be/promo.

Oneindig intense,
heldere kleuren

Koop in de periode van 1 januari 2019 t/m 30 juni 2019 een QLED TV promotiemodel bij een van de deelnemende verkooppunten en ontvang een levenslange garantie tegen inbranden. Zie actievoorwaarden voor meer details.*

Koop nu

*Actieperiode: 01-01-2019 tot en met 30-06-2019. Actievoorwaarden en modellen: www.samsung.com/be/promo.

Garantie tegen inbranden promotie QLED

*Actieperiode: 01-01-2019 tot en met 30-06-2019. Actievoorwaarden en modellen: www.samsung.com/be/promo.

Welke Smart TV past bij jou?

Vind jouw Smart TV in drie stappen

Het uitzoeken van een nieuwe TV kan een lastige opgave zijn. Bij het kiezen van een TV is het daarom belangrijk om te letten op kijkafstand en je eigen beeldkwaliteit wensen. Met de Televisie Keuzehulp van Samsung, vind je eenvoudig de ideale TV voor je eigen situatie.

Vind nu jouw TV
Samsung TVs Keuzehulp

QLED TV

See nothing else

QLED TV’s integreren perfect in jouw levensstijl en interieur. Ambient Mode transformeert je televisie in een eigentijds scherm. Daarnaast staan QLED TV’s garant voor een hoge helderheid, sterk contrast en ruime kijkhoek. Ook zijn er talrijke Smart-mogelijkheden, zoals de One Remote Control waarmee je zowel je televisie als randapparatuur bedient. Verbluffende kleuren, een intuïtieve Smart TV interface en naadloze integratie zijn de sleutelwoorden van het gamma 2018.

Ontdek meer
QLED TV 2018

 

Samsung QLED TV Q9F 2018 Review

The Frame, bij jou thuis

TV when it's on. ART when it's off.

Dat The Frame een toegevoegde waarde heeft voor je interieur en samen kan smelten met diverse stijlen bewijst Ingenieur-architecte Anouk Taeymans met drie interieurstijlen die zij ontwierp in samenwerking met Samsung voor de 50e biënnale INTERIEUR in Kortrijk.

Ontdek 'Styled by Anouk Taeymans' Ontdek The Frame
The Frame Styled by Anouk

Premium UHD TV's

Meester in het beheersen van details. Extreem realistisch contrast, meeslepende scherpte en een groot kleurbereik. Beeld gaat leven.

BEKIJK ALLE PREMIUM UHD TV'S
Image

UHD TV's

Ervaar superlevendige details met vier keer de resolutie van Full HD TV. Waar je ook naar kijkt, alles ziet er beter uit.

Bekijk alle UHD tv's
Image

See The Bigger Picture

Zie het groots

De grootte van je woonkamer hoeft niet langer een rol te spelen bij het kiezen van een tv. Dankzij de ontwikkelingen op het gebied van beeldresolutie, waardoor beelden nog scherper worden weergegeven, kan je nu zelfs in een kleine ruimte genieten van een groot scherm. Ga voor een levensechte game-ervaring, kijk naar sportwedstrijden alsof je op de eerste rij zit en verlies jezelf in je favoriete films. Een groot scherm zorgt voor een 'bioscoopervaring' bij jou thuis met haarscherpe details en levendige kleuren.

Koop jouw Super Big TV Ontdek meer
Super Big TV Samsung
Super Big TV Samsung video

Het voordeel van Samsung.com

Overtuigd van een Samsung TV? Bestel hem direct en profiteer van de voordelen.

Samsung TV Voordeel Shop