Mobiele Accessoires

Haal meer uit je toestel

Samsung Mobiele accessoires

Kies jouw accessoire

Bekijk alle accessoires

Galaxy S8 | S8+ accessoires

Finishing touch voor de nieuwste Galaxy

De Galaxy S8 | S8+ is ontworpen om meer te zijn dan alleen een smartphone. Om je Galaxy S8 | S8+ echt af te maken kan je er zelf nog de finishing touch aan toevoegen. Met stijlvolle covers, battery packs, wireless chargers, speakers … haal je nog meer uit je nieuwe Galaxy.

Galaxy S8 en S8+ accessoires

Smartphone cases

Maak van je telefoon een eyecatcher

Gebruik een smartphone case om je eigen stijl uit te dragen, met een prachtig design en premium bescherming. Zo bescherm je op een stijlvolle manier je smartphone tegen schokken en stoten, waardoor ie nog langer meegaat.

Samsung telefoonhoesjes

Wireless charger

Snel draadloos opladen voor extra gemak

Zet je Galaxy-telefoon in de oplader en voor je het weet, heb je weer 100%. En dankzij de kortere oplaadtijd kun jij weer snel appen, foto’s maken of video’s bekijken. Dat laatste kan ook heel eenvoudig tijdens het opladen, dankzij de ideale schuine hoek van de charger. Het lampje voorop geeft aan wanneer je toestel opgeladen is.

Samsung draadloze oplader

Eersteklas geluid

Geniet optimaal van je muziek

Prachtig geluid voor onderweg, geweldige muziek voor aan het zwembad of superieure in-ear sound tijdens je looptraining. Het kan allemaal! Koppel je smartphone aan een van de koptelefoons, headsets of bluetooth speakers.

Samsung audio accessoires

Gear straps

Smartwatch-bandjes die lekker zitten en mooi staan

Kies je voor een elegante of trendy strap? Of past een klassieke leren strap meer bij jou en je smartwatch? Maak je keuze! Of niet. Want alle bandjes zitten niet alleen erg comfortabel, ze zijn ook nog heel eenvoudig te vervangen.

Samsung Gear Sport bandjes