Wat is er nieuw

Bekijk de Samsung Galaxy Watch-serie

Galaxy Watch5

We zien vier Galaxy Watch5-toestellen op een rij met vier verschillende kleuren bandjes en interactieve interfaces. Op het scherm van het eerste horloge zien we een wijzerplaat met een bloementuin. Op het tweede horloge zien we een slaaptijd en slaapscore in Samsung Health. Op het derde horloge zien we BioActive-metingen in Samsung Health, inclusief skeletspieren en lichaamsvet. Op het laatste horloge zien we een hellingspercentage. We zien vier Galaxy Watch5-toestellen op een rij met vier verschillende kleuren bandjes en interactieve interfaces. Op het scherm van het eerste horloge zien we een wijzerplaat met een bloementuin. Op het tweede horloge zien we een slaaptijd en slaapscore in Samsung Health. Op het derde horloge zien we BioActive-metingen in Samsung Health, inclusief skeletspieren en lichaamsvet. Op het laatste horloge zien we een hellingspercentage.
Twee vrouwen poseren in sportkleding in blauwtinten. Beide vrouwen dragen een Galaxy Watch5, die de tijd op hun polsen aangeeft. Twee vrouwen poseren in sportkleding in blauwtinten. Beide vrouwen dragen een Galaxy Watch5, die de tijd op hun polsen aangeeft.

Slaaptracker

Telt je schaapjes voor jou

BioActive Sensor

Meet je lichaamssamenstelling

Duurzaamheid

Saffierblauw kristaldisplay aan de voorkant

Galaxy Watch5 Pro

We zien het vooraanzicht van een Galaxy Watch5 Pro in de kleur Gray Titanium met een analoge wijzerplaat op het scherm. We zien het vooraanzicht van een Galaxy Watch5 Pro in de kleur Gray Titanium met een analoge wijzerplaat op het scherm.
We zien een close-up van een man in een trainingspak die een rots beklimt met zijn Watch5 Pro op de voorgrond. We zien een close-up van een man in een trainingspak die een rots beklimt met zijn Watch5 Pro op de voorgrond.

GPS-routevolgen

Track je calorieën bij elke bocht

Batterij

Smash je work-out

Duurzaamheid

Saffierblauw kristaldisplay aan de voorkant

Galaxy Watch4

Vier Galaxy Watch4-apparaten liggen op elkaar gestapeld. Elk toont duidelijk verschillende wijzerplaten om de tijd aan te geven. Elk horloge heeft een andere kleur. Vier Galaxy Watch4-apparaten liggen op elkaar gestapeld. Elk toont duidelijk verschillende wijzerplaten om de tijd aan te geven. Elk horloge heeft een andere kleur.
Een professionele vrouw draagt een wit krijtstreeppak op de fiets en kijkt in de verte met een Watch4 om haar pols die de tijd aangeeft. Een professionele vrouw draagt een wit krijtstreeppak op de fiets en kijkt in de verte met een Watch4 om haar pols die de tijd aangeeft.

Lichaamssamenstelling

Luister niet alleen maar naar je lichaam. Ken het

Dagelijkse activiteits- en fitnesstracking

Geef je work-out een naam. Het kan het tracken

Strak en iconisch

Strak, naadloos, iconisch ontwerp

Galaxy Watch4 Classic

De helft van de wijzerplaat van een Zwarte Galaxy Watch4 Classic wordt duidelijk weergegeven, met de nadruk op de bezel, materialen en een eenvoudige wijzerplaat die de tijd aangeeft. De helft van de wijzerplaat van een Zwarte Galaxy Watch4 Classic wordt duidelijk weergegeven, met de nadruk op de bezel, materialen en een eenvoudige wijzerplaat die de tijd aangeeft.
Een man zit op een bank tegen een betonnen muur, houdt een bal vast met beide handen bij zijn schouder. Hij heeft een Watch4 Classic met bruin bandje om zijn linkerpols. Een man zit op een bank tegen een betonnen muur, houdt een bal vast met beide handen bij zijn schouder. Hij heeft een Watch4 Classic met bruin bandje om zijn linkerpols.

Klassiek en premium

Een klassiek ontwerp dat echt tijdloos is

Dagelijkse activiteits- en fitnesstracking

Volg je voortgang richting je doelen op het gebeid van gezondheid

Bloeddruk en ECG

Alle gegevens die je hartje begeert