QLED TV

See nothing else

Ontdek meer
QLED TV

Kies jouw TV

Bekijk alle tv's

Een briljante promo

voor een schitterende TV

Koop in de periode van 6 augustus 2018 t/m 30 september 2018 een promotiemodel QLED TV 2018 bij een van de deelnemende verkooppunten en ontvang tot €500 terugbetaald. Zie actievoorwaarden voor meer details.

Koop nu
QLED TV Promotie

Art when it's off. TV when it's on.

Koop in de periode van 1 juli 2018 t/m 30 september 2018 The Frame bij een van de deelnemende verkooppunten en ontvang tot €500 terugbetaald, een lijst naar keuze en 6 maanden toegang tot de Art Store. Zie actievoorwaarden voor meer details.

Koop nu
The Frame promotion

Welke Smart TV past bij jou?

Vind jouw Smart TV in drie stappen

Het uitzoeken van een nieuwe TV kan een lastige opgave zijn. Bij het kiezen van een TV is het daarom belangrijk om te letten op kijkafstand en je eigen beeldkwaliteit wensen. Met de Televisie Keuzehulp van Samsung, vind je eenvoudig de ideale TV voor je eigen situatie.

Vind nu jouw TV
Samsung TVs Keuzehulp

QLED TV

See nothing else

QLED TV’s integreren perfect in jouw levensstijl en interieur. Ambient Mode transformeert je televisie in een eigentijds scherm. Daarnaast staan QLED TV’s garant voor een hoge helderheid, sterk contrast en ruime kijkhoek. Ook zijn er talrijke Smart-mogelijkheden, zoals de One Remote Control waarmee je zowel je televisie als randapparatuur bedient. Verbluffende kleuren, een intuïtieve Smart TV interface en naadloze integratie zijn de sleutelwoorden van het gamma 2018.

Ontdek meer
QLED TV 2018

 

Samsung QLED TV Q9F 2018 Review

The Frame

Art when it’s off, TV when it’s on

Ontdek The Frame
Image

Premium UHD TV's

Meester in het beheersen van details. Extreem realistisch contrast, meeslepende scherpte en een groot kleurbereik. Beeld gaat leven.

BEKIJK ALLE PREMIUM UHD TV'S
Image

UHD TV's

Ervaar superlevendige details met vier keer de resolutie van Full HD TV. Waar je ook naar kijkt, alles ziet er beter uit.

Bekijk alle UHD tv's
Image

FULL HD & HD TV's

Full HD & HD tvs leveren een mooie beeldkwaliteit.

Bekijk alle Full HD & hd tv's
Image

Curved TV's

Dankzij de licht gebogen vorm van Samsungs Curved TV's zit je midden in de actie, met een breder kijkveld en een kijkafstand die voor ieder punt van het scherm hetzelfde is.

Bekijk alle curved tv's
Image