/* Product Card List Area */

Price without VAT:

Price with discount:

Price before:

Price without VAT:

Price with discount:

Price before:

Price without VAT:

Price with discount:

Price before:

Onvergelijkbaar producttype

Galaxy A54

* Hoewel ons tijdelijke Multibuy aanbod per 10 januari eindigt, zal vanaf 11 januari dit Multibuy aanbod voortgezet worden als doorlopend aanbod. Dit betekent dat u vanaf 11 januari nog steeds gebruik kunt maken van het Multibuy aanbod.

* Afbeelding is gesimuleerd voor illustratieve doeleinden. 

** De beschikbaarheid van kleuren en modellen kan afhankelijk zijn van het land of de provider.

*** Galaxy A53 5G is geclassificeerd als IP67. Gebaseerd op testomstandigheden voor onderdompeling in maximaal 1 meter zoet water gedurende maximaal 30 minuten. Alleen veilig bij lage waterdruk.

* Afbeelding bovenaan de pagina van de Galaxy Note20 Ultra 5G die ter illustratie wordt gesimuleerd.
* Afbeelding bovenaan de pagina van een uitgevouwen Galaxy Z Fold2 en gezien vanaf de voorkant met de achtergrondafbeelding van een vlinder op het scherm, gesimuleerd voor illustratiedoeleinden

* Afbeelding gesimuleerd. De beschikbaarheid van kleuren kan variëren afhankelijk van het land of de provider. Galaxy A52 is beoordeeld als IP67. Gebaseerd op testomstandigheden voor onderdompeling in maximaal 1 meter zoet water voor maximaal 30 minuten. Niet aanbevolen voor het strand, in het zwembad en in zeepwater. Als je vloeistoffen met suiker op de telefoon morst, reinig het apparaat dan onder het klikken op de toetsen in schoon, stilstaand water. Alleen veilig tegen lage waterdruk. Hoge waterdruk, zoals stromend kraanwater of douchen, kan het apparaat beschadigen.

* Afbeelding gesimuleerd. De beschikbaarheid van kleuren kan variëren afhankelijk van het land of de provider. Galaxy A72 is beoordeeld als IP67. Gebaseerd op testomstandigheden voor onderdompeling in maximaal 1 meter zoet water voor maximaal 30 minuten. Niet aanbevolen voor het strand, in het zwembad en in zeepwater. Als je vloeistoffen met suiker op de telefoon morst, reinig het apparaat dan onder het klikken op de toetsen in schoon, stilstaand water. Alleen veilig tegen lage waterdruk. Hoge waterdruk, zoals stromend kraanwater of douchen, kan het apparaat beschadigen.

*Galaxy A zoeker: OIS staat voor Optical Image Stabilization (optische beeldstabilisatie (OIS)). Batterijduur van 2 dagen, geschat op basis van het gebruiksprofiel van een gemiddelde/typische gebruiker. Onafhankelijk beoordeeld door Strategy Analytics in het Verenigd Koninkrijk met pre-release versies van SM-A536, SM-A336, SM-A736, SM-A135 en SM-A235. Ga voor meer details naar de gedetailleerde pagina van elk product op samsung.com. Het RAM en de interne geheugencapaciteit kunnen per land verschillen. De werkelijke opslagcapaciteit kan variëren afhankelijk van de vooraf geïnstalleerde software. MicroSD-kaart afzonderlijk verkrijgbaar. Bepaalde Galaxy A toestellen zijn geclassificeerd als IP67. Gebaseerd op testcondities voor onderdompeling in maximaal 1 meter zoet water gedurende maximaal 30 minuten. Alleen veilig bij lage waterdruk. De vernieuwingsfrequentie kan variëren afhankelijk van de toepassing. Sommige toepassingen of game-interfaces ondersteunen mogelijk minder dan 120Hz om redenen als compatibiliteit.

Gratis levering

Gratis levering

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd

Garantie & reparatie

Garantie & reparatie

Klantenservice

Klantenservice