Samsung Health


Voel u goed met Samsung Health

Een vrouw die yoga beoefent, met een hond in dezelfde houding naast haar. Rechts worden haar trainingstijdgegevens en doelmomentum tot nu toe weergegeven in de Samsung Health app.

De hardloopschoenen van een vrouwelijke loper.
Een Galaxy Watch toont de asymmetrie van haar voeten. Een scherm van de gebruikersinterface toont geavanceerde hardloop-metrics, inclusief asymmetrie en aanrakingstijd van de voet.

Of je nu hardloopt*, fietst of zwemt, Samsung Health helpt je op de hoogte te blijven van je trainingsspel.
En nu kan je je Galaxy Watch naadloos aansluiten op Life Fitness, Technogym en Corehealth om je trainingen bij te houden**.

* Geavanceerde hardloop-metrics zijn alleen beschikbaar op Galaxy Watch3.
** Compatibiliteit kan variëren per sportuitrusting/model en Galaxy Watch-model.

Diverse gerechten op een restaurant tafel.
Een gebruikersinterface-scherm van de Samsung Health Wellness-functie toont de calorie-inname van de week, de calorie-inname van 'vandaag' en de calorieën en inhoud van elke maaltijd.

Zorg voor gezonde eetgewoonten door je dagelijkse maaltijden en snacks op te nemen met Samsung Health. Bekijk de evaluatie van je Nutrient Balance, gebaseerd op je dagelijkse inname van vitaminen en voedingsstoffen, en onderneem stappen voor een evenwichtiger dieet.

Een vrouw die een trainingspak draagt, haar smartphone controleert tijdens het sporten in de buitenlucht.
Een Galaxy Watch geeft een zuurstofgehalte in het bloed van 98% aan. Een scherm van de gebruikersinterface toont hetzelfde zuurstofgehalte in het bloed, dat in het algemene populatiebereik daalt.

Blijf altijd in topconditie met Samsung Health. Stel doelen en volg je dagelijkse vooruitgang op het gebied van je fysieke activiteit, trainingsintensiteit, slaapkwaliteit, hartslag, stress en zuurstofgehalte in het bloed*.

* Beschikbaarheid van functies zoals stress en zuurstofgehalte in het bloed kan per land en per toestel verschillen. Uitsluitend bedoeld voor fitness- en welzijnsdoeleinden.
Dit toestel en de bijbehorende software zijn niet bedoeld voor gebruik bij de diagnose van ziekten of andere aandoeningen, of bij het genezen, verzachten, behandelen of voorkomen van ziekten.

Een vrouw die comfortabel op een bank rust.
Een GUI-scherm met een melding van de Samsung Health Mindfulness-functie.

Ontspan lichaam, geest en ziel. Ontdek de krachtige meditatiehulpmiddelen van Mindfulness om de opgebouwde stress kwijt te raken. Sluit de dag af met rustige reflectie en breng uw geest tot rust met kalmerende muziek en verhalen waardoor u langzaam in slaap valt.

* Voor bepaalde inhoud gelden mogelijk extra kosten.
* Inloggen bij Samsung-account en Calm-account is vereist.
* Android OS 6.0 of hoger vereist.
* De inhoud wordt geleverd in het Engels, Duits, Spaans, Frans, Portugees en Koreaans.

Thuis fitnessen met alledaagse spullen

Een betere slaap begint hier

Iedereen heeft baat bij een betere nachtrust. Gebruik je Galaxy Watch om je slaapgedrag te monitoren, gebaseerd op de verschillende stadia van de slaap. Ontvang nuttige informatie en een slaapscore*, zodat je je slaapschema kunt optimaliseren en je elke dag meer uitgerust wakker wordt.

Een vrouw zit in bed met het gezicht naar het raam en strekt haar armen over het hoofd. Op de voorgrond geeft een Galaxy Watch haar werkelijke slaaptijd en slaapscore weer. Een gebruikersinterfacescherm toont haar totale slaaptijd met een meer gedetailleerde analyse per uur.

* Slaapscore is alleen beschikbaar op Galaxy Watch3.

Beter worden met Together


Motivatie is cruciaal voor fit zijn. Ga de uitdaging aan met vrienden en familie en word op een leuke en interactieve manier gezonder met Samsung Health Together. Zo wint iedereen.

Precies de juiste ondersteuning


Gezondheid vrouwen biedt nuttige ondersteuning voor het volgen van uw menstruatiecyclus, met beheer van bijbehorende symptomen, persoonlijke inzichten en inhoud via de partner Glow. Galaxy en andere wearables helpen vrouwen nu de maand door.

Een smartphone GUI scherm en een Galaxy Watch tonen vrouwen menstruele cyclus tracking informatie in de Samsung Health app.

Partner-apps en accessoires


Naast alle hulpmiddelen om te controleren of u gezond leeft, zijn er ook verschillende apps van derden zoals dieettrackers en fitnesshandleidingen.

Een schermafbeelding van de pictogrammen voor apps van derden die compatibel zijn met de Samsung Health app (My Fitness Pal, Workout Trainer, Technogym, Lifesum).
Apps met Samsung Health

Krijg de gewenste ondersteuning met apps van derden die ondersteuning en dagelijkse controle bieden voor een gezondere levensstijl. Beschikbaar om te downloaden in de App Store.

Een Galaxy gebruiker die op een schaal staat die is verbonden met de Samsung Health app op een Galaxy apparaat, die het gewicht van de gebruiker aangeeft.
Apparaten met Samsung Health

Houd uw gezondheid naadloos in de gaten door uw apparaten te synchroniseren met belangrijke hulpmiddelen zoals bloedsuikermonitors en weegschalen, zodat u goed voorbereid aan uw dag begint.

Gegevens zijn veilig met Samsung Knox


De gegevens over uw gezondheid worden veilig opgeslagen in Samsung Knox.

Beveiligd door Knox

* Alle services, functies, voorzieningen, inhoud, gebruikersinterfaces en voordelen die hier worden beschreven, kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Ook kan de beschikbaarheid verschillen per land/regio, apparaatmodel en OS-versie. Betaalde services zijn beschikbaar na aankoop.
* Afgebeelde apparaten en schermen gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.