Nu trending

Ontdek de Samsung Galaxy Buds-serie

Galaxy Buds2 Pro

Drie Galaxy Buds2 Pro-apparaten staan naast elkaar. Bij het Bora Purper Galaxy Buds2 Pro-apparaat zweven twee buds boven de gesloten hoes. De middelste Witte gesloten hoes wordt gevolgd door een Grafiet gesloten Galaxy Buds2 Pro-hoes. Drie Galaxy Buds2 Pro-apparaten staan naast elkaar. Bij het Bora Purper Galaxy Buds2 Pro-apparaat zweven twee buds boven de gesloten hoes. De middelste Witte gesloten hoes wordt gevolgd door een Grafiet gesloten Galaxy Buds2 Pro-hoes.
Twee mensen leunen tegen elkaars rug. De man aan de linkerkant die zijn ogen sluit en naar muziek luistert, heeft een Witte Galaxy Buds2 Pro in zijn linkeroor. Het meisje aan de rechterkant dat haar ogen sluit en naar dezelfde muziek luistert, heeft een Purper Galaxy Buds2 Pro in haar rechteroor. Twee mensen leunen tegen elkaars rug. De man aan de linkerkant die zijn ogen sluit en naar muziek luistert, heeft een Witte Galaxy Buds2 Pro in zijn linkeroor. Het meisje aan de rechterkant dat haar ogen sluit en naar dezelfde muziek luistert, heeft een Purper Galaxy Buds2 Pro in haar rechteroor.

24-bits Hi-Fi audio

De heldere keuze voor geluid van hoge kwaliteit

ANC

Zet de focus op je afspeellijst

360 Audio

Hoor het alsof je erbij bent

Galaxy Buds2

Galaxy Buds2-hoesjes worden naast elkaar geplaatst. Er worden verschillende hoesjes geopend, elk met verschillende kleuren aan de binnenkant, van Olijfgroen en Lavendel tot Grafiet. Galaxy Buds2-hoesjes worden naast elkaar geplaatst. Er worden verschillende hoesjes geopend, elk met verschillende kleuren aan de binnenkant, van Olijfgroen en Lavendel tot Grafiet.
Een jongeman met krullend zwart haar glimlacht met Witte Galaxy Buds2-oordopjes in zijn oren. Een jongeman met krullend zwart haar glimlacht met Witte Galaxy Buds2-oordopjes in zijn oren.

Een uitgebalanceerd geluid

Jouw wereld, zoals het gehoord moet worden

ANC

Kies het geluid dat jij wilt horen

Lichtgewicht

De lichtste oordopjes ooit

Galaxy Buds Live

Twee Mystiek bronzen Galaxy Buds Live-oordopjes, met de achterkant naar voren, zijn naast elkaar geplaatst. Twee Mystiek bronzen Galaxy Buds Live-oordopjes, met de achterkant naar voren, zijn naast elkaar geplaatst.
Een jonge vrouw met een witte blouse wordt getoond in profiel vanaf de linkerkant, met een Galaxy Buds Live-oordopje in haar linkeroor. Een jonge vrouw met een witte blouse wordt getoond in profiel vanaf de linkerkant, met een Galaxy Buds Live-oordopje in haar linkeroor.

Iconisch ontwerp

De nieuwste vorm van echt draadloze oordopjes

Drie kleuren

Stijlvoller met een glanzende afwerking

ANC

Wat je hoort is aan jou

* Model- en kleurbeschikbaarheid kunnen per land of provider verschillen.