Award-winning Galaxy

Award-winning Galaxy

CES® 2021 Innovation Awards

De stijlvolle health-tracking smartwatch, Galaxy Watch3,
werd uitgeroepen tot Honoree.

*CES® Innovation Awards worden toegekend aan producten op basis van materialen die door de prijswinnaars zijn ingezonden. CTA controleert de nauwkeurigheid van de inzendingen niet en test geen producten.

Twee Galaxy Watch3 smartwatches, de ene in Mystic Black en de andere in Mystic Bronze, beide gezien vanaf de voorkant met een analoge wijzerplaat op het scherm. Logo van de CES Innovation Honoree Award voor 2021. Twee Galaxy Watch3 smartwatches, de ene in Mystic Black en de andere in Mystic Bronze, beide gezien vanaf de voorkant met een analoge wijzerplaat op het scherm. Logo van de CES Innovation Honoree Award voor 2021.

Galaxy Watch3

De meest geavanceerde gezondheidsmonitor op een smartwatch

Het horloge dat een oogje in het zeil houdt. Galaxy Watch3 combineert de productiviteit van een smartphone met toonaangevende gezondheidstechnologie in een premium apparaat met een klassieke vormgeving. De Galaxy Watch3 is onze meest geavanceerde Galaxy Watch tot nu toe, die je helpt om moeiteloos je leven en je gezondheid te managen en de regie te nemen voor je welzijn.

* Test Aankoop 'Beste van de test' label enkel geldig op Galaxy Watch3 45 mm.

Vooraanzicht van 45mm Galaxy Watch3 in Mystic Black met een sportieve, klassieke wijzerplaat. Vooraanzicht van 45mm Galaxy Watch3 in Mystic Black met een sportieve, klassieke wijzerplaat.

* Test Aankoop 'Beste van de test' label enkel geldig op Galaxy Watch3 45 mm.

Galaxy Watch Active2

Ontdek je nieuwste partner op het gebied van gezondheid en welzijn. Leg je activiteiten nauwkeuriger vast, check inzichten over je gezondheid op een groter scherm met een nieuw, fris design.

Een vrouw is aan het sporten. Ze draagt daarbij een Galaxy Watch Active2 om haar pols. Een vrouw is aan het sporten. Ze draagt daarbij een Galaxy Watch Active2 om haar pols.

Galaxy Fit

Licht van gewicht en toch robuust: de Galaxy Fit is de meest geavanceerde fitnesstracker. Dankzij de automatische trackingfunctie kun jij je volledig op je work-out concentreren.

Een vrouw is aan het stretchen. Ze buigt voorover richting haar voeten en pakt haar schoen vast. Ze draagt de Galaxy Fit om haar pols. Een vrouw is aan het stretchen. Ze buigt voorover richting haar voeten en pakt haar schoen vast. Ze draagt de Galaxy Fit om haar pols.

Apps to push you further

Maak je leven aangenamer met apps uit de Galaxy-collectie en een scala aan downloadbare apps van derde partijen.

Vooraanzicht van een zwarte Galaxy Watch Active2, omringd door icoontjes van diverse smartwatch-apps: Spotify, Endomondo, Swim.com, Strava, C25K, Golf Navi Pro, Maison Kitsune, Smart Caddie en MyFitnessPal Vooraanzicht van een zwarte Galaxy Watch Active2, omringd door icoontjes van diverse smartwatch-apps: Spotify, Endomondo, Swim.com, Strava, C25K, Golf Navi Pro, Maison Kitsune, Smart Caddie en MyFitnessPal

*Beschikbaarheid van apps voor de Galaxy Watch kan per provider of land verschillen.

Life coach in your pocket

Maak een Samsung-account aan voor toegang tot de Samsung Health-app om je activiteiten, eetpatroon en slaap te registreren, en doelen te stellen waarmee je je gezondheid verbetert.

Een Galaxy Watch Active2 in Pink Gold en een zwarte Galaxy Fit. Ertussenin staat een Galaxy-smartphone met op het scherm het Fitness Programs-gedeelte van de Samsung Health-app Een Galaxy Watch Active2 in Pink Gold en een zwarte Galaxy Fit. Ertussenin staat een Galaxy-smartphone met op het scherm het Fitness Programs-gedeelte van de Samsung Health-app
22mm zwart leren bandje met stikwerk 22mm zwart leren bandje met stikwerk

Watch Straps

Kies je eigen ontwerp

Wireless Charger Duo Pad Wireless Charger Duo Pad

Wireless Chargers

Leg neer voor een energieboost

Wireless Battery Pack in zilver Wireless Battery Pack in zilver

Battery Packs

Altijd voorzien van reserve-energie, waar je ook bent