Kies jouw wearable

BEKIJK ALLE HORLOGES

Galaxy Watch Active2

Ontdek je nieuwste partner op het gebied van gezondheid en welzijn. Leg je activiteiten nauwkeuriger vast, check inzichten over je gezondheid op een groter scherm met een nieuw, fris design.

Een vrouw is aan het sporten. Ze draagt daarbij een Galaxy Watch Active2 om haar pols.

Galaxy Watch

Blijf langer verbonden. De functies van een smartwatch gekoppeld aan het natuurlijke gevoel van een analoog horloge. De Galaxy Watch verbindt je met de wereld om je heen.

Een vrouw is aan het stretchen. Ze houdt haar voet vast en draagt de Galaxy Watch om haar pols.

Galaxy Fit

Licht van gewicht en toch robuust: de Galaxy Fit is de meest geavanceerde fitnesstracker. Dankzij de automatische trackingfunctie kun jij je volledig op je work-out concentreren.

Een vrouw is aan het stretchen. Ze buigt voorover richting haar voeten en pakt haar schoen vast. Ze draagt de Galaxy Fit om haar pols.

Apps to push you further

Maak je leven aangenamer met apps uit de Galaxy-collectie en een scala aan downloadbare apps van derde partijen.

Vooraanzicht van een zwarte Galaxy Watch Active2, omringd door icoontjes van diverse smartwatch-apps: Spotify, Endomondo, Swim.com, Strava, C25K, Golf Navi Pro, Maison Kitsune, Smart Caddie en MyFitnessPal

*Beschikbaarheid van apps voor de Galaxy Watch kan per provider of land verschillen.

Life coach in your pocket

Maak een Samsung-account aan voor toegang tot de Samsung Health-app om je activiteiten, eetpatroon en slaap te registreren, en doelen te stellen waarmee je je gezondheid verbetert.

Een Galaxy Watch Active2 in Pink Gold en een zwarte Galaxy Fit. Ertussenin staat een Galaxy-smartphone met op het scherm het Fitness Programs-gedeelte van de Samsung Health-app