Galaxy S10 accessoires

Finishing touch voor de nieuwste Galaxy

De Galaxy S10e | S10 | S10+ is veel meer dan een smartphone alleen, en die kun je nu ook nog een finishing touch geven. Wat dacht je van de geweldige Galaxy Buds en stijlvolle LED-covers? Of de wireless chargers & battery packs en een Galaxy Watch Active?

galaxy s10 accessories galaxy s10 accessories

Wireless charger

Snel draadloos opladen voor extra gemak

Zet of leg je Galaxy telefoon in of op de oplader en voor je het weet, heb je weer 100%. En dankzij de kortere oplaadtijd kun jij weer snel appen, foto’s maken of video’s bekijken. Dat laatste kan ook heel eenvoudig tijdens het opladen, dankzij de ideale schuine hoek van de charger. Het lampje voorop geeft aan wanneer je toestel opgeladen is.

Samsung Wireless Charger Samsung Wireless Charger

Smartphone cases

Maak van je telefoon een eyecatcher

Gebruik een smartphone case om je eigen stijl uit te dragen, met een prachtig design en premium bescherming. Zo bescherm je op een stijlvolle manier je smartphone tegen schokken en stoten, waardoor ie nog langer meegaat.

Samsung S10 cases Samsung S10 cases

Nieuwe generatie Galaxy Buds

Met deze Galaxy Buds wordt handsfree bellen en je favoriete muziek afspelen super eenvoudig. De nieuwe en flexibele dubbele-microfoontechniek rekent af met achtergrondruis. En dankzij de geluidsexperts van AKG luister je naar ongelofelijk rijk en gedetailleerd geluid.

galaxy buds galaxy buds

Galaxy Watch Active Straps

Smartwatch bandjes die lekker zitten en mooi staan

Kies je voor een elegante of trendy strap? Of past een klassieke leren strap meer bij jou en je smartwatch? De keuze is aan jou. Alle bandjes zijn duurzaam, comfortabel en water- en krasbestendig en kun je heel eenvoudig wisselen met een andere Galaxy Watch Active Strap.

Samsung Gear Watch Active Straps Samsung Gear Watch Active Straps

* Afbeelding van twee Galaxy S21 Ultra 5G-telefoons met de Smart LED View Cover en één Galaxy S21+ 5G-telefoon met de Smart LED Cover gesimuleerd voor illustratiedoeleinden.

* SmartTags hebben een Bluetooth-bereik van 120 m. De werkelijke prestaties kunnen variëren afhankelijk van de omgeving waarin ze worden gebruikt.

* Afbeelding van een witte draadloze oplader en zwarte draadloze oplader Duo, gesimuleerd voor illustratiedoeleinden.