Samsung health


Welzijn voor jou

* Toestellen en schermafbeeldingen zijn gesimuleerd voor illustratieve doeleinden. UX/UI kan variëren afhankelijk van softwareversie, model, regio en andere factoren.

Een goede nachtrust begint met goede slaapgewoonten

De algehele kwaliteit van je slaap is even belangrijk als de slaapuren. Hou je slaap gedurende de nacht in de gaten en krijg waardevolle inzichten in hoe je daadwerkelijk slaapt.
Samsung Health biedt dagelijkse doelen en coachingprogramma's om je te helpen gezonde slaapgewoonten te krijgen.

Bereik je fitnessdoel effectief met Lichaamssamenstelling

Stel de juiste doelen op basis van lichaamsmeting met Monitoring van lichaamssamenstelling. Je kunt ook tips krijgen die je helpen je doelstellingen te bereiken.

* Alleen bedoeld voor algemene fitness en wellness. Niet bedoeld voor gebruik bij detectie, diagnose of behandeling van een medische aandoening of ziekte. De metingen zijn alleen voor persoonlijke referentie. Raadpleeg een medische professional voor advies. Beschikbaar op Galaxy Watch4-serie en later.

Stel je eigen route in en geniet van je training

Importeer je vooraf ingestelde routebestand (GPX-indeling*) naar je Galaxy Watch en volg de route.
* GPX (uitwisselingsindeling voor GPS): Algemene bestandsindeling met locatiegegevens en optioneel hoogte, tijd en andere informatie.

  • * Beschikbaar wanneer een routebestand in GPX-indeling wordt geïmporteerd in de modus voor stappen, lopen of wandelen en de route ingesteld is als doel in de Samsung Health-instellingen.
  • * Alleen beschikbaar op Galaxy Watch5 Pro.

Verbeter je leven

Bereik je doelen met vrienden en familie


Bereik je fitnessdoelen op een leuke en interactieve manier met Samsung Health. Organiseer een vriendschappelijke wedstrijd met vrienden en familie om ervoor te zorgen dat iedereen verantwoordelijk blijft en de gestelde doelen voor ogen houdt.

Leer van de experts

Ben je dezelfde routine beu? Samsung Health heeft video's gemaakt van deskundige coaches die je nieuwe fitnessprogramma’s aanleren, met onder meer stretching, gewichtsverlies, duurtraining en meer. Het is precies wat je nodig hebt om weer op gang te komen. Ontvang realtime feedback van je horloge tijdens het sporten. Je kunt nu je hartslag en calorieën op het scherm bijhouden.

* Vereist het dragen van een Galaxy Watch tijdens het uitvoeren van een fitnessprogramma op Samsung Health.

Sluit de dag af met wat rustige reflectie

Ontspan je lichaam, geest en ziel. Ontdek krachtige meditaties die je helpen de stress gedurende de dag te verlichten. Sluit je dag af met een stille reflectie en geef je geest rust met kalmerende muziek en verhalen die je helpen in slaap te vallen*.

* Voor bepaalde inhoud kunnen extra kosten in rekening worden gebracht en moet je inloggen op je Calm-account.

Precies de juiste ondersteuning

Cyclustracking, ondersteund door Natural Cycles°, helpt uw unieke aspecten van het beheer van gezondheidsgerelateerde symptomen te begrijpen en biedt tegelijkertijd gepersonaliseerde inzichten en educatieve inhoud. De Galaxy-telefoon en Galaxy Watch zijn nu klaar om de vrouwen waar we van houden bij elke stap te steunen.

Je bent wat je eet

Creëer gezonde eetgewoonten door je dagelijkse maaltijden en tussendoortjes te registreren met Samsung Health. Ontdek je eetgewoonten, op basis van je dagelijkse inname van vitamines en voedingsstoffen, en neem stappen in de richting van een evenwichtiger dieet.

Goed te combineren met

Ervaar een slimmer leven met een Galaxy die je in alles volgt.

Galaxy
Z Fold5

Galaxy
Watch6

Galaxy
Buds2 Pro

Hoe te gebruiken

Vind eenvoudige manieren om Samsung Health te gebruiken

Gegevensbeveiliging met Samsung Knox

De gegevens over uw gezondheid worden veilig opgeslagen in Samsung Knox.

De app downloaden

Download nu de Samsung Health-app.

 

Galaxy S23 Ultra

Achter- en vooraanzicht van een Galaxy S23 Ultra smartphone. Achter- en vooraanzicht van een Galaxy S23 Ultra smartphone.
 

Apps & Services

Galaxy smartphone toont verschillende pictogrammen voor apps en diensten. Aan beide zijden van de smartphone zijn personen te zien die Galaxy-apparaten gebruiken en in poses die zijn gekoppeld aan Galaxy apps en diensten. Galaxy smartphone toont verschillende pictogrammen voor apps en diensten. Aan beide zijden van de smartphone zijn personen te zien die Galaxy-apparaten gebruiken en in poses die zijn gekoppeld aan Galaxy apps en diensten.
  • Alle hierin beschreven diensten, kenmerken, functionaliteiten, inhoud, gebruikersinterfaces en voordelen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en hun beschikbaarheid kan variëren per land/regio, apparaatmodel en OS-versie.
    Betaalde diensten zijn beschikbaar na aankoop.
  • Toestel- en schermafbeeldingen gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.